- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.281
teşekkür ederim verdiğin bilgi için de. ben çok acemi bir anneyim. şimdi pişmanım neden hiç araştırmadım. isanlar neler yaşamış bilgilenmediğim için. hazırlıklı değildim neler yaşayacağıma dair. hep amann doğar büyür gözüyle bakmışım ben :))) nedense !!! meğer çok farklıymış.. Maaşallah sana ya. takip ediyorum da ne kadar dayanıklısın. pozitifsin. bravo yani bizler de aşacağız inşaallah..
Canım şunu söyleyeyim. Anneliğin hazırlığı olmuyor. Ben çok çocuk baktım geçmişimde. Ablamın oğluyla geceli gündüzlü 1,5-2 ay geçirdim ama hiçbiri aynı olmuyor. Sadece sağlam psikoloji istiyor doğum sonrası. Bunu da sağlayacak çevrendekiler ve sensin. Anne olmak bambaşka. Herkesin anneliği başka :)
doğumdan sonra akıl veren çok oluyodu çevremde, şöyle yap, böyle yaparsan daha iyi....annelik yapmış herkes bişi diyo.. pek hosa gitmiyo.. ama bi gerçek var, hayatta herşey tecrübe...
belkide hiç birimiz hayatımızın hiç bi zamanında bu kadar bi sorumluluk almadık.. bu sorumluluk hayatımızı başka bi boyuta taşıdı.. evet artık ANNE yiz...
bu sorumluluğa can feda... bu ara herşeyi sorguluyorum, çok düşünmek iyi değil, kendimle ilgili düşünmek dışında kendime ayıracak vaktim yok belkide ondandır ...
Evet diğer anneler bizden daha tecrübeli olabilir ama herkesin yaşadığı şey farklı.. Ve ben kendi tecrübemi yaşamak isterim. Şöyle yap böyle yap cümlelerinden hoşlanmıyorum ama öneride bulunanları dikkate alıyorum.
Bazen ben de çok düşünüyorum bu yüzden uyuyamıyorum, çok uykum olmasına rağmen. Sonra da diyorum ki filozof mu olacaksın yat uyu