- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.921
kizlae bebegim 47 gunluk , emziemek icin uyanmasini beklemelimiyim yoksa uyandirip emzirmelimiyim , sizler nasil yapiyosnus .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben de ocak annesiyim,biraz özel olacak ama doğumdan sonra ilk reglini olan var mı?
20 ocakta dogum yaptim . Cok az da olsa kanamam devam ediyor.. Rengli kanamasi icin daha erken degil mi ?
bizim delikanlıda aguluyor.karşısına geçip konuştukça çıldırıyor gülücükler saçıyor karşılık veriyor.geçen gün emziği yakasına düşmüş dilini uzatıyr yakalamak için yakalayamayınca başladı söylenmeye emzikle kavga ediyor
kızlar oğlum yavaş kilo alıyor ama artık takmıyorum kafaya enson şubatın 28nde tartıldı 4570 gr geldi tabi ben çok üzüldüm hemşire hiç telaşlanma bu aylarda olması gereken kilo en düşük 3900 en yüksek 5500 seninki tam ortada dedi biraz moralim düzeldi.hem sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun ne yapayım.
kızlar ben de ocak annesiyim,biraz özel olacak ama doğumdan sonra ilk reglini olan var mı?
kızlar bebeğim galiba emmeyi bırakıyor memeyi ağzına verince bağırıyor çekince susuyor ya korkmaya başladım az önce tekrar denedim yine aynı şeyi yaptı ne yapıcam ben yakızlar benim kız mememi emmiyordu biberona alışkın olduğu için uçla emiyordu uç dediğimde biberonun ucu :) silikon ucu bile almıyordu ama ben her zaman önce mememi veriyordum ağlıyordu almıyordu uçla emiyordu dün öylesine mememi vereyim dedi tuttu ve dünden beri uçsuz emiyor ne kadar mutluyum anlatamam kadınlar günü hediyesi oldu yavrumun kurtuldum sanırım rezillikten :)))
yanıtladığınız için sağolun kızlar, hakkaten çok bunaldım ben annem yanımda kalmasa iyice deliriridim sanırım, ağlamasına bile razıyım ama son 2 haftadır yani 40 ı çıkalı ağlarken katılıyo nefes almıyo kıpkırmızı oluyo dr ağzına üfle dedi öyle yapıyorum ama o an ölüyorum panikten, her ağlayışında yaşıyoruz bunu naasıl bi can acısı yaşıyosa artık, sizden yaşayanınız duyduğunuz falan varmı, geçici olsun nolur bu kız beni yaşlandırıcak valla ...
Canim bebegin kac gunluk
Niye benim soruma kimse cvp vermiyor . Emzirmek cin bebegimin kalakmasi beklemelimiyim. bazen bir gogsumu emip yatiyor , cok huzuursuz oluyorum .. kendi uyanmasini beklemelimiyim ...bebegim 47 gunluk
Niye benim soruma kimse cvp vermiyor . Emzirmek cin bebegimin kalakmasi beklemelimiyim. bazen bir gogsumu emip yatiyor , cok huzuursuz oluyorum .. kendi uyanmasini beklemelimiyim ...bebegim 47 gunluk
kızlar bebeğim galiba emmeyi bırakıyor memeyi ağzına verince bağırıyor çekince susuyor ya korkmaya başladım az önce tekrar denedim yine aynı şeyi yaptı ne yapıcam ben ya
Benim kızım süt cok geldiği zaman sinirleniyor ağlıyor emmiyor .Ağlıyor göğsümü çekince susuyor . Ya da gazi geldiyse de boyle sinirli sinirli çığlıklar atıyor tepiniyor göğsümü verince diliyle itmiyor ama almıyor da. Bi de benim göğüs ucum küçük olduğu icin alamıyor bazen sinirleniyor. Devamlı bir boğuşma halinde göğsümle.Bi de sağ göğüsümle daha cok boğuşuyor nedendir anlamadım
2 ay 9 günlük canım
kızlar ben 40 içinde regli oldum yani kanamam oldu sonlara doğru regli kanaması gibi birde benimde bebeğimin karnı doyuyor fakar günde 1 kere kaka yapıyor oda beline kadar dolduruyo anlamıyorum her doyduğunda yapması gerekmiyormu anlamadım kafam takıldı?
birde benimde sorunum sol göğsümü ememiyor ucu yok tutamıyor deniyorum deniyorum ama çok ağlıyor bu sefer ne yapacam bilmiyorum nasıl alışır şaşırdım kaldım .