• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iştahsızlık sorunu genel olarak var herhalde bu ocak bebişlerinde.benim kızım 1 aylıkken ne kadar iştahlıydı görmeliydiniz.120cc veriyordum,löp diye anında yutuyordu,140 bile veriyordum bazen.sağdığım sütler yetmiyordu.2,5-3 saati de geçmiyordu beslenmemiz.şimdi 4-5 saatte bir zorşa emziriyorum.öyle taş gibi dolu göğüslerim falan da yok.bazen zorla 2 göğsümü veriyorum ama çoğu zaman tekini emiyor sadece.napacağız bilmiyorum.önce ağlata zırlata emziriyordum.şimdi veriyorum,almazsa zorlamıyorum.

aşılardan sonra 2 gün benim oğlumda huzursuz oldu,garip şekilde ağladı şimdi 9 nisanda yine aynı aşılarımız var korkuyorum ama maşallah iştahında bir azalma olmadı 180 cc mamayı götürüyoruz:)

aşılardan sonra 2 gün benim oğlumda huzursuz oldu,garip şekilde ağladı şimdi 9 nisanda yine aynı aşılarımız var korkuyorum ama maşallah iştahında bir azalma olmadı 180 cc mamayı götürüyoruz:)

maşallah bebeğine 180 i benimki hayatta bitiremez:) kaç saatte bir veriyosun peki. benim kızım 2 saatte bir emmek istiyo ama az az emiyo. 2 göğsüde emmek istediği çok nadir. az yiyip sık yiyo sıfır bedenmi olcak ki:P

Ben bu mama konusunda çıldırmak üzereyim.Önce emziriyorum ardından 90 ml mama veriyorum.Çünkü sütüm yetmiyor malesef.Ama ailelerden gelen tepki şu,iki göğsünü de emdi işte yeter,midesi ne kadar ki.Emdi ama ne kadar geldi.Dalga geçiyorlar galiba sinir oluyorum.Oğluşumu aç bıraktırcaklar neredeyse ya.Ben istermiydim mama vermek:(

İnşallah hayırlısıyla atlatır bebeklerimiz bu aşı etkilerini. En kötüsüde iştahlarının kesilmesi galiba. :( Bizim de ikinci aşımız üçüncü ay yapılacakmış buradaki sağlık ocağında hadi hayırlısı :(
dün kızıma zeytinyağı içirdim iki çay kaşığı kakasını bir yaptı varya of :) üstüm başım battık çok fena. Allaha şükürler olsun.
Bugün ev sahibim misafirliğe gelicek yarında canım babanem geliyor :) evi süpürdüm falan öyle uğraşıyorum.
Gece de sabaha kadar uyumadım ağla ağla eşim canımı sıktı gene sonra bir tarıfını devirip horul horul uyudu. Bugünde oy oy oy deyip sarıldı .Ben hic yüz vermedim. Beni sevmiyorsun artik çok saygısızsin bana dedim. Kızımız benim icin neyse sende osun benim için dedi. Sevmez olur muyum canımın içisin çok alıngan oldun vs vs . Ama hala içim buz gibi . (bu seferki kavga sebebim bana salak demesiydi.Gece kavga ettim. Hic konuşmadık. Gece boyunca kızımı da aldım yattım ama uyuyamadım sinirden )

selam kızlar nasılsınızz ya hepinizi sıkıntılı grdüm sıkıntınız bir a önce geçer inşallah çok şükür bizim öyle sıkıntılarımız hiç olmadıı uykumuzda ii emmemizdee bol bol oyun oynuyoz bizzz konuşuyoruzz yeni oyuncaklar falann öylee aşı olduğumuzda hafif mızmızlanıyoo zaten öyle çok ağlayan bir bebek değill

selam kızlar nasılsınızz ya hepinizi sıkıntılı grdüm sıkıntınız bir a önce geçer inşallah çok şükür bizim öyle sıkıntılarımız hiç olmadıı uykumuzda ii emmemizdee bol bol oyun oynuyoz bizzz konuşuyoruzz yeni oyuncaklar falann öylee aşı olduğumuzda hafif mızmızlanıyoo zaten öyle çok ağlayan bir bebek değill

maşallah ne güzel çok şanslısın. yeni oyuncaklar demişsin ne aldın mesela. bizim sadece renkli bi çıngırağımız var kızım ona bayılıyor. birde park yatağınn üstünde ayıcıklar. bu aydaki bebeğe nasıl oyuncak alınır hiç bilmiyorum.

İnşallah hayırlısıyla atlatır bebeklerimiz bu aşı etkilerini. En kötüsüde iştahlarının kesilmesi galiba. :( Bizim de ikinci aşımız üçüncü ay yapılacakmış buradaki sağlık ocağında hadi hayırlısı :(
dün kızıma zeytinyağı içirdim iki çay kaşığı kakasını bir yaptı varya of :) üstüm başım battık çok fena. Allaha şükürler olsun.
Bugün ev sahibim misafirliğe gelicek yarında canım babanem geliyor :) evi süpürdüm falan öyle uğraşıyorum.
Gece de sabaha kadar uyumadım ağla ağla eşim canımı sıktı gene sonra bir tarıfını devirip horul horul uyudu. Bugünde oy oy oy deyip sarıldı .Ben hic yüz vermedim. Beni sevmiyorsun artik çok saygısızsin bana dedim. Kızımız benim icin neyse sende osun benim için dedi. Sevmez olur muyum canımın içisin çok alıngan oldun vs vs . Ama hala içim buz gibi . (bu seferki kavga sebebim bana salak demesiydi.Gece kavga ettim. Hic konuşmadık. Gece boyunca kızımı da aldım yattım ama uyuyamadım sinirden )

zararı varmıdır acaba zeytınyağının benım kızımda kakasını yapmıo :14: bu sefer yapmadığında şimdi 2. günü bugun fıtıl yerıne zeytınyağı mı verım halıs zeytınyağı butun erkekler boyle canım ılk once ınsanın moralını bozrlar sonra bışey olmamış gıbı yanaşırlar bır de facebookta aranan kişisin :40: facebooka gırıorum burayı unuttum :1:

kı<lar günleriniz nasıl geçiyor? evde yalnız mısın? canınız sıkılmıyor mu bebeişlere bakarken? neler yapıyorsunuz? temizlik falan nasıl hallediyorsunuz?n ya da duş almayı? sabah bebekler erken kalktığında cinleriniz tepenize çıkmıyor mu ? :)) of of annelik çok zor

kı<lar günleriniz nasıl geçiyor? evde yalnız mısın? canınız sıkılmıyor mu bebeişlere bakarken? neler yapıyorsunuz? temizlik falan nasıl hallediyorsunuz?n ya da duş almayı? sabah bebekler erken kalktığında cinleriniz tepenize çıkmıyor mu ? :)) of of annelik çok zor

Biz öğlene kadar uyuyoruz oğluşumla.Sonra o uyanık olduğunda oyun oynuyoruz.Uyuduğunda ise koştura koştura işlere dönüyorum.Geçen gün bebefonu taktım banyoya girdim.Saçımı şampuanladım başladı cırlamaya.Nasıl çıktığımı bilemedim.Artık sabahtan yaparım artık,uyanmıyor çünkü.İlk zaman yalnız baş edemeyeceğimi sanıyordum ama şimdi öyle rahatız ki. evde o kalabalığa nasıl dayanamışım diye düşünüyorum şimdi..

maşallah bebeğine 180 i benimki hayatta bitiremez:) kaç saatte bir veriyosun peki. benim kızım 2 saatte bir emmek istiyo ama az az emiyo. 2 göğsüde emmek istediği çok nadir. az yiyip sık yiyo sıfır bedenmi olcak ki:P

3 ya da 3,5 saatte veryorum bazen geceleri 5 saati buluyor,mama doyuruyor,acıkmıyor o yüzden de uyanmıyor,ama isterdim ki oğlum hep beni emsin,maleef özel reflü maması kullanıyoruz,emmek istemiyor bıraktı:(

Ben bu mama konusunda çıldırmak üzereyim.Önce emziriyorum ardından 90 ml mama veriyorum.Çünkü sütüm yetmiyor malesef.Ama ailelerden gelen tepki şu,iki göğsünü de emdi işte yeter,midesi ne kadar ki.Emdi ama ne kadar geldi.Dalga geçiyorlar galiba sinir oluyorum.Oğluşumu aç bıraktırcaklar neredeyse ya.Ben istermiydim mama vermek:(

kilo alımı normalse mama vermene gerek yok,bunun için doktorunla görüş,için rahat etsin.

zararı varmıdır acaba zeytınyağının benım kızımda kakasını yapmıo :14: bu sefer yapmadığında şimdi 2. günü bugun fıtıl yerıne zeytınyağı mı verım halıs zeytınyağı butun erkekler boyle canım ılk once ınsanın moralını bozrlar sonra bışey olmamış gıbı yanaşırlar bır de facebookta aranan kişisin :40: facebooka gırıorum burayı unuttum :1:

zararı yok canm,ilk zamanlar oğlumda kabızdı,doktor mamasının içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koy demişti ve kabızlığımız düzeldi ama artık zeytinyağına gerek kalmadı maşallah altın güzel dolduruyor,mamayı çoğaltınca kabızlğı gitti.

ben 23 mayısa kadar evdeyim sonra iş baş,süt izinlerimi de birleştirdim normalde böyle bir şey yok ama sağolsun patronumuz anlayışlı,annem bende hala o yüzden rahatım hafta sonları da eşim yanımda şimdilik her şey yolunda,eskiden 15 günde bir temizliğe bayan gelirdi şimdi artık her hafta alıyorum çünkü ev işine vaktimiz olmuyor.

:) kızımdan başka hiç birşeye zaman ayıramıyorum. uyumuyor çünkü. şu anda da kucağımda uyuyor yerine yatırmaya korkuyorum uyancak diye. evde yalnızım akşamları eşim kızımızla ilgilenirken yapmaya çalışıyorum işleri ütü masasını odaya getirip yapıyorum hem tv izliyorum hem eşimle laflıyoruz. yemek çoğu zaman dışardan yiyoruz veya basit şeyler köfte makarna vb. arada annem geliyo ama o da bebek sevmeye:) işlerini yap ben tutayımda diyo. baktım evi b.. götürmeye başladı böyle olmayacak dedim yardımcı bayan çağırdım. şu an ev temizleniyor içim nasıl rahatladı anlatamam. bundan sonrada sık sık çağırmayı düşünüyorum değilse insan olduğumu unutmaya başlamıştım. hiç bişeye yetişemiyordum. eşimde çok dağınıktır. onun dağınıklığı, bebeğin bakımı, ev işleri ben tek başıma yetemiyorum. yapabilene de helal olsun.

maşallah canım oğluna.

Aytulcum eşim şu internet faturamızı bi ödese bilgisayardan face gelirim gene . :) ah bi gelsem bende face öyle doluyumki :) nereden geldin dersiniz :) cok özlüyorum sizleri unutmayın buraları :(

O duş olayı varya off ne diyorsun ya tuvalete gidemedim. Kabız ve ötesi basur oldum :) kızım o kadar cadıki eşimle belki aramız ısınacak yanyana oturuyoruz sarılıyor bana kızım ciyak ciyak allahımm . Dün misafirimiz gitti eşim geldi barıştık akşam ışte falan :) eşim kızımız uyusun diye gözünün içine bakıyor .Üç çubuğa kadar uyumadı ve biz pes ettik artik. Eşimde yahşi cazibedeki tabirle fafeyk peşinde ama nerede :) yanağımdan bile öpemedi. Bu sabahta babanemler geldi :) kızımız uyurken bana öyle trip atıpta kıymetli vaktimizi küs geçirirse öyle olur

niye böyle oldularki aşıdanmı sence?

kızlar bebek arabası almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

merhaba bizde bugün arabamızı aldık uzun araştırmalar sonucunda büyük tekerlekli istiyorduk ama onların çift yönlüsünü bulamadık.tekerlekleri orta boyda sunny baby sb 860 modelini aldık çok hafif ve kullanışlı geldi bir araştır istersen..

Son düzenleme:
merhaba kızlar.
2 gündür boğazım ağrıyor.çarşamba günüde ardayı götürdüm doktora gözü yaşarıyor ve hapşırıyordu soğuk algınlığı başlamış dedi.gözü için damla verdi birde calpol şuruptan 1 çay kaşığı ver dedi.şimdi iyi çok şükür ama bugün huysuzluğu üstündeydi fitil verdim uyudu.

Aytulcum eşim şu internet faturamızı bi ödese bilgisayardan face gelirim gene . :) ah bi gelsem bende face öyle doluyumki :) nereden geldin dersiniz :) cok özlüyorum sizleri unutmayın buraları :(

O duş olayı varya off ne diyorsun ya tuvalete gidemedim. Kabız ve ötesi basur oldum :) kızım o kadar cadıki eşimle belki aramız ısınacak yanyana oturuyoruz sarılıyor bana kızım ciyak ciyak allahımm . Dün misafirimiz gitti eşim geldi barıştık akşam ışte falan :) eşim kızımız uyusun diye gözünün içine bakıyor .Üç çubuğa kadar uyumadı ve biz pes ettik artik. Eşimde yahşi cazibedeki tabirle fafeyk peşinde ama nerede :) yanağımdan bile öpemedi. Bu sabahta babanemler geldi :) kızımız uyurken bana öyle trip atıpta kıymetli vaktimizi küs geçirirse öyle olur
cepten gırılıo face 0.facebook.com bedava dene ıstersen:54:

Back