• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim delikanlıda aguluyor.karşısına geçip konuştukça çıldırıyor gülücükler saçıyor karşılık veriyor.geçen gün emziği yakasına düşmüş dilini uzatıyr yakalamak için yakalayamayınca başladı söylenmeye emzikle kavga ediyor:nazar:
kızlar oğlum yavaş kilo alıyor ama artık takmıyorum kafaya enson şubatın 28nde tartıldı 4570 gr geldi tabi ben çok üzüldüm hemşire hiç telaşlanma bu aylarda olması gereken kilo en düşük 3900 en yüksek 5500 seninki tam ortada dedi biraz moralim düzeldi.hem sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ne yapayım.:69:

Canim bebegin kac gunluk

kızlar benim kız mememi emmiyordu biberona alışkın olduğu için uçla emiyordu uç dediğimde biberonun ucu :) silikon ucu bile almıyordu ama ben her zaman önce mememi veriyordum ağlıyordu almıyordu uçla emiyordu dün öylesine mememi vereyim dedi tuttu ve dünden beri uçsuz emiyor ne kadar mutluyum anlatamam kadınlar günü hediyesi oldu yavrumun kurtuldum sanırım rezillikten :)))
kızlar bebeğim galiba emmeyi bırakıyor memeyi ağzına verince bağırıyor çekince susuyor ya korkmaya başladım az önce tekrar denedim yine aynı şeyi yaptı ne yapıcam ben ya

Niye benim soruma kimse cvp vermiyor . Emzirmek cin bebegimin kalakmasi beklemelimiyim. bazen bir gogsumu emip yatiyor , cok huzuursuz oluyorum .. kendi uyanmasini beklemelimiyim ...bebegim 47 gunluk

yanıtladığınız için sağolun kızlar, hakkaten çok bunaldım ben annem yanımda kalmasa iyice deliriridim sanırım, ağlamasına bile razıyım ama son 2 haftadır yani 40 ı çıkalı ağlarken katılıyo nefes almıyo kıpkırmızı oluyo dr ağzına üfle dedi öyle yapıyorum ama o an ölüyorum panikten, her ağlayışında yaşıyoruz bunu naasıl bi can acısı yaşıyosa artık, sizden yaşayanınız duyduğunuz falan varmı, geçici olsun nolur :( bu kız beni yaşlandırıcak valla ...

Kardeşim de bebekken ağlamaktan katılıyor, hatta kısa süreli baygınlık yaşıyordu, biz de çok endişeleniyorduk sık sık drlar filan, biraz büyüyünce geçti, şuan 16 yaşında ve çok sağlıklı, sen de sıkma canını eminim sizinki de gececek.

Niye benim soruma kimse cvp vermiyor . Emzirmek cin bebegimin kalakmasi beklemelimiyim. bazen bir gogsumu emip yatiyor , cok huzuursuz oluyorum .. kendi uyanmasini beklemelimiyim ...bebegim 47 gunluk

cnm acıkınca kendisi uyanır zaten ama süre uzarsa uyandırıp emzirebilirsin.bizim oğlan acıkınca uyusa bile basıyor yaygarayı.hatta biraz emmeyi geciktirsem sinirleniyor memeyi ağzına alıncada başlıyor söylenmeye:nazar:aklınca bana çekişiyor herhalde :nazar:

Bence sarılık tehlikesi yoksa kendi acıkinca uyanır ama 3 saati geçiyorsa istiyorsan kaldırıp emzir .Bazen benim göğüslerim doluyor o zamanda kaldırıp emzirıyorum ben

kızlar bebeğim galiba emmeyi bırakıyor memeyi ağzına verince bağırıyor çekince susuyor ya korkmaya başladım az önce tekrar denedim yine aynı şeyi yaptı ne yapıcam ben ya

Benim kızım süt cok geldiği zaman sinirleniyor ağlıyor emmiyor .Ağlıyor göğsümü çekince susuyor . Ya da gazi geldiyse de boyle sinirli sinirli çığlıklar atıyor tepiniyor göğsümü verince diliyle itmiyor ama almıyor da. Bi de benim göğüs ucum küçük olduğu icin alamıyor bazen sinirleniyor. Devamlı bir boğuşma halinde göğsümle.Bi de sağ göğüsümle daha cok boğuşuyor nedendir anlamadım

Benim kızım süt cok geldiği zaman sinirleniyor ağlıyor emmiyor .Ağlıyor göğsümü çekince susuyor . Ya da gazi geldiyse de boyle sinirli sinirli çığlıklar atıyor tepiniyor göğsümü verince diliyle itmiyor ama almıyor da. Bi de benim göğüs ucum küçük olduğu icin alamıyor bazen sinirleniyor. Devamlı bir boğuşma halinde göğsümle.Bi de sağ göğüsümle daha cok boğuşuyor nedendir anlamadım

canım benim de böyle başladı boğuşma şeklinde şimdi de böyle havalar yapmaya başladı göğsümün ucuna reçel sürüyorum emsin diye az emiyor sonra bırakıyor benim de görğsümün ucu küçük bana da almaıyor gibi geliyordu ama sonradan farkettim ki almak istemiyor iştahsızlığı var gibi
canım sağ göğsünle daha çok boğuşuyorsa o pozisyonda yatrken rahatsızlık duyuyor olabilir ya da o göğsünden az süt geliyordur

ayyy bugün hrkesin derdi aynı galiba
benim kızım da akşamdan beri kaka yapamıyo ağlayıp duruyo sabahtan beri,en çok yarım saat uyudu
eşim salayıp duruyo yazık,birazdan da işe gitcek ben yalnız naapcam bilmiyorum:50:

gülüyo ama aguu daha bi kez yaptı ya da bana öyle geldi:1:
kim sormuştu hatırlayamadım ama ben 48.gün regl oldum
cadalozcum ben kızım uyuyosa hiç kaldırmıyorum valla acıkınca ağlıyo zaten:80:

kızlar ben 40 içinde regli oldum yani kanamam oldu sonlara doğru regli kanaması gibi birde benimde bebeğimin karnı doyuyor fakar günde 1 kere kaka yapıyor oda beline kadar dolduruyo anlamıyorum her doyduğunda yapması gerekmiyormu anlamadım kafam takıldı?
birde benimde sorunum sol göğsümü ememiyor ucu yok tutamıyor deniyorum deniyorum ama çok ağlıyor bu sefer ne yapacam bilmiyorum nasıl alışır şaşırdım kaldım .:14:

kızlar ben 40 içinde regli oldum yani kanamam oldu sonlara doğru regli kanaması gibi birde benimde bebeğimin karnı doyuyor fakar günde 1 kere kaka yapıyor oda beline kadar dolduruyo anlamıyorum her doyduğunda yapması gerekmiyormu anlamadım kafam takıldı?
birde benimde sorunum sol göğsümü ememiyor ucu yok tutamıyor deniyorum deniyorum ama çok ağlıyor bu sefer ne yapacam bilmiyorum nasıl alışır şaşırdım kaldım .:14:

günde bir kere kaka yapması normal eğer 3 gün boyunca kaka yapamazsa anormal oluyor her doyduğunda kaka yapması iyi bişey değilki

Back