- Konu Sahibi teknekazintisii
- #28.241
Eldiven konusunu bilmiyordum doğrusu. Bugünden itibaren çıkaracağım eldivenleri.. Sağolun kızlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kızıma dogumdan itibaren 1 hafta ancak taktım eldiveni hiç istemiyordu zaten ara ara takıyorum dısarı cıkarken falan ama cıkarıyor yine istemedi bi türlü sık sık kesiyorum tırnaklarını bende şapkada istemedi yakında çorapta istemicek diye korkuyorum :)))
Slm kızlar..Bugün bebeğime kasık fıtığı teşhisi kondu ve çaresi amliyat.Bu yüzdende Bursa da iyi çocuk cerrahı arayışı içine girdik..Tavsiyelerinizi bekliyorum bebeğimi iyi bi doktora emanet etmek istiyorum. Allah bebişlerimizi korusun
çok geçmiş olsun canım inşallah bulursun çabucak atlatır bebişin
Slm kızlar..Bugün bebeğime kasık fıtığı teşhisi kondu ve çaresi amliyat.Bu yüzdende Bursa da iyi çocuk cerrahı arayışı içine girdik..Tavsiyelerinizi bekliyorum bebeğimi iyi bi doktora emanet etmek istiyorum. Allah bebişlerimizi korusun
ay allah korusun...kullanılıyor çok gaz ılaçları..bunu ılk senden duyuyorum...3-4 gün metsil kullandım pek faydasını görmedim. Daha sonra gaz ilaçları ile ilgili bir yazı (kolon kanserine neden olma ihtimali) okudum. Tamamen vazgeçtim.
canım gecmıs olsun bebegıne..bır daha ne zaman kontrolunuz var...slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum bir sürü şey oldu eşimin işten çıktığını yazmıştım o hafta annem we kayınwalidem geldi biz ewi topladık herşeyi paketledik we eşyaları orda bırakıp memlekete geldik eşim iş bulunca eşyalrı taşımak dha mantıklı geldi tam 15 gün sonra eşim iş buldu allaha şükür şuan annemlerdeyiz inş bir hafta içinde işe başlar eşimde ewimizi getiririz çok zor oluyo ew üstüne ew olmuyo gerçekten annmlerde çok rahatım ama aynı rahatlığı kayınwalidemlerde yaşayamıyorum bi yandanda ew araştırıyoruz annemlerde yarım saat uzaklıukta olcam artık inş önceden 6 saatti böle süper oldu
umarım bebişlerinz
iidir kızım hızla büyüyo dha çok gülüyo oyunlar istiyo laf istiyo geçen hafta ultrasona girdi meleğim kalça geriliği çıktı çift bez bağlıyoruz şimdi gelecek ay tekrar gitcez umarım düzelir bebişim sizlerdede oldumu öle sorunlar geçmişi okumadım
ohh maşallah...slm kızlar
benim oğlumda her emmeden sonra kakasını yapıyor.gaz çıkarmasıda yetişkin insan gibi.
ay genelde bebekler sevmıyor sapkayı...benimkide şapka hiç sevmiyo takamıyorum saç bantı da sevmiyo ama şapka kadar gıcık değil ona en zından dışarı çıkarken kulaklarını kapatsın bari diye saç bantı takıyorum. çorap ayakkabı uff onlara da çok gıcık yada oyun sanıyo bilmiyorum. giydirdiğim zamanlar çıkarana kadar cebelleşiyo genelde de beceriyo
gecmıs olsun canım....Slm kızlar..Bugün bebeğime kasık fıtığı teşhisi kondu ve çaresi amliyat.Bu yüzdende Bursa da iyi çocuk cerrahı arayışı içine girdik..Tavsiyelerinizi bekliyorum bebeğimi iyi bi doktora emanet etmek istiyorum. Allah bebişlerimizi korusun
bende takıyorum...bizim doktorumuz bir aylıkken eldivenlerin çıkmasını istiyoruz dedi eve geldim çıkardım hemen yüzünü çizdi bir güzel gözüne sokmaya çalıştı parmağını bende yazık ya dedim geri taktım eldivenleri kıyafetlerini değiştirirken dikkat ettim hep elleri yumruk şeklinde açmaya çalışıyordum sıkıyordu iicene ondan sonra dedim çizerse çizsin yüzünü tırnaklarını bir güzel kestim çıkardım eldivenleri yatağına koydum kafamı çevirmemle yüzünü çizmesi bir olmuş ağladı dedim kızım böyle böyle kendin öğreneceksin diye ilk başlarda hep çizdi ve elleri hep yumruk şeklindeydi ama artık çok güzel kullanıyor ellerini yüzümüzde çiziksiz maşallah ama arada yapmıyor değil o kadarda olacak yoksa öğrenemez
manikk geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin bebişine.
bizde eldivenleri 1 aylıkken çıkardık tırnaklarının uzun olmamasına özen gösteriyorum.2 sefer burnunu çizdi.elleriyle oyun oynuyor birbirine bağlıyor falan.
manikk geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin bebişine.
bizde eldivenleri 1 aylıkken çıkardık tırnaklarının uzun olmamasına özen gösteriyorum.2 sefer burnunu çizdi.elleriyle oyun oynuyor birbirine bağlıyor falan.
canım çok geçmiş olsun ..bazı bebeklerde olabiliyo ama kolay bi operasyon hiç üzülme benim görümcemin oğlunuda yaptılar hemen düzeldi rahat etti çocuk
ay allah korusun...kullanılıyor çok gaz ılaçları..bunu ılk senden duyuyorum...
allahtan benım oglanda gaz yok...
canım gecmıs olsun bebegıne..bır daha ne zaman kontrolunuz var...
eşinin işten cıktıgını bılmıyordum..çok gecmeden ış bulmus çok sukur..allah kımseyı işsiz bırakmasın..bebek var bırde...
ohh maşallah...
ay genelde bebekler sevmıyor sapkayı...
gecmıs olsun canım....
bende takıyorum...
arada cıkarıyorum eldıvenkleri..
kendını cızıyor hemen...
ben bır sitede okudum..bebekler 3.aydan sonra ellerını açmaya başlar yazıyordu..
bızım oglanda ellerını kapalı tututoır sımdılık..arada açıyor falan ama genelde kapalı..
evet bende ellerını acınca farkettım ellerını bırbırıne baglıyor..el ele tutuşuyor kendı kendıne....
eldıven varkende yapıyor aynı seyı..
manikk çok geçmiş olsun. Tez zamanda sorunsuz iyileşir inşallah..
Dünden beri eldivenleri takmıyorum. Tırnakları azıcık uzun çizmez bir taraflarını umarım..
Cok geçmiş olsun manik . İnşallah çabucak iyilesır bebeğin. Hangi sikayetlerle gitmiştin sen doktora? Nasil anladın?
Kızlar dün gece hic uyumadık neredeyse kızım devamlı çığlık çığlığa ağlayıp meme de kalmak istiyor ama memede bile ağlıyor . Sonra kaldırıyorum falan sakinleriyor sonra emmeye devam ediyor. Gazı var desem dizime yatırıp sırtını ovdugumda cok rahatlardi.Simdi öyle bile durmuyor. Eve geldiğimizden beri boyle. Yolda cok terledi etti üşüttumu acaba ya ? Kakasi altın sarı bazen yeşile dönük oluyor. Dün gece hafif kan vardı kakasinda boyle onun parmağının ucu kadar küçük birşey ama ateşi falan yok . Bugünki kakasida normal devamlı aranıyor bi de omzuma koyuyorum yalamaya başlıyor hemen sütüm mu yetmiyor bilmiyorumki. En uzun üç saat uyuduk gece.Acaba uyku düzeni bozuldu burada ondan mi asabi boyle ay ne yapacağımı bilemedim oturdum ağladım sabah . Bugün de bakicam olmadı doktora gidicez
canım bezini değişirken farkettim sağ kasığında şişkinlik vardı.
Cok geçmiş olsun manik . İnşallah çabucak iyilesır bebeğin. Hangi sikayetlerle gitmiştin sen doktora? Nasil anladın?
Kızlar dün gece hic uyumadık neredeyse kızım devamlı çığlık çığlığa ağlayıp meme de kalmak istiyor ama memede bile ağlıyor . Sonra kaldırıyorum falan sakinleriyor sonra emmeye devam ediyor. Gazı var desem dizime yatırıp sırtını ovdugumda cok rahatlardi.Simdi öyle bile durmuyor. Eve geldiğimizden beri boyle. Yolda cok terledi etti üşüttumu acaba ya ? Kakasi altın sarı bazen yeşile dönük oluyor. Dün gece hafif kan vardı kakasinda boyle onun parmağının ucu kadar küçük birşey ama ateşi falan yok . Bugünki kakasida normal devamlı aranıyor bi de omzuma koyuyorum yalamaya başlıyor hemen sütüm mu yetmiyor bilmiyorumki. En uzun üç saat uyuduk gece.Acaba uyku düzeni bozuldu burada ondan mi asabi boyle ay ne yapacağımı bilemedim oturdum ağladım sabah . Bugün de bakicam olmadı doktora gidicez