- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.441
kızlar bebşleriniz kaç kilo doğdu kaç kilo oldu, bnm meleğim 2.300 doğdu şimdi 4.500, bide kilo verebilen varmı varsa nasıl başardı ben 57yle hamiş kaldım 62yle hast çıktım şimdi 64.5 oldum üff yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebşleriniz kaç kilo doğdu kaç kilo oldu, bnm meleğim 2.300 doğdu şimdi 4.500, bide kilo verebilen varmı varsa nasıl başardı ben 57yle hamiş kaldım 62yle hast çıktım şimdi 64.5 oldum üff yaaa
Yağmur Benim kızım da bir kaç gundur boyle ya gazı oldukça emmek istiyordu. Bende aglamasin diye emzirıyordum. Gazı daha cok artıyordu. Arttıkça uykusu kaçıyordu ve dün farkettimki bütün huysuzlugu uykusuzluktan. Devamlı göğsümde uyutup indiriyordum uyanıyordu 5 dk sonra.
Dün doyduğundan emin olduktan sonra 2 saat emzirmedim ve emmek istedikçe sanki emzirecek gibi göğsümü açıp yalancı memeyi verip dayadım kızımı. Emziğıde ısıttım yadırgamadı.böylece memede kalma derdimiz haloldu ama bu koca gece ağzındaki emziğı tuttum hanımefendinin. Uyuyupta düşünce ağlıyor. Ona daha bir çözüm bulamadım.
2 saat sonra emzirınce gerçekten aciktigi icin bırakmadan emdi. Böylece gaz derdimiz bir gıdım azaldı. Uykusuzluk ve yorgunluktan cok huysuzdu. Artik baş ağrısından öldüm dün. Kucağımda tutarak hic bırakmadan uyuttum iki saat . Sonra uykusunu alıp kendi uyandı. Daha sakindi. :)
Eşimle de gene tartışıyoruz illa ailesiyle barıştıracak beni . Gene hic birşey olmamış gibi herşey :/
Kızlar sizlere bişey soracağım ???
bebegimin kalça usgg sini çektircem ama özel hastaneler çekmiyormuş galiba
siz nerede çektirdiniz bide muayeneye götürünce hemen aynı gün çekiliyormu?
3 gündür çok kötüyüm öksürmekten ciğerlerim sökülüyor resmen.dün doktora gittim yapacak bişey yok çocuk emziriyorsun sadece 1 tane antibiyotik yazabilirim dedi.
ayy kızlar bu arada ben doğumdan sonra adet görmedim hala iyice huylanmaya başladım yoksa 2.bebişmi geliyor
Merhaba güzel anneler,
Hem facebook grubu hem de 3 gündür evde olmadığımdan yazamadım son zamanlarda.. Oğlum beni emmeyi tamamen bıraktı nerdeyse.. Kafaya takmayacağım desem de insan üzülüyor. Ne yapsam da geri döndürsem diye taktikler deniyorum (yapay meme ucu, biberonun ucu, uyurken ağzına dayama) Başka önerileri olan varsa denerim (meme ucuna şunu sür haricinde) :)
Cuma günü doktor kontrolümüz var ve kısmetse rota virüsü aşısı da olacak. Her ne kadar isteğe bağlı olsa da yaptıracağım çünkü eğer bu virüs bir şekilde bulaşırsa çok ağır sonuçları olabiliyormuş, Allah korusun. O riski göze alamayacağım.
Ben de regl olmadım doğumdan beri. 40 kontrolünde doktor uzun süre olacak gibi görünmüyorsun demişti zaten. Bazıları hemen olurmuş bazıları 6 ayda bazıları emzirdiği sürece olmazmış.
Uğur Dündar'ın haberini ben de duydum ama izlemedim. Sonrasında da izlememek için hep kaçtım. Oğlum yoğunbakımda 21 gün kaldı. O yüzden o görüntüler bende çok daha fazla sarsıcı olurdu. Allah onların.... Neyse..
Bebek arabası almadık biz de hala. Zaten İstanbul'da havalar bir öyle bir böyle. Oğlum da sizinkilerden minik. Fazla çıkmıyoruz. Gerçi 3 gün önce mecburiyetten İzmir'e gittik geldik. Acayip bir maceraydı
canım ya aşıdan diyorduk ya iştahsızlıklarına çok üzüldüm umarım geçici bi dönemdir tekrar emer annesini yaramaz. benimki de hala iştahsız böyle giderse haftaya gitcem bende doktora.
rota virüs aşısını da ben yaptırmayacağım.
3 gündür çok kötüyüm öksürmekten ciğerlerim sökülüyor resmen.dün doktora gittim yapacak bişey yok çocuk emziriyorsun sadece 1 tane antibiyotik yazabilirim dedi.
ayy kızlar bu arada ben doğumdan sonra adet görmedim hala iyice huylanmaya başladım yoksa 2.bebişmi geliyor
Benim kızım bugün iki saatte bir bir saat uyudu. Saat 7 den sonra 5 dk 5 dk uyuyor. Gece yarım bir buçuk iki buçuk gibi uyuyor . Gece çayı verdiysem üç saat uyuyor. Sonra gene 5 dk 5 dk yani o kadar çok uyuyup uyanıyorki saymıyorum artik. :-D biktim saat tutamıyorum .
Bi de hani yahşi cazibe de öpüşecekleri zaman kapı çalıyor ya biz de burçe ağlayı veriyor eşim bana sarıldığı zaman. Bir birimize sarılıp oturamıyoruz hiç
kızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor? gündüz kaç saat, gece kaç saat? benimkinde bi gariplik mi var gündüz uykusu yok kafayı yicem. 5-10 dk lık uykular uyuyo sadece. gece de 12.30 a kadar uyumuyo. puff ben dayanamıyorum bu daha bebek bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyo.