• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi doktordan geldik, bütün sorularımı tabiki soramadım, eşimde iice huysuzlandı artık doktora sinir oldu, kalça filmi çektirdik normal şükür ama usg için sıra beklerken ecrenin karnı acıkınca emzirme odasında zehirli ishalden hast yatmış bi bebekle oturmak zorunda kaldık. bulaşmaz inş. rota aşısı yaptırcam artık karar verdim ama 2. aydaki geçtiği için 3. ayda yapılcakmış, inş bişi olmaz ya Allahım meleklerimizi korusun

kızlar şimdi doktordan geldik, bütün sorularımı tabiki soramadım, eşimde iice huysuzlandı artık doktora sinir oldu, kalça filmi çektirdik normal şükür ama usg için sıra beklerken ecrenin karnı acıkınca emzirme odasında zehirli ishalden hast yatmış bi bebekle oturmak zorunda kaldık. bulaşmaz inş. rota aşısı yaptırcam artık karar verdim ama 2. aydaki geçtiği için 3. ayda yapılcakmış, inş bişi olmaz ya Allahım meleklerimizi korusun

Biz de rota virüsü aşımızı dün olduk. 3 ve 5. aylarda yapıyor bizim doktorumuz. Geçmiş değil yani..

Bizim buradaki sağlık ocağına yaptırmak istiyorum dedim . O ne dediler ya delirmemek elden değil. Ben anlattım ne olduğunu. Zaten ikinci ay aşımızıda yapmadılar . Ayda bir asi günü varmış o zaman asi yapıyolarmis. Bu ayın 29unda olucaz. Saçma sapan işler deli oldum

Bizim buradaki sağlık ocağına yaptırmak istiyorum dedim . O ne dediler ya delirmemek elden değil. Ben anlattım ne olduğunu. Zaten ikinci ay aşımızıda yapmadılar . Ayda bir asi günü varmış o zaman asi yapıyolarmis. Bu ayın 29unda olucaz. Saçma sapan işler deli oldum

canım rotavirüsü sorduysan sağlık ocakları yapmıyor zaten devlet karşılamıyor özelden yaptıracaksın,

slm güzel anneler
nasilsiniz,nasil gidiyor bebislerle hayat?

masallah muhabbetler koyu...Benim ufaklik pek bir yaramaz zaman bulupta bilgisayar basina oturamadim,bir bugün zaman buldum.

bizim 1. ay aşımızda hemşiremz elimize yazıp vermşti şu gün şu saat gelceksnz 2. ay aşıları için diye. burdan hemşiremiz hacer hanıma sevgilerimi gönderiyorm :9: rota aşısıda 120 lira yanlış bilmiyosam ama yaptrcm inş. devltte yapılıyomı bilmiiyom bzm dr özelde

cnm rotayı zaten sağlık ocakları yapmıyo,özelde yaptırıosun.seneye devlet yaptırcakmış büyük bi ihtimaal

Back