- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.281
teşekkür ederim verdiğin bilgi için de. ben çok acemi bir anneyim. şimdi pişmanım neden hiç araştırmadım. isanlar neler yaşamış bilgilenmediğim için. hazırlıklı değildim neler yaşayacağıma dair. hep amann doğar büyür gözüyle bakmışım ben :))) nedense !!! meğer çok farklıymış.. Maaşallah sana ya. takip ediyorum da ne kadar dayanıklısın. pozitifsin. bravo yanibizler de aşacağız inşaallah..
doğumdan sonra akıl veren çok oluyodu çevremde, şöyle yap, böyle yaparsan daha iyi....annelik yapmış herkes bişi diyo.. pek hosa gitmiyo.. ama bi gerçek var, hayatta herşey tecrübe...
belkide hiç birimiz hayatımızın hiç bi zamanında bu kadar bi sorumluluk almadık.. bu sorumluluk hayatımızı başka bi boyuta taşıdı.. evet artık ANNE yiz...
bu sorumluluğa can feda... bu ara herşeyi sorguluyorum, çok düşünmek iyi değil, kendimle ilgili düşünmek dışında kendime ayıracak vaktim yok belkide ondandır ...
benım kızımda aynı geçen dr gıttım yıne kakasınıda sordum dedi normal sende de kabızlık var mı ? dıye sordu . bağırsak çalıştıran şeyler ye dedi kayısı kompostosu vs. bende önceden gaz yapan şeyler yemezdım artık yıyorum 6 gün önce 4 gün ust uste yaptı bugun 6. günuydu yapmayalı kayısı kompostosu içmiştim ve bugun kendılığınden yaptı :)))
doğumdan sonra akıl veren çok oluyodu çevremde, şöyle yap, böyle yaparsan daha iyi....annelik yapmış herkes bişi diyo.. pek hosa gitmiyo.. ama bi gerçek var, hayatta herşey tecrübe...
belkide hiç birimiz hayatımızın hiç bi zamanında bu kadar bi sorumluluk almadık.. bu sorumluluk hayatımızı başka bi boyuta taşıdı.. evet artık ANNE yiz...
bu sorumluluğa can feda... bu ara herşeyi sorguluyorum, çok düşünmek iyi değil, kendimle ilgili düşünmek dışında kendime ayıracak vaktim yok belkide ondandır ...
slm kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl, bugün kv ye gitcez 1,5 ayı geçti gideli ama hiç gitmek istemiyorum eşim hergün konuşur tlf da anneciğiyle torunu özledik gayri diyip duruyolar ama benden bütük eltimin çoçuklarını 4 yıl görmemişler çocuklar gitmişte kapıyı açıp içeri almamışlar bende pek inanmıyom özlediklerine gayribide kp aynı durur diyo kızıma bakıp aynı durur bu büyümemiş, zaten hamileyken ben ii beslenmemişim çocuk ondan küçük doğmuş, sanki ben istermiydim küçük doğsun yeni doğum yapmışım yan odada ben dedim çok yemek ye de oda beni dinlemedi böyle küçük doğduda gıcık oluyorum şimdide sevgi gösterileri eşimde sağolsun tam ana kuzusu napsamda soğutsam annesinden yaa
slm kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl, bugün kv ye gitcez 1,5 ayı geçti gideli ama hiç gitmek istemiyorum eşim hergün konuşur tlf da anneciğiyle torunu özledik gayri diyip duruyolar ama benden bütük eltimin çoçuklarını 4 yıl görmemişler çocuklar gitmişte kapıyı açıp içeri almamışlar bende pek inanmıyom özlediklerine gayribide kp aynı durur diyo kızıma bakıp aynı durur bu büyümemiş, zaten hamileyken ben ii beslenmemişim çocuk ondan küçük doğmuş, sanki ben istermiydim küçük doğsun yeni doğum yapmışım yan odada ben dedim çok yemek ye de oda beni dinlemedi böyle küçük doğduda gıcık oluyorum şimdide sevgi gösterileri eşimde sağolsun tam ana kuzusu napsamda soğutsam annesinden yaa
meraba arkadaşlar ara ara yazsamda sürekli yazılanları okuyorumm hepimiz bebeklerimizi sağlıkla büyütelim arkadaşlar bebeğim 3.5 aylık oldu.sürekli salyası akıyor ayrıca elide ağzından cıkmıyor biraz huzursuzlugu var acaba dişle alakalı olabilirmi?
ayrıca bebeğim beni cok yoruyor sureklı tepiniyor hareket ediyor o kadar hareket ediyorki ayagında corap tutamıyorumm pantolonu bıraz genıs olsa cıkarıyor herkesinmi bebeği böle
teşekkür ederim verdiğin bilgi için de. ben çok acemi bir anneyim. şimdi pişmanım neden hiç araştırmadım. isanlar neler yaşamış bilgilenmediğim için. hazırlıklı değildim neler yaşayacağıma dair. hep amann doğar büyür gözüyle bakmışım ben :))) nedense !!! meğer çok farklıymış.. Maaşallah sana ya. takip ediyorum da ne kadar dayanıklısın. pozitifsin. bravo yanibizler de aşacağız inşaallah..
meraba arkadaşlar ara ara yazsamda sürekli yazılanları okuyorumm hepimiz bebeklerimizi sağlıkla büyütelim arkadaşlar bebeğim 3.5 aylık oldu.sürekli salyası akıyor ayrıca elide ağzından cıkmıyor biraz huzursuzlugu var acaba dişle alakalı olabilirmi?
ayrıca bebeğim beni cok yoruyor sureklı tepiniyor hareket ediyor o kadar hareket ediyorki ayagında corap tutamıyorumm pantolonu bıraz genıs olsa cıkarıyor herkesinmi bebeği böle
biz arabalar her yerde 1000 lira civarındayken ben netten 550 ye aldım. çantası, araba koltuğu ve de çantası dahil. çok güzel, kullanışlı ama ağır. markası exor baby vip.. ama ben de büyüsün az daha puset alacağım heryere taşıyabilmek için. siz de güle güle kullanıngünaydın kızlar.
benim oğlumda sürekli elini emiyor hatta bazen abartıp iki yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor sokamayıncada sinirleniyor.
bebek arabasına ihtiyacımız vardı.geçen gün gittik almaya arabalar bana çok ağır geldi kullanamam diye baston puset aldım.çok rahat ve hafif kolayca katlanıyor.babam söz vermişti istediğin arabayı beğen ben alacağım diye çok da masraf etmek istemedim.165'e aldık bize yeter ilerisi için Allah Kerim.
kızlar slm umarım sizler ve bebişleriniz iiyisinizdir ben we kızım iiyiz allaha şükür
yazamadğım süre içinde ara ara girip baktım kayınwalidemlerde net olmadğı için we hala orda kaldığımz için sıkıntı yaşıyorum ama allahıma binlerce kez şükürler olsun ew aldık taşıdık we yawaş yawaş yerleştiriyoruz inşallah haftasonuna kadar ewime geçerim çok şey oldu 1,5 ay içinde inşallah anlatarım ewe geçtikten sonra herşeyi ben mutluym umarım sizlerde mutlusunzdr rabbim ewi olmayan herkese nasip etsin öptüm sizleri we bebişleri
bende sık sık bılgısayara oturamıyorum . facetekı gruba ne guzel gıryordum cepten ama kapandıbenım kızımında sık sık elı ağzında sinir oluyorummmmmmm ve dun kahkaha attı ilk defa vıdeoya çektım hemen cedde yapıodum ayaklarıyla normalde gulerdı sadece ses çıkartırdı . hastaydı iyileşti kızım şu kaka problemıde kalksa geçen 6 günden sonra yaptı fakat fıtıl atınca çok yapıodu o zaman o kadar çok yapmadı ertesı gun yapmadı dünde akşam fıtıl attım uyudu sabah kalktı masaj fılan yaptım çıkardı çok yaptı düzelsın artık ya tüm bebişlere allah şifa versın allahım daha beterlerınden korusun
aynen elleri hep ağzında...tükürükleri sürekli akıyor..ve bizim birde kusmamız var yani süt kesmiği gibi fazlası çıkıyor..artık önlük yetişmiyor yıka kurut...bu mışamba gibi önlükler var onlardan alayım diyorum en azından silersin kalır boynunda..
kaka problemide zor tabii inş.düzelir oda ama bağırsakları tam düzene girmedi ondan dolayıdır..bazen çok yapıyorlar bazen benimkininde yapmadığı oluyor.rezene filan veriyormusunuz..ben yapmadığı günlerde kızıma rezene veriyorum gün içinde yapıyor hemen. sizde için...kayısı kompostosu filan yiyin bebeğinizede faydası olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?