2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben ceviz yedirmiyordum doktora bi daha sorayım ozaman
kızlar sizin reglileriniz düzene girdi mi?ben hep vaktinde olurdum şimdi gecikti.
insan korkuyoda bişey olacak diye:KK43:

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,çok şükür bugün daha da iyi kızım,vücudundaki benekelr azalıyor,galiba 6. hastalıkmış gçirdiği...
dirimcim,düzenli doktorumuz var ama bu hastalık haftasonuna denk geldi,ayrıca teşhis konusunda çok sıkıntı çektiler,kuzum da çok eziyet çekti ellerinde ama neyseki toparlanıyor,tabi hastalıktan kalma huysuzluk ve iştahsızlık had safhada:KK43:
bu arada dün portatif bir mama sandalyesi sipariş verdim,dışarı çıkmak çok sorunlu oluyordu,inşallah işimize yarar.castello marka,üşenmezsem gelince fotoğraf eklerim:)

bal şanslısın o zaman canım:)
bizimkide ağzında bekletiyor.hatta ağzından bazen kaşıkla geri alıyorum:)
loliss hiç görünmüyorsun canım

dirim'cim bizde şimdi yeni bi moda daha var, ağzında bekletip bekletip sonra eliyle çıkarıyor onları. Allahım daha neler görücez yaaa :):)

gerçekten mi:))))))
vay sıpa,neler görücez neler.aklına nerden geliyorsa:)
bizimde en büyük zevkimiz ağzımızı iyice yemekle doldurduktan sonra püskürtmek:))

esra daha iyi olmanıza sevindim.
ne kadara aldınız canım?dışarı derken?
katlanabiliyor mu?

bizimde en büyük zevkimiz ağzımızı iyice yemekle doldurduktan sonra püskürtmek:))

katlanabiliyor mu?

benimkide tükürüyo bir ara çok fenaydı şu ara doyunca yapıyo

aynen hayır dedikçe yapıyor gülüyor:)
kızlar siz demir hapı kullanıyormusunuz?
dikkat edin.emziriyorsanız

katlanabiliyor mu?

sağol canım,çok şükür her gün biraz daha iyi,bir de iştahsızlık düzelirse diyeceğim ama,diş kabarmış yine....Allah'tan hayırlısı diyelim artık.
mama sandalyesi katlanıyor evet,yere koyuluyor istersen sandalye üzerine de monte edebiliyorsun.yani açıklamaları bu şekilde,inşallah hayal kırıklığına uğramam.annemlere,kayınvalidemlere gidemiyorum,çünkü dediğim gibi asla yemek yemiyor başka bir yerde,sırf oralara götürmek için aldım.linkini vereyim bakarsın,tabi engellenmiyorsa.
normal fiyatı 79 litaydı,50 lira üzeri alışverişe 39 liraya iniyordu,ben de o şekilde aldım.

http://www.e-.kk..kk..kk..kk..kk..k...mbi_q_chair_portatif_mama_sandalyesi/XYZ-992B

evet link çıkmadı düşündüğüm gibi.
ilgeleniyorsan e-bebek sitesinden castello marka portatif mama sandalyesi diye bakabilirsin.bugün akşam elimde olacak,inşallah işime yarar yoksa çok üzülürüm:KK43:

gördüm canım pandalı
çok şirin,inşallah işine yarar.normal sandalyede yemiyor mu canım?
illa mama sandalyesi istiyor demek.
inşallah işine yarar canım.diş çok iştahsız yapıyor.biz 5 ledik
çok sıkıntı yaşıyoruz.hele gece kaç kere kalkıyor sayamadım bile.
uyusa bile sesler çıkartıyo,pışpışlayana kadar biz uykusuz kalıyoruz.sık uyanıyo
şu dişlerden kurtulsaydık bir.

ben ceviz yedirmiyordum doktora bi daha sorayım ozaman
kızlar sizin reglileriniz düzene girdi mi?ben hep vaktinde olurdum şimdi gecikti.
insan korkuyoda bişey olacak diye:KK43:

ben doğumdan bu yana ilk reglimi bu ay yaşadım,aslında reglisiz hayat güzeldi :KK1:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,çok şükür bugün daha da iyi kızım,vücudundaki benekelr azalıyor,galiba 6. hastalıkmış gçirdiği...
dirimcim,düzenli doktorumuz var ama bu hastalık haftasonuna denk geldi,ayrıca teşhis konusunda çok sıkıntı çektiler,kuzum da çok eziyet çekti ellerinde ama neyseki toparlanıyor,tabi hastalıktan kalma huysuzluk ve iştahsızlık had safhada:KK43:
bu arada dün portatif bir mama sandalyesi sipariş verdim,dışarı çıkmak çok sorunlu oluyordu,inşallah işimize yarar.castello marka,üşenmezsem gelince fotoğraf eklerim:)

esra geçmiş olsun cnm,umarım en kısa zamanda iyileşme gösterir bebişin.

esra baktım mama sandalyenize,çok şeker,umarım kullanışlıdır ve işinize yarar.

bizde de 7 diş var,8 inciyi bekliyoruz,gece uyanmalarımızda bir düzelme yok,doğduğundan beri beni uyutmuyor.bu ara bir de kahvaltı sorunumuz başladı.önceden severek yerdi,şimdi kahvaltı yapmak istemiyor,acaba diş yüzünden mi yoksa değişik bişeyler mi yedirmeyi denesem?

dirim ben multivitamin içiyorum,içinde demir vardır heralde,oğlumu emziriyorum,emziren annelerin kullanmaması mı gerekliymiş?

cancer bizde diş yok hala geçen gün tuplu igne ucu kadar bir beyazlık göründü aa dedim diş ertesi gün kayboldu herkesden önce bizim gitmemiz lazım dişciye:KK9::KK53::KK53::KK53:

cancer bizde diş yok hala geçen gün tuplu igne ucu kadar bir beyazlık göründü aa dedim diş ertesi gün kayboldu herkesden önce bizim gitmemiz lazım dişciye:KK9::KK53::KK53::KK53:

hiç mi yok sizin?demek ki halimize şükretmemiz lazım.şaka bir yana geç çıkan diş sağlam olur derler,bizim oğlanın 2 dişinin dışındakiler sağlam olacak anlaşılan:KK1:

cancer,sağol canım geçmiş olsun dilklerin için,geçti gitti çok şükür.

mama sandalyemiz geldi ve bayıldıkkk:))kızım çok sevdi,ayyy diye okşuyor sürekli.bikaç defa mama da yedirdim üzerinde alışsın diye...bu sandalyeyi sırf kayınvalidemler ve annemlerde kullanmak için aldım.özellikle kayınvalidemler için,aynı şehirdeyiz,eşim sürekli gitmek istiyor ama kızım aç durduğu için ben gitmek istemiyorum dolayısıyla sürekli sorun yaşıyorduk.hoş şimdi sandalyemiz var hadi durmadan gidelim derse yine sorun yaşarız:))
dirimcim başka yerde yemiyor canım.ne kadar aç olursa olsun yemiyor.mama sandalyesinde de sadece önünde oyalanacağı bir şeyler olursa yiyor,yoksa yine yemez.ne bulacağımı şaşırıyorum valla,yemek bittikten sonra o fırlattığı oyuncak ya da benzer şeyler yüzünden mutfakta adım atacak yer olmuyor.bir leğen var mutfakta,içinde ilgisini çekebilecek bir sürü ıvır zıvır dolu.yemek yerken sırayla eline veriyorum,o da sırayla fırlatıyor:)

X