- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.021
Bende ocak annesiyim. 3 aylık ikizlerim var. Herzaman takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Bende ocak annesiyim. 3 aylık ikizlerim var. Herzaman takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Kızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.Orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.
saçlarım berbat durumda benimde... fırsat yok gidip saatlerce kuaförde kalamam...
ya kızlar bu arada inanılmaz burnum sızlıyo, dişlerim bile ağrıyo grip oluyorum galiba napıcam ben.. böbreklerimde ağrıyo.. ham,ileyken böbrek genişlemesi olan böbreğimm fenaaaa....:18:
Allaahım, benim hasta olma lüksüm bile yokk.. şu anda evde yalnızım ve bu ağrı giderek şiddetleniyo...
Kızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.Orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.
geçmişolsun bizmde tıkanıyo burun o zaman emmeyi reddediyr bebişim ...bu da beni çok üzüyo.acil şifalar...kızım yıne hasta olduuuuuuu( burnu tıkanıyo
kızım yıne hasta olduuuuuuu( burnu tıkanıyo
ıdrar enfeksıyonu yok ama dediğin gibi beyaz beyaz şeyler var bı ara görmüştüm önceden açıp sılmıştım tabı korka korka sonra sılmıorum pek kaka kaçmışsa sılıorum. eğer öyle bir şey varsa huzursuz olurmuş bebek ağlarmış sürekli öyle okuduğumu hatrlıyorum internetten araştır ıstersen
Çok geçmiş olsun. Ilık suya bal limon yapın. Böbrekleriniz için de bol su içmeyi ihmal etmeyin. Ben de nefrit geçirdim hamileliğimde bol bol su içiyorum.
Ben de bebeklerde genital bölgenin sık sık yıkanmaması ve silinmemesi gerektiğini duydum bir uzmandan. O beyaz şey de koruyucu tabaka olmalı. Yine de doktorunuza sormalısınız. İdrar yolu enfeksiyonunun belirtileri ateş ve halsizlik şeklinde kendini gösteriyor. Ayrıca idrar koyu renk ve kötü kokuluysa şüphelenilebilir. O et gibi şey dediğiniz normal, vajinanın yapısı anladığım kadarıyla..
Hoş geldiniz. Allah yardımcınız olsun. Güle güle büyütün minileri..
idrar yolu enf. nedeniyle 3 gün damardan antibiyorik kullandı benim kızım, ondan sonrada sondalı film çekildi...
direk ateşle anlaşılıyo, idrar tahlili ve idrar kültürü yapılıyo, bakteri varsa ona göre antibiyotik veriliyo, benim kızımın atesi 38.4 oldu.. halsizleştti, anlaşılıyo yani hastalık belirtisi, mulaka idrar tahlili ve kültür yapılıyo, çok önemli böbreklere hasar verebiliyo çünkü...
kız bebeklerde idrar yolu enf. çok oluyo ne kadar silsende yıkamak gibisi yok,
doktorun kesin önerisi, yıkamak, 3 saatte bir, kaka yapmamış olsa bile yıkmak gerekiyo, ve bahsettiğin o beyaz şeyler olmamalı... ben ılık suyla yıkıyorum sürekli elin deymicek ve kurularken sadece suyunu alıcaksın, silme yokk... doktor bu şelkde önerdi canımm.. b,ilgine...
20 gün önce yasadık idrar yolu enfeksiyonunu. ateşi falan yoktu huzursuzdu uyumuyordu doktorun biri gaz dedi geri gönderdi o gecede uyumayınca baska doktora götürdüm idrarına bakalım dedi enfeksiyon cıktı ilaç verdi 3 gün kullandım gecti. zaten idrar kültürü temiz cıktı. daha basında yaladık yani sorunu.ama ilerlemiş olsaydı ateş falan yapardı. vajinasındaki beyaz akıntıya elleme dedi doktor o mikropların içeri girmesini engelliyormuş.
Hoş bulduk.Bebeklerin gazı var. Onlarla uğraşıyorum.ikiz bebek bakmak çok zor. Helede tek başına. :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?