- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.221
Bu tırnak kesme konusundaki yazdıklarınızı okuyunca çok rahatladım, ben de hala oğlumun eldivenlerini doğru düzgün çıkarmadım, bir kaç kez uyurken kesmeye çalıştık, bi kere ben bi kere de babası parmağını kestik, o kadar çok üzüldüm ki, çok başarısızım bu konudayalnız değilmişim..
ben bi şey daha sormak istiyorum size, oğlum haftaya 2. ayını dolduruyor ve daha hiç kakasız bezi olmadı, kakası sarı,cıvık ve biraz da pütürlü.. sizlerde durum nasıl? birde gaz çıkarırken çok sesli oluyor, büyük insan yapıyor sanırsınız.. , umarım her şey yolundadır...
slm kızlar.
we_ra üzülme cnm bebişin en kısa zamanda kendini toplar umarım.Rabbim sağlık sıhhat versin hepimizin kuzucuklarına.
yağmur sanada geçmiş olsun tatlım.annem geçenlerde strefer diye bir ilaç almış ballı limon aromalı şeker şeklinde hafif mentollü gibi.boğazım ağrıyınca hemen alıyorum bir tane hemen geçiriyor.bebişinle ilgilenirken maske kullan.bende yakın zamanda atlattım gribi.ıhlamur,karanfil ve kiraz sapını kaynatıp içebilirsin ben faydasını gördüm hem tadıda çok hoşuma gitti.Allah acil şifalar versin.
Bu tırnak kesme konusundaki yazdıklarınızı okuyunca çok rahatladım, ben de hala oğlumun eldivenlerini doğru düzgün çıkarmadım, bir kaç kez uyurken kesmeye çalıştık, bi kere ben bi kere de babası parmağını kestik, o kadar çok üzüldüm ki, çok başarısızım bu konudayalnız değilmişim..
ben bi şey daha sormak istiyorum size, oğlum haftaya 2. ayını dolduruyor ve daha hiç kakasız bezi olmadı, kakası sarı,cıvık ve biraz da pütürlü.. sizlerde durum nasıl? birde gaz çıkarırken çok sesli oluyor, büyük insan yapıyor sanırsınız.. , umarım her şey yolundadır...
Çok teşekkür ederim. Hepimize inşallah..
Benim de oğlumun nerdeyse her bezinde kaka var. bazen sarı cıvık bazen koyu (demir ilacı yüzünden) sık kaka yapması normalmiş. Bazı bebeklerde 2-3 günde bir yapıyor mesela.. Gaz çıkarma seslerimiz aynı
bu durumun normal olmasına sevindim, ama bi dezavantajı olduğu kesin, pişik olma olasılığımız çok yüksek oluyor, biz de sıklıkla kızarıklık var..
Allah bütün bebişlere sağlıklı ömürler versin...
valla sanki bana da fazla gibi geliyor, ama kilosu iyi gidiyor, böyle halsizlik falan da yok, yine de endişeleniyorum, salı günü kontrolümüz var bakalım doktoruna sorcam tekrar
hoşgeldın...ege bebek erken gelmış dunya ya...Herkese merhaba,
Burayı okuyorum ama bizim durumumuz biraz farklı diye yaz(a)mamıştım. Herkesin bebişleri maşallah tostikkenbenim bebişimin minik olması içimi burkuyordu.
Oğlum Ege 10 Ocak'ta 1550 gr. doğdu. 36+0 haftalıktı ancak gelişim geriliği nedeniyle oldukça minik oldu. 21 gün küvözde kaldı. Solunumunda bir problem yoktu ancak beslenme desteği alması gerekiyordu.
Şu an 3200 gr civarı. Gaz-uyku ve emme problemlerimiz devam ediyor. Umarım yakında geçer.
hoşgeldın yusnessslm arkadaşlar nasılsınızz bakalım benim evde netim yok artık maleef anneme geldikçe alırım artıkk haberlerinizii
bende bırakıyorum kendı dalsın dıye..ılk balsarda dalarken sımdı çok bagırıyor..emzık verıuyorum..onun la uyuyor..yanlız emzıgı 3-4 kez dusuruyor ..çok bagırıyor düşürünce..uykusuna dalarken uyanıyor yenıden...kızlar yaa biz bebeşimle oyunlara başladokk emerken falan oynuyo benimlee hele uyanınca gülücük atması kahkaha atmassıı yemek geliyo içimden bebişimii[/QUOT
SABAHLARI DAHA Bİ KEYFLİ OLUYOLAR DİMİ. BİZDE ÖYLE SABAHLARI GÜLÜCÜKLER ATIYORUZ. AMA AKŞAMLARI OLDUKÇA MIZIRDAK OLUYORUZ.
YA BU ARADA BEBEKLERİNİZİ NASIL UYUTUYOSUNUZ. BEN ÖZELLİKLE AKŞAMLARI ÇOK ZORLUK ÇEKİYORUM. GÜNDÜZLERİ EMERKEN UYUYO. BAZEN YARIM SAAT UYUYO BAZEN 3 SAAT Bİ SSEFERDE. TOPLASAN 3-4 SAAT GÜNDÜZ UYKUSU OLUYO GENELDE AMA AKŞAM ÇOK MIZIRDAK OLUYO Bİ TÜRLÜ UYUMUYO DALAMIYO KUCAKTA UYUYO ZANNEDİYORUM YATIRINCA DİREK AĞLAMAYA BAŞLIYO. UYKUSUZLUKTAN UYUYAMIYO GİBİ GELİYO . 9 DA BAŞLIYORUM UYUTMA ÇALIŞMALARINA BAZEN 12-1 ANCAK UYUMUŞ OLUYO. ÇÖZEMEDİM BİR TÜRLÜ VALLA KENDİ KENDİNE UYUMAYI BIRAK KUCAĞIMDA UYMASINA RAZIYIM ARTIK.
bende zorlanıyorum uyuturken..ama sallamıyorum ınatla...
emzık bende kullanıyorum...sımdı çok düşürüyor ama ılerıde daha az düşürecek dıye umuyorum...bende tırnaklarını hiç kesmedim eldiven kullanıyorum kırılıyor. ama kesersem uykusunda kesmek daha kolay olur rahat kesebilirsiniz.
uy problemi oluyor muhakkak ama geç saatlere kadar uyanık kalması daha kötü o yüzden ben emzik kullanmaya başladım uyuyacağı zaman biraz rahatladı artık daha kolay uyuyor.
evet seslı yapıyor...benım oglumunda kakaksı aynen tarıfın gıbı :)Bu tırnak kesme konusundaki yazdıklarınızı okuyunca çok rahatladım, ben de hala oğlumun eldivenlerini doğru düzgün çıkarmadım, bir kaç kez uyurken kesmeye çalıştık, bi kere ben bi kere de babası parmağını kestik, o kadar çok üzüldüm ki, çok başarısızım bu konudayalnız değilmişim..
Herkese merhaba,
Burayı okuyorum ama bizim durumumuz biraz farklı diye yaz(a)mamıştım. Herkesin bebişleri maşallah tostikkenbenim bebişimin minik olması içimi burkuyordu.
Oğlum Ege 10 Ocak'ta 1550 gr. doğdu. 36+0 haftalıktı ancak gelişim geriliği nedeniyle oldukça minik oldu. 21 gün küvözde kaldı. Solunumunda bir problem yoktu ancak beslenme desteği alması gerekiyordu.
Şu an 3200 gr civarı. Gaz-uyku ve emme problemlerimiz devam ediyor. Umarım yakında geçer.
hoşgeldın...ege bebek erken gelmış dunya ya...
aramıza hoşgeldin arkadaşım maşallah bebeğin toparlamış gaz problemi bizdede var maleseff bekliyoruz 3 ayımızın dolmasını inş. ondan sonra düzelir
Hoşbuldum.. Hem erkenci hem inatçı :)
Hoşbuldum. Ben de gaz derdinden kurtulmayı dört gözle bekliyorum. inşallah hepimizinki düzelir.
gaz ıçın ılaç kullanıyormusun...
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bir sürü şey oldu eşimin işten çıktığını yazmıştım o hafta annem we kayınwalidem geldi biz ewi topladık herşeyi paketledik we eşyaları orda bırakıp memlekete geldik eşim iş bulunca eşyalrı taşımak dha mantıklı geldi tam 15 gün sonra eşim iş buldu allaha şükür şuan annemlerdeyiz inş bir hafta içinde işe başlar eşimde ewimizi getiririz çok zor oluyo ew üstüne ew olmuyo gerçekten annmlerde çok rahatım ama aynı rahatlığı kayınwalidemlerde yaşayamıyorum bi yandanda ew araştırıyoruz annemlerde yarım saat uzaklıukta olcam artık inş önceden 6 saatti böle süper oldu
umarım bebişlerinz
iidir kızım hızla büyüyo dha çok gülüyo oyunlar istiyo laf istiyo geçen hafta ultrasona girdi meleğim kalça geriliği çıktı çift bez bağlıyoruz şimdi gelecek ay tekrar gitcez umarım düzelir bebişim sizlerdede oldumu öle sorunlar geçmişi okumadım
bizim kalça usg miz normal çıktı çok şükür.ama kızım bi huysuz bu aralar nedense yaa.kaka yaparken falan baya zorlanıyor,bazen emmek istemiyor ağlata ağlata emziriyorum.
tırnak konusu bizde de problem.ben bikaç defa kestim şimdiye kadar ama kısa bile olsa yüzünü çiziyor,çok fazla çıkarmıyorum eldivenlerini.kayınvalidem de sinir ediyor beni,eldivenle durduğundan yumuk yumukmuş çocuğu elleri,ellerini açamıyormuş eldiven takmayacakmışım.çıkarıyorum arada napıyım gözünü mü çıkarsın diyorum,yok anlamıyor.
çocukların doğası gereği ellerini yumruk yaptığını,yavaş yavaş açmaya başladığını anlatamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?