kızlar uyku problemini ben artık normal karşılıyorum.keşke 2 saatte bir yada saatte 1 kalksa.
özellikle sabaha doğru(3-4), 10-20 en fazla yarım saatte çığlık çığlığayız.
çok sık uyanıyor.ağlıyor,gazını çıkartıyor.acaba gaz mı sıkıştırıyor diyorum ama kocaman oldu.
gaz sancısı kalır mı bu yaşa.diş desem.azı da etkiliyor tabi ama her zaman böyle.
bizimde menümüz aylardır aynı,en son akşam 7 gibi çorbasını içer.yatmadan öncede meyvesini yediriyorum,sütle birlikte.
yemek yedirmek eziyet.birde rahatsızlandı,kusma arkasından grip,arkasından azı dişi.çok sarstı.
1 ay sürdü neredeyse ve zayıflamış.çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor.şimdide 2.azı geliyor.
bal bizim üst azılar çıkıyor.denizin alt azılarımı çıktı?
bizdede bir tane yan kesici diş yok.
esracım bizimki öyle iri bi bebk değildi zaten 3600 doğdu.ama zayıfta değildi.
kader kısmet.dün bende kendi yesin diye eline sarma verdim.parçaladı attı halıya.
kendi yediği tek şey çubuk kraker onuda çok vermiyorum.haftada 3-4 tane çubuk.kendi yemeye alışsın diye veriyorum
meyveleri yemiyor.kabuklu halde ısırıyor,oda boğazına takılıyor.kusturuyor.dün çubuğuna krem peynir sürdüm,yarasın diye:)
sinirlendi,fırlatıp attı.
itouch94 canım yedikleri çok faydalı şeyler bence kafana takma.bence çok sağlıklı besleniyor
ayrıca bizimki ne kek nede tatlı şeyler hiç sevmiyor.ağzıyla itiyor.
bal yazmayı unuttum kavanoz veriyorum diye üzülme.
bi yerde okudum,doktorun yazdığına göre meyvenin kurusu,tazesi,dondurulmuşu,konservesi herşeyi faydalıymış.
aksine kavanoz mamalarının besin değerinde sıkıntı yokmuş.küçük çocukların gıdaları katı kurallarla kontrol ediliyormuş.
katkı maddeside yasakmış.tek sıkıntısı şu,bebeğin taze oalrak hazırlanmış gıdalara geçişi zormuş.asıl tehlikede işlenmiş gıdaya eğilimi artırmasıymış
çünkü daha büyük yaşlardaki çocuklar için üretilen işlenmiş gıdalar sağlıksız,tuzlu,şekerli,doymuş yağ oranı fazlaymış.
belli dönmelerde verilmesinde sıkıntı yok.benimkide meyveyi yemiyordu bi ara kavanoz verdim.şimdi bıraktık artık.yine yemezse yine geçerim belli dönem.
önemli olan bence günlük meyve ihtiyacını karşılamasıı