- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.301
rezene önceden verıyordum uzun zamandır vermıyorum . mılupanın var vermeye başlım tekrardan önceden gaz olur dıye yemıyordum kayısı vs. şimdi yapıp içiyorum inşallah düzelir :44:
rezene beinm kızımı çok rahatlatıyo mesela, gaz sancısı çektiği zamanlrda çok faydasını gördüm..
sütüm azaldığı için dün kayısı kompostosu yptım, sütede yararı var, kabızlığıda çok ii geliyo.. inşallah en kısa zamanda düzelir ..:26:
çıldırmak üzereyim kızım pazar gününden beri mızmız kucaga gelmek istiyo karnı tok kakasınıda yapıyo değiştiriyorum hemen emdikten sonra gazıda çıkıyo cumartesi kv ye gittik kucaktan indirmedi kucagamı alıştı bilmiyorum bi yeri agrıdıgını sanmıyorum kucaga gelince neşesi yerinde başlıyo elini emmeye yada ses çıkarmaya ne yapıcam bilmiyorum
canım üzülme,büyüdüler artık sıkılmaya başlıyorlar,yeni şeyler görmek istiyorlar.benim kızım da öyle,hep kucakta gezdirin istiyor.deli gibi uykusu geliyor ama yatmak istemiyor,yıkıyor ortalığı kucağa alınca susuyor.hatta yatak odasına gidince ağlıyor geceleri,karanlıkta da öyle.ışığı açıp uyutuyorum.ışık açık olunca direnebileceğini düşünüyor sanırım:)
benim kızım da hiç ağlamazdı.7-8 saat aç durur yine de ağlamaz düşün yani:)1 haftadır falan başladı ağlama nöbetleri.en çok da gece uykusuna yatmadan önce ağlıyor ma öyle böyle değil,yıkıyor ortalığı.sonrakucağ alınca homur homur sesler çıkarıp elini emmeye çalışıyor..napıyım gülüyorum ben de.benim evim de brbat.2 gün önce temizlikçi vardı sözd,şimdi baksan 1 aydır süpürülmemiş dersn.napıyım baş edemiyorum...
ben de geçtim inan...tek lüksüm duş almak.bazen ona bile fırsat bulamıyorum 3-4 gün geçiyor aradan.
dün kuaföre gidip saçımı kestirdim,o kadar yorulmuşum ki adam saçlarımla uğraşırken göz kapaklarım düşüyordu.bi de şaşırdım öyle fönlü falan görünce kendimi:)))hey gidi günler.haftada 2 kere kuaföre gittiğim olurdu eskiden.geçecek inşallah bu günlerde ne diyelim...
bende 40 çıktıgıgün kardeşime kestirdim çok uzundu lohuısa lohusa zor sabrettim senin bebiş ne kadarlık oldu
sağol canım sizde güle güle kullanın.aynen benim oğluş da öle.. çok gülüyoruz hatta. salyalar, komik aktif hareketler, kakasını yaparken büyük insan gibi sesler çıkarmalar, çıngırağınla oynarken kızmalar ve de kahkahaları .. çok tatlı artık maaşallahben de annem gidince pantalonunu da bazen çoraplarını da çıkarıyorum artık sıcaksa odamız ..
biz arabalar her yerde 1000 lira civarındayken ben netten 550 ye aldım. çantası, araba koltuğu ve de çantası dahil. çok güzel, kullanışlı ama ağır. markası exor baby vip.. ama ben de büyüsün az daha puset alacağım heryere taşıyabilmek için. siz de güle güle kullanın
bizlerde iyiyiz canım.hayırlı olsun eviniz Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.darısı bizim başımıza.aslında sobalı evden kurtulsam kirayada razıyım.kızlar slm umarım sizler ve bebişleriniz iiyisinizdir ben we kızım iiyiz allaha şükür
yazamadğım süre içinde ara ara girip baktım kayınwalidemlerde net olmadğı için we hala orda kaldığımz için sıkıntı yaşıyorum ama allahıma binlerce kez şükürler olsun ew aldık taşıdık we yawaş yawaş yerleştiriyoruz inşallah haftasonuna kadar ewime geçerim çok şey oldu 1,5 ay içinde inşallah anlatarım ewe geçtikten sonra herşeyi ben mutluym umarım sizlerde mutlusunzdr rabbim ewi olmayan herkese nasip etsin öptüm sizleri we bebişleri
biz cuma günü karma aşımızın sonuncusunu yaptırdık.1 gün sıkıntılı geçti ateşi çıkmadı gerçi ben aşıdan sonra calpol verdim sık sık ateşini ölçtüm geçti gitti çok şükür.slm
nasıl geçiyor günler?
Aşı günü gelen yokmu aranızda bizim yarın aşımız var.inşallah ateşlenmeden geçiririz..geçen aşısında fitil yapmıştım çok panikledim çünkü ateşi çıkarsa diye ama bu sefer ateşi çıkmadan bişey yapmıycam. ateşlenirse fitil yada calpol veririm..doktorada gidicez aylık kontrolü...
bu huy bazen benim oğlanda da peydah oluyor.karnı tok,altı kuru,gazını çıkarıyor ama hala huysuz.bebeklerde bazı zamanlarda olabiliyor demekki.çıldırmak üzereyim kızım pazar gününden beri mızmız kucaga gelmek istiyo karnı tok kakasınıda yapıyo değiştiriyorum hemen emdikten sonra gazıda çıkıyo cumartesi kv ye gittik kucaktan indirmedi kucagamı alıştı bilmiyorum bi yeri agrıdıgını sanmıyorum kucaga gelince neşesi yerinde başlıyo elini emmeye yada ses çıkarmaya ne yapıcam bilmiyorum
valla biz baştan beri d vitamini kullanıyoruz sadece başka bişeyden haberimiz yok.kolay gelsin kızlar zor walla yemek yapsak ütü kalıyo temizli yapsak bebişler ağlıyo olan bize oluyo ama napalım geçer inş. bebişlern canı sağolsun
ya kızlar ben bu terden çok bunaldım dr a gitcemde kadın doğumamı dahiliyeyemi gitsem bi akıl verin. 3 aydan sonra hangi vitaminleri kullanıyosunuz bebişlere, bide zap zup nerelerdeki ne zamndır yazmıyo
We_ra cım,burdasın gördüm:)))
ya ben geçenlerde rüyamda gördüm seni.bikaç gün önce.hastane gibi bir yerin bahçesinde yürüyoruz,bebeklerimizin emme sorunlarını konuşuyoruz.bi dr eninde sonunda emecekler yok başka bir seçenek falan diyor:)))ayy çıldırıyorum galiba.
ama bu rüyanın gazıyla biraz şansımı deneyim dedim,sabah uykunun arasında şöyle bi üç beş dk emdi kızım,gözünü açınca hemen bıraktı tabi:))özlemişim emzirmeyi yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?