• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:) kızımdan başka hiç birşeye zaman ayıramıyorum. uyumuyor çünkü. şu anda da kucağımda uyuyor yerine yatırmaya korkuyorum uyancak diye. evde yalnızım akşamları eşim kızımızla ilgilenirken yapmaya çalışıyorum işleri ütü masasını odaya getirip yapıyorum hem tv izliyorum hem eşimle laflıyoruz. yemek çoğu zaman dışardan yiyoruz veya basit şeyler köfte makarna vb. arada annem geliyo ama o da bebek sevmeye:) işlerini yap ben tutayımda diyo. baktım evi b.. götürmeye başladı böyle olmayacak dedim yardımcı bayan çağırdım. şu an ev temizleniyor içim nasıl rahatladı anlatamam. bundan sonrada sık sık çağırmayı düşünüyorum değilse insan olduğumu unutmaya başlamıştım. hiç bişeye yetişemiyordum. eşimde çok dağınıktır. onun dağınıklığı, bebeğin bakımı, ev işleri ben tek başıma yetemiyorum. yapabilene de helal olsun.

valla ev işleri bebek derken o kadar çok yoruldumki ama tek başıma mutluyum bazen sıkılsamda yanımda birinin olmaması çok güzel büyüklerin yanında bebk yetiştirmek zor arada bir gelip seviyolar torunlarını karışan yok bazen işleri koyuveriyorum ev çıgırdan çıkasıya kadar genelde düzenli yepmaya çalışıyorum dagıtmadan zor aslında eşimde anlayışlı sağolsun

artık ben de yapabileceğimi düşünüyorum. oğlum neredeyse 3 aylık olacak. 2 hafta daha var gerçi ama olsun, yapabileceğimi düşünüyorum. temizlik de boşver , yardımcı geliyor istediğim zaman zaten. onu sorun etmiyorum ama şu önceki ahayat alışkanlık var ya. dışarı çıkamamalr yemeğe gidememelr , onunla bütün gün başbaşa vakit geçirmek, belli bi zamandan sonra sıkılıyorum ben artık :) onu avutmak başında. annem de sağolsun aman ağlamasın sakın diye diye ben yoruluyorum bu sefer... artık normal hayatıma dönmek istiyorum ben, eşimle uyumak, dışarlara rahatça çıkabilmek. ben bi de yalnız kalacağım annem gidince. evin içinde yapayalnız of of :))

her şeyle başa çıkılıyor valla sabır gerekli tabi bende 3. geceden itibaren yalnızım.birinin karışmasındansa yorulmayı tavsiye ederim. merak ettiğim bir konu var arkadaşlar 3 gün sonra 3 aylık olcak oğlum gece hala 2-3 kere kalkıyoruz. sizin nasıl geçiyor geceler.

sayfaları okuyorum ama cevap yazacak zamanım hiç olmuyor 20,gününden beri oğluma hep yalnız baktım çok yoruluyorum çok uykusuz kalıyorum ama bunu büyük zevkle yapıyorum ara ara iyiki doğurmuşum demekten kendimi alamıyorum.....

neva10 mesajlarını okudumda benimde bebeğimde reflüden şüphelenildi aptamil ar kullanıyorum hiç kusmuyor artık ama anne sütü verdiğimde anında hepsini dışarı çıkarıyor ..sen hangi mamyı kullanıyorsun bitki çayı falan veriyormusun...

biz akşamları 7.30 8.30 9.30 gibi uyuyoruz değişiyor yani. bazen 3-4 saat kesintisin uyuyor oğlum bazen uyumuyor. ama mutlaka sabah 6 ya kadar 2 satte bir kalkıyoruz. değişmiyor bu. aslında 3 aylık olacağız. internette 10 saat falan uyur yazıyor değil mi ?? gülüyorum ben buna. nasıl olabilir acaba? allahtan yine 2 saatte bir kalkıyoruz ama ben rahat edeceğmiz günleri 4 gözle hatta 8 gözle bekliyoruumm :)) annelik çok zor çokk

bebek arabası tavsiyesinde bulunan arkadaşlara teşekkürler. fazla araştıramadan sabah eşim hadi alalım gelelim dedi. öyle çıktık aldık. ben baby2go'nunkini beğendim ama eşim aynı özellikteki kraftı alalım dedi. tek fark kraftınki daha ağır. eşim bu daha kaliteli duruyor diye ısrar etti. hatta ilk sürüş testimzide yaptık:)) alışveriş merkezine gittik. kullanımı rahat geldi en azından kucakta taşımaktan çok daha rahat. ilerleyen günlerde bakcaz umarım pişman olmam

benimde eşim faceye kapattırdı dırdır sürekli epey direndim ama artık başım birşey çekmiyo sussun diye kapattım bende
sohbet iyi oluyodu orda

sorma yaa çan çan çan çan beynimi yedi.kavga edecek o kadar konumuz varki bu konunun üzerine gidemedim. Bizim de facesimiz ortak. Onun meseleside ayrı zatende.

Cancer canım ikinizede geçmiş olsun ya cok zor oluyor hastalık
yağmurcum hayırlı olsun arabanız

Kızlar haberlerde gördünüz mu sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alıcaz deyip neler yapıyorlarmış ya . Ağla ağla öldüm cok etkilendim ya. Yoğun bakıma aldık deyip başka yerde boyle tutuyorlar bebekleri . Allah kahretsin onları yani yaa . Bebekleri tokatliyorlar minicik çocuklara makyaj yapıyorlar yani çok çok kötü oldum ya . Allah yavrularımızı korusun. Boyle kötü insanlarla karşılaştırmasın . Dünya nereye gidiyor boyle bilmiyorum insanlık ne kadar zalim pislik bi halde

Son düzenleme:
bu arada facebook sayfasıyla kim ilgileniyorsa kabul edebilir mi acaba?
cnm adın ne arkadaş olarak ekliyeyim seni sonra gruba çağırayım...
Kızlar haberlerde gördünüz mu sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alıcaz deyip neler yapıyorlarmış ya . Ağla ağla öldüm cok etkilendim ya. Yoğun bakıma aldık deyip başka yerde boyle tutuyorlar bebekleri . Allah kahretsin onları yani yaa . Bebekleri tokatliyorlar minicik çocuklara makyaj yapıyorlar yani çok çok kötü oldum ya . Allah yavrularımızı korusun. Boyle kötü insanlarla karşılaştırmasın . Dünya nereye gidiyor boyle bilmiyorum insanlık ne kadar zalim pislik bi halde

ben izlemedim iyiki de izlemedim ben de ağlardım valla...özledik seni cnm ya...seninle konuşabilmek için buraya da uğrucaz anlaşılan:9::9:

her şeyle başa çıkılıyor valla sabır gerekli tabi bende 3. geceden itibaren yalnızım.birinin karışmasındansa yorulmayı tavsiye ederim. merak ettiğim bir konu var arkadaşlar 3 gün sonra 3 aylık olcak oğlum gece hala 2-3 kere kalkıyoruz. sizin nasıl geçiyor geceler.

biz akşamları 7.30 8.30 9.30 gibi uyuyoruz değişiyor yani. bazen 3-4 saat kesintisin uyuyor oğlum bazen uyumuyor. ama mutlaka sabah 6 ya kadar 2 satte bir kalkıyoruz. değişmiyor bu. aslında 3 aylık olacağız. internette 10 saat falan uyur yazıyor değil mi ?? gülüyorum ben buna. nasıl olabilir acaba? allahtan yine 2 saatte bir kalkıyoruz ama ben rahat edeceğmiz günleri 4 gözle hatta 8 gözle bekliyoruumm :)) annelik çok zor çokk

Kızlar yazdıklarınıza çok şaşırdım neden 2-3 saatte bir kalkıtyorsunuz bebekleri beslemek için mi yoksa uyanıyorlar da tekrar uyutmak içinmi? Benim kız 1 aylıktan beri geceleir 4 saat uyuyordu şimdide 5saat uyuyor acıkmadan.Bebişleriniz neden uyumuyor?

Son düzenleme:

kucagımda kızım vardı hele o makyaj yapılan bebeği gördüm ağlamaktan beter oldum içim parçalandı, öylelerine insan bile denmez

ya arkadaşlar kızım bugün 12 den beri hiç uyumuyo, 3 yıl sonra büyük amcası geldi ilk kez evimize bebek görmeye kızım uyuyodu görmek istedi beşiğinden kaldırım bi daha yatırmak mümkün olmadı bende 7.30 da kalktım başım çatlıyo, anason yağı verdim banamısın demedi cadı

Kızlar yazdıklarınıza çok şaşırdım neden 2-3 saatte bir kalkıtyorsunuz bebekleri beslemek için mi yoksa uyanıyorlar da tekrar uyutmak içinmi? Benim kız 1 aylıktan beri geceleir 4 saat uyuyordu şimdide 5saat uyuyor acıkmadan.Bebişleriniz neden uyumuyor?

:)) canım kızma ama çok hoş yazmışsın. tutamadım kendimi güldüm. neden uyumadıklarını bi bilsek keşke. benimki bazı geceler beni şaşırtıp 4-5 saat uyuyor ama son aşıdan sonra gecelerimizi uykusuz geçiyor. gündüzler daha berbat dün sadece 3 kere 10 dklık uyudu. bu kadar uyku yetmezki minicik bebeğe. ben artık nasıl uyutacağımı şaşırdım. benim de sinirlerim yıpranıyor o uyumadıkça. sen nasıl uyutuyosun belki bişeyleri eksik yapıyorum yöntemlerini paylaşırsan çok sevinirim

şimdi 30 cc mama yapıp verdim açlıktanmı uyumuyoki diye cukur cukur emdi 2 dakka sonra az bişey kustu, mamadan sonra uyuyunca çok üzülüyorum sütüm yetmiyo diye ama hala açık gözleri faltaşı gibi :(

ya neden uyumadığını öyle uzun sürelerce ben de anlamıyorum.. ama bazen 4 saat uyuyor ilk yattığında kesintisiz ama gece boyunca sonra mutlaka kalkıyor 2 saatte bir. benim bebeğime süt de yarıyor maşallah. emerken uyuyor belki ondan tam doyuramıyordur karnını ondan kalkıyor 2 saatte bir. ya da yanlış bişeyler yapıyorsak lütfen bize de söyle :(((

Back