• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çok tuhaf oldum emzirirken zaten,eşşek sıpası hep emsen olmaz mı sanki dedim:)))ben de 15-20 gün aradan sonra ilk defa emzirdim,bir sonraki ne zaman olur,ya da olur mu bilemiyorum..

Evi tam anlamıyla ... götürüyor. Hiçbir iş yapamıyorum. Oğlumun gündüz uykuları 1 saat bazen yarım saat o arada neye elimi atsam yarım kalıyor. Yemek yemek bile tedirginlik yaratıyor bende. Düzen oturtmam lazım her işimi oğlum uyurken ya da uyanıkken yapmaya alışmam lazım.

kızım da sözde gündüz 1 defa 2-3 saatlik bir uyku uyuyor ama nasıl?emzik olursa ağzında her düştüğünde uyanıyor,hemen vermezsem uyanıp bir daha uyumuyor.bir de o uyurken biberon derdi var,ha içti ha içecek derken daha çok yoruluyorum uyuduğunda.
yemeği falan eşim geldikten sonra yapıyorum, ne bulrsak onu yiyoruz.

Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir..
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir..
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..

günaydın,bugün açılışı ben yapayım.
oğlum yere yatırınca yuvarlana yuvarlana tam tur dönüyor.ayaklarını tutuyor:nazar:emerken memeden kafayı çekip gözümün içine bakarak birşeyler söylüyor sonrada bir gülücük atıp emmeye devam ediyor,ölüyorum bu hareketine çok hoşuma gidiyor.:nazar:

Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...
Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...
Anne olmak, sorumluluk demektir...
Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir..
Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...
Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...
Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...
Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...
Anne olmak, uykusuz geceler demektir..
Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...
Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...
Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..

evet...ne guzel ozetlemş...

günaydın,bugün açılışı ben yapayım.
oğlum yere yatırınca yuvarlana yuvarlana tam tur dönüyor.ayaklarını tutuyor:nazar:emerken memeden kafayı çekip gözümün içine bakarak birşeyler söylüyor sonrada bir gülücük atıp emmeye devam ediyor,ölüyorum bu hareketine çok hoşuma gidiyor.:nazar:

oo maşallah cancercımm...oglun çok hareketlı galıba..

herkese yeniden merhaba uzun süredir yazamadım ama takip etmeye çalıştım yazdıklarınızı.oğluşum çok fazla ilgi istiyor emzirmek sorun haline geldi 5 dak falan zor emiyo kilo alımı iyi ama neden böyle yapıyor bilemiyorum.birde ben kendimi çok yorgun hissediyorum.sürekli evde olmakta sıktı sanırım.sizde durumlar neler?

slm
bugün aşımızı olduk.aylık kontrolümüzede gittik.çok şükür herşey yolunda...
umarım ateşimizde çıkmaz.
benim sütüm çok bol değil.kilo alımı ii kızımın ama bazı akşamlar bitiyor.kızım çekeliyor çekeliyor sinirleniyor..şimdiye kadar idare ettim.doktora bunu söyledim bugün bazen sıkıntı yaşıyorum diiye doktorda akşamları sütlü pirinçli kaşık maması verebilirsin dedi...hem tok tutar hemde o arada sütün birikr dedi..sütümün olmadığı akşamlarda böyle yapıcam atık.
birde dktor demir takviyesi verdi..kimi doktor 6.ayda başlatıyor benimki şimdi başla dedi .aranızda kullanan varmı 4.ayda

slm
bugün aşımızı olduk.aylık kontrolümüzede gittik.çok şükür herşey yolunda...
umarım ateşimizde çıkmaz.
benim sütüm çok bol değil.kilo alımı ii kızımın ama bazı akşamlar bitiyor.kızım çekeliyor çekeliyor sinirleniyor..şimdiye kadar idare ettim.doktora bunu söyledim bugün bazen sıkıntı yaşıyorum diiye doktorda akşamları sütlü pirinçli kaşık maması verebilirsin dedi...hem tok tutar hemde o arada sütün birikr dedi..sütümün olmadığı akşamlarda böyle yapıcam atık.
birde dktor demir takviyesi verdi..kimi doktor 6.ayda başlatıyor benimki şimdi başla dedi .aranızda kullanan varmı 4.ayda

yok canım..ben 6 ay anne sütü verıcem ınşallah..bencede eger kılo alması normalse..ve anne sütü alıyorsa bıraz daha erteleyebılırsın canım..

evet canım çok hareketli maşallah.:nazar:büyüyüncede böyle olursa vay halime.aman düşecek,kafasını gözünü vuracak diye diken üstünde otururum artık:1:

ah canım ya..hareketlı ıse eger..bıraz yorucu oluyor..anneler ıçın tabıı...allah kolaylık versın...

bugün annemle alışverişe gittik malum yaz geliyor ve ben eski kıyafetlerimin içine giremiyorum.eskiden kot pantolonda 28-29 beden giyen ben 30-31 bedene anca sığdım canım sıkıldı almadan çıktım.göğüsler desen almış başını gidiyor 75-80 kullanırken 90 beden almaya başladım.ahh ahh eski zayıf günlerim:31:
amaaaaaaaaaaa oğluşumun canı sağolsun :69:

herkesin derdi aynı kilolar :))) ben eskiden kilomu beğenmezken şimdi o kiloyu arar oldum.kızım bir 6 aylık olsun rejime başlayacağım.2 ay daha sabır :((

merhaba herkese..
eşim gripti bir süredir,bana da geçmiş,oldukça zor durumdayım ne yapabilirim bilmiyorum.bi ıhlamur kaynatayım belki biraz faydası olur.inşallah kızıma da bulaşmaz

Back