- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.381
niye böyle oldularki aşıdanmı sence?
kızlar bebek arabası almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
:) kızımdan başka hiç birşeye zaman ayıramıyorum. uyumuyor çünkü. şu anda da kucağımda uyuyor yerine yatırmaya korkuyorum uyancak diye. evde yalnızım akşamları eşim kızımızla ilgilenirken yapmaya çalışıyorum işleri ütü masasını odaya getirip yapıyorum hem tv izliyorum hem eşimle laflıyoruz. yemek çoğu zaman dışardan yiyoruz veya basit şeyler köfte makarna vb. arada annem geliyo ama o da bebek sevmeye:) işlerini yap ben tutayımda diyo. baktım evi b.. götürmeye başladı böyle olmayacak dedim yardımcı bayan çağırdım. şu an ev temizleniyor içim nasıl rahatladı anlatamam. bundan sonrada sık sık çağırmayı düşünüyorum değilse insan olduğumu unutmaya başlamıştım. hiç bişeye yetişemiyordum. eşimde çok dağınıktır. onun dağınıklığı, bebeğin bakımı, ev işleri ben tek başıma yetemiyorum. yapabilene de helal olsun.
cepten gırılıo face 0.facebook.com bedava dene ıstersen
benimde eşim faceye kapattırdı dırdır sürekli epey direndim ama artık başım birşey çekmiyo sussun diye kapattım bende
sohbet iyi oluyodu orda
cnm adın ne arkadaş olarak ekliyeyim seni sonra gruba çağırayım...bu arada facebook sayfasıyla kim ilgileniyorsa kabul edebilir mi acaba?
Kızlar haberlerde gördünüz mu sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alıcaz deyip neler yapıyorlarmış ya . Ağla ağla öldüm cok etkilendim ya. Yoğun bakıma aldık deyip başka yerde boyle tutuyorlar bebekleri . Allah kahretsin onları yani yaa . Bebekleri tokatliyorlar minicik çocuklara makyaj yapıyorlar yani çok çok kötü oldum ya . Allah yavrularımızı korusun. Boyle kötü insanlarla karşılaştırmasın . Dünya nereye gidiyor boyle bilmiyorum insanlık ne kadar zalim pislik bi halde
her şeyle başa çıkılıyor valla sabır gerekli tabi bende 3. geceden itibaren yalnızım.birinin karışmasındansa yorulmayı tavsiye ederim. merak ettiğim bir konu var arkadaşlar 3 gün sonra 3 aylık olcak oğlum gece hala 2-3 kere kalkıyoruz. sizin nasıl geçiyor geceler.
biz akşamları 7.30 8.30 9.30 gibi uyuyoruz değişiyor yani. bazen 3-4 saat kesintisin uyuyor oğlum bazen uyumuyor. ama mutlaka sabah 6 ya kadar 2 satte bir kalkıyoruz. değişmiyor bu. aslında 3 aylık olacağız. internette 10 saat falan uyur yazıyor değil mi ?? gülüyorum ben buna. nasıl olabilir acaba? allahtan yine 2 saatte bir kalkıyoruz ama ben rahat edeceğmiz günleri 4 gözle hatta 8 gözle bekliyoruumm :)) annelik çok zor çokk
Kızlar haberlerde gördünüz mu sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alıcaz deyip neler yapıyorlarmış ya . Ağla ağla öldüm cok etkilendim ya. Yoğun bakıma aldık deyip başka yerde boyle tutuyorlar bebekleri . Allah kahretsin onları yani yaa . Bebekleri tokatliyorlar minicik çocuklara makyaj yapıyorlar yani çok çok kötü oldum ya . Allah yavrularımızı korusun. Boyle kötü insanlarla karşılaştırmasın . Dünya nereye gidiyor boyle bilmiyorum insanlık ne kadar zalim pislik bi halde
Kızlar yazdıklarınıza çok şaşırdım neden 2-3 saatte bir kalkıtyorsunuz bebekleri beslemek için mi yoksa uyanıyorlar da tekrar uyutmak içinmi? Benim kız 1 aylıktan beri geceleir 4 saat uyuyordu şimdide 5saat uyuyor acıkmadan.Bebişleriniz neden uyumuyor?
cnm adın ne arkadaş olarak ekliyeyim seni sonra gruba çağırayım...
benim adım facedeki : serap karaltı sarıtaç
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?