- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.421
esra bizde aynıyız malesef.aklında bulunsun gerçi yapıyorsundur belki
tel şehriyenin içine ben yeşil mercimekle kıymada katıyorum.tek hamur yemesin diye
greenpearl canım sen yatırarak mı yoksa oturtarak mı yediriyorsun?
özellikle kumpiri?bi yerde daha okumuştum,patatesin içine terayağ katıp öyle veriyormuş bir anne
bende haftasonu denicem belki sever.bide bizimki katı şeyleri oturarak yiyor,yatırarak mümkün değil yediremiyorum
yoğurtlu çorbanın kıvamını nasıl yapıyorsun canım?sulu mu?muhallebi kıvamında mı?
bizimki muhallebi kıvamında yemedi.bide naneli deneyim dediğin gibi
erzurum çorbası diyoruz biz ona yoğurtlu sulu köfteye
bide canım yediklerinizden ne kadar tattırıyorsun.1 kase kadar mı?
bende dün pirinç pilavı yapmıştım ondan tattırdım.2 tatlı kaşığı kadar.kuru fasulyeye ekmek batırıp verdim 4-5 kere felan.
oğluma doğduğundan beri prima premium care kullanıyordum sonradan uyu&oyna kullandım ama hiç memnun kalmadım.şimdi ise bim'in bebek bezini kullanıyorum ve çok memnunum,hem fiyatı da uygun.4 numara kullanıyoruz içinde 44 adet var fiyatı 13.75,tavsiye ederim yani.
anladım canım tam aksine bizimkide çok hareketli.5 dakika oturmuyo,sürekli bir yerlere gidiyor.uyu&oyna bel lastiği olmadığı için kakayı dışına taşırıyor bu yüzden memnun kalmadım ama kokusu çok hoş,belki Arda çok hareketli olduğu için lastiksiz olması bize sıkıntı yaratmış olabilir.
canım senin şu kumpiri denicem haftasonu:)benim bile canım çekti:)ben hep mama sandalyesine oturtarak yediriyorum.kumpirin yumuşak bir kıvamı oluyor,hamur gibi,o yüzden kolay yiyebiliyor.yoğurtlu çorbayı çok sulu yapmıyorum ama çok da muhallebi gibi de değil.bir de nane katınca zeytin yağıyla birlikte daha lezzetli oluyor.çiğ katıyorum tabiki bunları,çorba piştikten sonra üzerine ekliyorum.
yediklerimizden ne kadar yerse o kadar veriyorum.genelde bir kase hazırlıyorum ama artık o ne kadar yerse.bitirsin diye zorlamıyorum hiç.nasılsa acıkır,o zaman da başka bişeyler yediririm.
Mete ekmeğe bayılıyor.o yüzden sanırım makarnayı da çok sevdi.çok da rahat yiyebiliyor.spagetti makarna yapıp biraz yiyebileceği ölçüde küçültünce hüüp diye çekiyor makarnayı.kuru fasülye ben de yedirmiştim.suyuna ekmek banarak da vermiştim ayrıca fasülyeyi kaşıkla hafif ezerek de yedirdim.genelde yemekleri hep etli yapıyorum,onu da didikleyerek yediriyorum.yemeklerin yanında pilavım da varsa onu da veriyorum.kaşıkla almakta zorlanırsa elimle yediriyorum.
anladım canım tam aksine bizimkide çok hareketli.5 dakika oturmuyo,sürekli bir yerlere gidiyor.
bizimki taşmıyor ama taşmaya yakın oluyor genelde demek ondan uygunmuş fiyatı:)))
canım senin şu kumpiri denicem haftasonu:)benim bile canım çekti:)
canım mama sandalyesinde zor olmuyormu?kafasını sağa sola,aşağıya çeviriyor hep bizimki?
bizimkide ekmeğe bayılıyor
kızlar öğünlerdeki miktarınız nasıl?ve kaç öğün yapıyorsunuz?
biz kahvaltı,öğleden önce meyve,öğlen çorba,öğleden sonra yoğurt,akşamda çorba içiyoruz.
meyve 1 tane,çorbalarda genelde bir kase.sizce miktarı artırmalımıyım?
sanırım bizimde oturtarak yeme zamanımız geldi.
çünki ağzında bekletiyor sıpa,bişekilde alıştırmak gerekiyor sanırım
ama oturtarak yersede ağzından pat dışarı çıkartıyo
kızlar peki kaşıklarınız nasıl?tatlı kaşığı büyüklüğünde mi
bizimki çay kaşığı büyüklüğünde bebek kaşığı
bende ekmek katmıyorum şimdilik.pirinçle bulgur katıyorum onun yerine
ekmeği ayrı veriyorum şimdilik.eline kemiriyor
bende milupaya mail atalı çok oldu hala numune bekliyorum:))))bizim kaşığımız çay kaşığı ile tatlı kaşığı arasında büyüklüğü,milupa göndermişti oğlum o kaşıkla yemeyi çok seviyor.Arda ne kadar çorba yerse yesin uyumadan önce illa devam sütü içiyor yoksa uyumuyor.
bende milupaya mail atalı çok oldu hala numune bekliyorum:))))
mama sandalyesi hakikaten çok rahat ve daha ii yiyor bebekler, dirimcim bende pahalı olduğunu ve gereksiz olduğunu düşündüm ama dr uyardı inatçı bir öksürüğümüz tutmuştu ve dr ciğerine bi kırıntı kaçmış olabileceğini söyledi neyseki birşey çıkmadı ama uyardı bir kere olur böyle şeyler olmasını beklemeyin derhal oturarak yemeye alıştırın dedi mümkünse mama sandalyesi alın dedi ve ikeada 47 liraya aldık biz acaip kullanışlı, plastik olduğu için her yeme sonrası güzelce siliyoruz tertemiz oluyo, tavsiye ederim ikeanınkini
kızlar peki dün sandalyeye oturtup yedirmeye çalıştım.kafasını aşağı doğru eğdiği için ağzından döküldü hep.
mama sandalyesi normal oturtarak yedirmeye göre daha mı rahat oluyor.sandalye ile mama sandalyesi arasındaki fark ne?kafasını eğdiği için ağzını da göremiyorum,görsem ağzından çıkartıp pat yere atıyor.bide bizimki ana kucağına oto koltuğunada oturmuyor hiç sıkıntıya gelemiyor.olmadı bende alayım deneyim bir
çünkü yatırarak yedirdiğimizde sürekli hapşuruyor,genzine kaçıyor yemekler.öküsürüyor.şimdi bende korktum.
ikeanınki uygunmuşta
cancer canım numune sana iyi gelmiş
esra,greenpearl sizler ne zaman başlıcaksınız işe?
ben başladım bayağı bi oluyor
kızlar peki dün sandalyeye oturtup yedirmeye çalıştım.kafasını aşağı doğru eğdiği için ağzından döküldü hep.
mama sandalyesi normal oturtarak yedirmeye göre daha mı rahat oluyor.sandalye ile mama sandalyesi arasındaki fark ne?kafasını eğdiği için ağzını da göremiyorum,görsem ağzından çıkartıp pat yere atıyor.bide bizimki ana kucağına oto koltuğunada oturmuyor hiç sıkıntıya gelemiyor.olmadı bende alayım deneyim bir
çünkü yatırarak yedirdiğimizde sürekli hapşuruyor,genzine kaçıyor yemekler.öküsürüyor.şimdi bende korktum.
ikeanınki uygunmuşta
cancer canım numune sana iyi gelmiş
esra,greenpearl sizler ne zaman başlıcaksınız işe?
ben başladım bayağı bi oluyor