- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.201
bebeklerinizin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz? ben beceremedim galiba. sözde kestim ama yüzünü çizmiş gece. bugün biraz daha düzelttim ama küçük tırnağı minicik korkuyorum kesmeye. annemde iyi göremiyo o da korkuyo yanlışlıkla etini keserim diye. bizim ufaklık eldiveni de durdurmuyo 2 gündür elinde. böyle giderse çizik dolcak yüzü
bebeklerinizin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz? ben beceremedim galiba. sözde kestim ama yüzünü çizmiş gece. bugün biraz daha düzelttim ama küçük tırnağı minicik korkuyorum kesmeye. annemde iyi göremiyo o da korkuyo yanlışlıkla etini keserim diye. bizim ufaklık eldiveni de durdurmuyo 2 gündür elinde. böyle giderse çizik dolcak yüzü
geçmiş olsun anladığm kadarıylada geçmiş baksana doğum kilosunu ikiye katlamış.Herkese merhaba,
Burayı okuyorum ama bizim durumumuz biraz farklı diye yaz(a)mamıştım. Herkesin bebişleri maşallah tostikkenbenim bebişimin minik olması içimi burkuyordu.
Oğlum Ege 10 Ocak'ta 1550 gr. doğdu. 36+0 haftalıktı ancak gelişim geriliği nedeniyle oldukça minik oldu. 21 gün küvözde kaldı. Solunumunda bir problem yoktu ancak beslenme desteği alması gerekiyordu.
Şu an 3200 gr civarı. Gaz-uyku ve emme problemlerimiz devam ediyor. Umarım yakında geçer.
geçmiş olsun anladığm kadarıylada geçmiş baksana doğum kilosunu ikiye katlamış.
slm arkadaşlar nasılsınızz bakalım benim evde netim yok artık maleef anneme geldikçe alırım artıkk haberlerinizii
kızlar yaa biz bebeşimle oyunlara başladokk emerken falan oynuyo benimlee hele uyanınca gülücük atması kahkaha atmassıı yemek geliyo içimden bebişimii[/QUOT
SABAHLARI DAHA Bİ KEYFLİ OLUYOLAR DİMİ. BİZDE ÖYLE SABAHLARI GÜLÜCÜKLER ATIYORUZ. AMA AKŞAMLARI OLDUKÇA MIZIRDAK OLUYORUZ.
YA BU ARADA BEBEKLERİNİZİ NASIL UYUTUYOSUNUZ. BEN ÖZELLİKLE AKŞAMLARI ÇOK ZORLUK ÇEKİYORUM. GÜNDÜZLERİ EMERKEN UYUYO. BAZEN YARIM SAAT UYUYO BAZEN 3 SAAT Bİ SSEFERDE. TOPLASAN 3-4 SAAT GÜNDÜZ UYKUSU OLUYO GENELDE AMA AKŞAM ÇOK MIZIRDAK OLUYO Bİ TÜRLÜ UYUMUYO DALAMIYO KUCAKTA UYUYO ZANNEDİYORUM YATIRINCA DİREK AĞLAMAYA BAŞLIYO. UYKUSUZLUKTAN UYUYAMIYO GİBİ GELİYO . 9 DA BAŞLIYORUM UYUTMA ÇALIŞMALARINA BAZEN 12-1 ANCAK UYUMUŞ OLUYO. ÇÖZEMEDİM BİR TÜRLÜ VALLA KENDİ KENDİNE UYUMAYI BIRAK KUCAĞIMDA UYMASINA RAZIYIM ARTIK.
SABAHLARI DAHA Bİ KEYFLİ OLUYOLAR DİMİ. BİZDE ÖYLE SABAHLARI GÜLÜCÜKLER ATIYORUZ. AMA AKŞAMLARI OLDUKÇA MIZIRDAK OLUYORUZ.
YA BU ARADA BEBEKLERİNİZİ NASIL UYUTUYOSUNUZ. BEN ÖZELLİKLE AKŞAMLARI ÇOK ZORLUK ÇEKİYORUM. GÜNDÜZLERİ EMERKEN UYUYO. BAZEN YARIM SAAT UYUYO BAZEN 3 SAAT Bİ SSEFERDE. TOPLASAN 3-4 SAAT GÜNDÜZ UYKUSU OLUYO GENELDE AMA AKŞAM ÇOK MIZIRDAK OLUYO Bİ TÜRLÜ UYUMUYO DALAMIYO KUCAKTA UYUYO ZANNEDİYORUM YATIRINCA DİREK AĞLAMAYA BAŞLIYO. UYKUSUZLUKTAN UYUYAMIYO GİBİ GELİYO . 9 DA BAŞLIYORUM UYUTMA ÇALIŞMALARINA BAZEN 12-1 ANCAK UYUMUŞ OLUYO. ÇÖZEMEDİM BİR TÜRLÜ VALLA KENDİ KENDİNE UYUMAYI BIRAK KUCAĞIMDA UYMASINA RAZIYIM ARTIK.
en güzeli deermişimdikilerek yanyana cekilmiş siyah beyaz resim. saclarım uzun üstümde beyaz gömlek var:)) insallah acıklayıcı olmustur
bende tırnaklarını hiç kesmedim eldiven kullanıyorum kırılıyor. ama kesersem uykusunda kesmek daha kolay olur rahat kesebilirsiniz.
uy problemi oluyor muhakkak ama geç saatlere kadar uyanık kalması daha kötü o yüzden ben emzik kullanmaya başladım uyuyacağı zaman biraz rahatladı artık daha kolay uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?