- 3 Ekim 2007
- 14.292
- 34.820
- 39
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.441
teşekkür ederiz kızlar verdiğiniz bilgiler için
bu arada oğlum ağzında bekletmeyi alışkanlık haline getirdi.
dün yoğurdunu yediremedim ağladım sinirimden.
çorbayı da 1 saatte içti.ağzında beklete beklete
resmen oyun oynuyor bizimle.her öğünümüz stres.
iyi yapmışsınız kızlar izin almakla.şimdi iş yerinde oğlumu düşünüyorum
elimden bişeyde gelmiyor.
dirim,
bahsettiğin sorunları biz de yaşadık,alışana kadar hep öyle oldu.şimdi bile yemek istemediğinde yatar masanın üstüne:))
ben de yaşına kadar izinliyim,maddi olarak çok bunalmazsak 1 dönem daha uzatmayı düşünüyorum ki bu 9 ay anlamına geliyor,şahane olur.(öğretmenim)
mrhb güzel ocak anneler :)
umarım kuzucuklarınızda sizde iyisinizdir.
kızlar biz hala 2 dişliyiz. 2 -2,5 ay önce alttan 2 diş çıkardık daha gerisi gelmedi. okuyorumda 5-6 dişi çıkan kuzular bile var. acaba bizimkindemi bi problem war ???
bide tatile gittiğimizde kızımı yanağından sivri ısırmıştı. 2 koca kırmızılık vardı. tatilden geleli 1,5 ayı geçti ama hatıralarımız hala duruyor yanakta. bi tanesi epey küçüldü ama diğeri hala belirgin. niye geçmiyor anlamadım. acaba doktoramı götürsem ne dersiniz ?
diriiimmm, bu ağızda tutma işi onların son trendi heralde. bizimki de aynı. geçen gün dk. tuttum nerdeyse 20 dk. yutmadı ağzındakini, gülüyo bağırıyo ama ağız dolu. inşallah kısa zamanda vazgeçerler bu alışkanlıktan ziraa bana fenalık geliyor.
ben şimdiden soğuk kış gününde oğlumu bırakıp nasıl işe gideceğim diye düşünmeye başladım,keşke bahara kadar alsaymışım izni diye düşünüyordum.ücretsiz izin süresi dolduktan sonra uzatmak mümkün mü?tekrar dilekçe mi vermek gerekiyor?
ben daha kızım 2,5 aylıkken işe başlamak zorunda kaldımsüt izinlerimi bile kullanamıyorum. patronum japon, türk hak ve hukukundan bi haber. ona göre hava hoş ister çalış ister çalışmaa. kendide çıkarmıyo işten, ee bende 5 yıllık tazminatımı hiçe sayıp istifada edemedim. anlıyacağınız elimiz mahkum deyip başladım.
bal bende kafayı yicem bende dakika tutuyorum yutmuyo çocuk ya
fenalık geldi banada al yine öyle saati yaklaşıyo,yine bi stres şimdi.bu çocuğun bir kase çorbayı
rahat yediğini daha görmedim.görürmüyüm acaba
canım diş çıkarma genetikmiş.belki arka arkaya aynı anda çıkartırsınız
zira bizimki öyle oldu.hiç diş çıkarmayanda var daha
doktorluk bişey olduğunu pek sanmıyorum aslında ama için rahatlayacaksa bi götür.
kötü olmuş erken başlamışsın.bebeğe kim bakıyor peki?
greenpearl size işe başlamakta zor gelir.1 yıldan sonra zira ben kurban bayramını bekliyorum dört gözle.bir hafta oğlumlayım desemde
bayramlaşmalardan dolayı pek de rahat geçiceğini sanmıyorumbide kurban bayramı.ilk gün zaten bir sürü iş güç.oğlan bi taraftan.yeme problemi ozamana kadar keşke düzelsede yine razıyım.
bal bende kafayı yicem bende dakika tutuyorum yutmuyo çocuk ya
fenalık geldi banada al yine öyle saati yaklaşıyo,yine bi stres şimdi.bu çocuğun bir kase çorbayı
rahat yediğini daha görmedim.görürmüyüm acaba
canım diş çıkarma genetikmiş.belki arka arkaya aynı anda çıkartırsınız
zira bizimki öyle oldu.hiç diş çıkarmayanda var daha
doktorluk bişey olduğunu pek sanmıyorum aslında ama için rahatlayacaksa bi götür.
kötü olmuş erken başlamışsın.bebeğe kim bakıyor peki?
greenpearl size işe başlamakta zor gelir.1 yıldan sonra zira ben kurban bayramını bekliyorum dört gözle.bir hafta oğlumlayım desemde
bayramlaşmalardan dolayı pek de rahat geçiceğini sanmıyorumbide kurban bayramı.ilk gün zaten bir sürü iş güç.oğlan bi taraftan.yeme problemi ozamana kadar keşke düzelsede yine razıyım.
Torba yasasıyla birlikte ücretsiz izin hakkı 2 yıla çıkarıldı biliyorsundur.bu süre içinde en az 1 ay olmak kaydıyla istediğin zaman izne ayrılabilir,sonra tekrar işe başlayıp baktın olmuyor yine en az 1 ay izne ayrılabilirsin.okula dilekçe vermen yeterli.
zor günler geçiriyoruz biz de bugünlerde.kızım cuma akşamı ateşlenmeye başladı ve 3 gün boyunca 39.5'a kadar çıktı ateşi.kaç defa doktora gittik,boğaz enfeksiyonu,kulak enfeksiyonu,6. hastalık,antibiyotik alerjisi gibi birbiriyle ilgisi olmayan tanılar koyuluyor.vücudu kıpkırmızı şu an,çok huysuz.hiç uyumuyoruz arada bir de diş çıkardı.yorgunluktan ölmek üzere olduğumu düşünüyorum bazen.
şimdilik bekliyoruz,vücudundaki benekler yüzüne yayılıp kaşıntılı br hal alırsa alerji testi yapılıp edaviye başlanacak.sorun şu ki kızıma 1 kaşık ilaç içiremiyorum,kusuyor,tükürüyor vs....çok bunaldım(((
Torba yasasıyla birlikte ücretsiz izin hakkı 2 yıla çıkarıldı biliyorsundur.bu süre içinde en az 1 ay olmak kaydıyla istediğin zaman izne ayrılabilir,sonra tekrar işe başlayıp baktın olmuyor yine en az 1 ay izne ayrılabilirsin.okula dilekçe vermen yeterli.
zor günler geçiriyoruz biz de bugünlerde.kızım cuma akşamı ateşlenmeye başladı ve 3 gün boyunca 39.5'a kadar çıktı ateşi.kaç defa doktora gittik,boğaz enfeksiyonu,kulak enfeksiyonu,6. hastalık,antibiyotik alerjisi gibi birbiriyle ilgisi olmayan tanılar koyuluyor.vücudu kıpkırmızı şu an,çok huysuz.hiç uyumuyoruz arada bir de diş çıkardı.yorgunluktan ölmek üzere olduğumu düşünüyorum bazen.
şimdilik bekliyoruz,vücudundaki benekler yüzüne yayılıp kaşıntılı br hal alırsa alerji testi yapılıp edaviye başlanacak.sorun şu ki kızıma 1 kaşık ilaç içiremiyorum,kusuyor,tükürüyor vs....çok bunaldım(((
kızlar bebeklerinize ekmek,ceviz veriyormusunuz?