- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.461
bal şanslısın o zaman canım:)
bizimkide ağzında bekletiyor.hatta ağzından bazen kaşıkla geri alıyorum:)
loliss hiç görünmüyorsun canım
gerçekten mi:))))))
vay sıpa,neler görücez neler.aklına nerden geliyorsa:)
bizimde en büyük zevkimiz ağzımızı iyice yemekle doldurduktan sonra püskürtmek:))
esra daha iyi olmanıza sevindim.
ne kadara aldınız canım?dışarı derken?
katlanabiliyor mu?
gerçekten mi:))))))
vay sıpa,neler görücez neler.aklına nerden geliyorsa:)
bizimde en büyük zevkimiz ağzımızı iyice yemekle doldurduktan sonra püskürtmek:))
esra daha iyi olmanıza sevindim.
ne kadara aldınız canım?dışarı derken?
katlanabiliyor mu?
ben ceviz yedirmiyordum doktora bi daha sorayım ozaman
kızlar sizin reglileriniz düzene girdi mi?ben hep vaktinde olurdum şimdi gecikti.
insan korkuyoda bişey olacak diye
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,çok şükür bugün daha da iyi kızım,vücudundaki benekelr azalıyor,galiba 6. hastalıkmış gçirdiği...
dirimcim,düzenli doktorumuz var ama bu hastalık haftasonuna denk geldi,ayrıca teşhis konusunda çok sıkıntı çektiler,kuzum da çok eziyet çekti ellerinde ama neyseki toparlanıyor,tabi hastalıktan kalma huysuzluk ve iştahsızlık had safhada
bu arada dün portatif bir mama sandalyesi sipariş verdim,dışarı çıkmak çok sorunlu oluyordu,inşallah işimize yarar.castello marka,üşenmezsem gelince fotoğraf eklerim:)
kızlar biz 2 dişle kaldık bu gidişle takma diş yaptıracağız Arda'ya
bizde 2 dişliyiz henüzz :)
cancer bizde diş yok hala geçen gün tuplu igne ucu kadar bir beyazlık göründü aa dedim diş ertesi gün kayboldu herkesden önce bizim gitmemiz lazım dişciye
hiç mi yok sizin?demek ki halimize şükretmemiz lazım.şaka bir yana geç çıkan diş sağlam olur derler,bizim oğlanın 2 dişinin dışındakiler sağlam olacak anlaşılan
yok cancer ama yolda geliyo inşallah kaç aylıkken çıktı siizn ilk dişiniz?