- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.401
:)) canım kızma ama çok hoş yazmışsın. tutamadım kendimi güldüm. neden uyumadıklarını bi bilsek keşke. benimki bazı geceler beni şaşırtıp 4-5 saat uyuyor ama son aşıdan sonra gecelerimizi uykusuz geçiyor. gündüzler daha berbat dün sadece 3 kere 10 dklık uyudu. bu kadar uyku yetmezki minicik bebeğe. ben artık nasıl uyutacağımı şaşırdım. benim de sinirlerim yıpranıyor o uyumadıkça. sen nasıl uyutuyosun belki bişeyleri eksik yapıyorum yöntemlerini paylaşırsan çok sevinirim
Canım kusura bakma gerçekten soru olarak zordum amacım başka değildi hayır korktumda yani sizin bebişler benimkinden büyük az uyuyanları hep duyuyorum ama gazdan filan oluyıor genelde siz öyle şeylerde yazmamışsınız da ondan öyle dedim.Ben uyutma konusunda geceleri biraz sorun yaşıyorum illa sallatıyor kendini ama bi uyudumuda iyi uyuyor uyuması için extra sadece iyi geceler çayı ve bazende rezene kullanıyorum belki onların etkisi olabilir.Bizde bu hafta 2. ay aşılarımızı olucaz açıkcası yazılanları gördükçe tırsar oldum huyu değişiciek diye bakalım artık inş bi sorun olmaz...