- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.501
kızlarr kk1 e giremiyorum, gurba giremiyorum, attılarmı beni yoksa???:44:
bende giremıyorum ada da gıremıyo bı sorun var sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr kk1 e giremiyorum, gurba giremiyorum, attılarmı beni yoksa???:44:
bende giremıyorum ada da gıremıyo bı sorun var sanırım
Kızlar grupta yazmayanları sildiler.
Kendime cevap, gerçekten sorun varmış ya da beni de sildiler
Kendime cevap, gerçekten sorun varmış ya da beni de sildiler
we_ra senın face de ısım neydı
we_ra senın face de ısım neydı
özel mesaj attım :)
kızlar şimdi doktordan geldik, bütün sorularımı tabiki soramadım, eşimde iice huysuzlandı artık doktora sinir oldu, kalça filmi çektirdik normal şükür ama usg için sıra beklerken ecrenin karnı acıkınca emzirme odasında zehirli ishalden hast yatmış bi bebekle oturmak zorunda kaldık. bulaşmaz inş. rota aşısı yaptırcam artık karar verdim ama 2. aydaki geçtiği için 3. ayda yapılcakmış, inş bişi olmaz ya Allahım meleklerimizi korusun
Bizim buradaki sağlık ocağına yaptırmak istiyorum dedim . O ne dediler ya delirmemek elden değil. Ben anlattım ne olduğunu. Zaten ikinci ay aşımızıda yapmadılar . Ayda bir asi günü varmış o zaman asi yapıyolarmis. Bu ayın 29unda olucaz. Saçma sapan işler deli oldum
slm güzel anneler
nasilsiniz,nasil gidiyor bebislerle hayat?
masallah muhabbetler koyu...Benim ufaklik pek bir yaramaz zaman bulupta bilgisayar basina oturamadim,bir bugün zaman buldum.
Bizim buradaki sağlık ocağına yaptırmak istiyorum dedim . O ne dediler ya delirmemek elden değil. Ben anlattım ne olduğunu. Zaten ikinci ay aşımızıda yapmadılar . Ayda bir asi günü varmış o zaman asi yapıyolarmis. Bu ayın 29unda olucaz. Saçma sapan işler deli oldum
biliyorum canım bız kalanlar arasındaydık galıba grup kapandı yada sorun var emın değilim
cnm rotayı zaten sağlık ocakları yapmıyo,özelde yaptırıosun.seneye devlet yaptırcakmış büyük bi ihtimaal
Ben eczaneden alınıp sağlık ocağında vurduluyor diye duymuştum onu sordum zaten de artık ıstanbula anneme kalmaya giderimde orada vurdururum