- 3 Ekim 2007
- 14.427
- 35.544
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.321
bişi dikkatimi çekti... forumda eskiden çok aktif olan bi kaç arkadaşımız vardı, uzun zamndır yoklar :26:
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir..
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir..
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..
günaydın,bugün açılışı ben yapayım.
oğlum yere yatırınca yuvarlana yuvarlana tam tur dönüyor.ayaklarını tutuyoremerken memeden kafayı çekip gözümün içine bakarak birşeyler söylüyor sonrada bir gülücük atıp emmeye devam ediyor,ölüyorum bu hareketine çok hoşuma gidiyor.
evet...ne guzel ozetlemş...
oo maşallah cancercımm...oglun çok hareketlı galıba..
slm
bugün aşımızı olduk.aylık kontrolümüzede gittik.çok şükür herşey yolunda...
umarım ateşimizde çıkmaz.
benim sütüm çok bol değil.kilo alımı ii kızımın ama bazı akşamlar bitiyor.kızım çekeliyor çekeliyor sinirleniyor..şimdiye kadar idare ettim.doktora bunu söyledim bugün bazen sıkıntı yaşıyorum diiye doktorda akşamları sütlü pirinçli kaşık maması verebilirsin dedi...hem tok tutar hemde o arada sütün birikr dedi..sütümün olmadığı akşamlarda böyle yapıcam atık.
birde dktor demir takviyesi verdi..kimi doktor 6.ayda başlatıyor benimki şimdi başla dedi .aranızda kullanan varmı 4.ayda
evet canım çok hareketli maşallah.büyüyüncede böyle olursa vay halime.aman düşecek,kafasını gözünü vuracak diye diken üstünde otururum artık
ah canım ya..hareketlı ıse eger..bıraz yorucu oluyor..anneler ıçın tabıı...allah kolaylık versın...
merhaba herkese..
eşim gripti bir süredir,bana da geçmiş,oldukça zor durumdayım ne yapabilirim bilmiyorum.bi ıhlamur kaynatayım belki biraz faydası olur.inşallah kızıma da bulaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?