- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.881
bende herseyi doktor tavsiyesiyle sebamed kullanıyorum ama kokuları yok gibi bişey..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, benim 50 günlük bi bebeğim var ama beni çok zorluyor
uyku düzeni hiç yok akşamları 6 dan sonra ne uyumak istiyo ne emmek sürekli huzursuz ve ağlıyor ama minik ağlamalar değil katıla katışa sırtını yere koydurmuyor resmen, koliktir dedik fön makinaları bilmem neler ama bu gaz gitmiyo kızımdan metsil kullanıyorum ne kadar işe yararsa artık, şimdi gündüzleride 10 dk anca uyuyo oda sallarken sonra hemen gözleri açıyo (( napacamı şaşaırdım varmı böyle durumda olan, psikolojim bozuldu artık benim
günaydın kızlaaaar kadınlar günümüz kutlu olsuun
yaaa kaynana derdi benim için şimdilik sadece telefonda amaa yakında gelicekmiş yanımıza:95:
allatan kocik ona pabuç bırakmaz
dr gaz diyor, nurse harvey oda işe yaramazsa mylicon kullan dedi ama nurse ankarada bulamıyorum eczanelerde yok depolara sordurttum yine bulamadım, bugün o amerikan ilaç olan mylicona başlıcaz bakalım umarım işe yarar zombi gibi oldum sallanıyorum artık ağlarken katılmasa bide o var iyice panik yapoıyp beni elim ayağım boşalıyo ağlamasın die napcamı şaşırdım valla. bugün dr a götürcektim ankara kar altında resmen mahsur kaldık çıkamıyoruz da , dün tüm gün 10 dk dan fazla uyumadı akşama uyur dedim akama iyice çıldırdı uykusuda başına vurdu 12 de battaniyede sallayarak zor uyuttuk sabaha kadarda başında nöbet tabi kımıldadıkça salla offf (
herkese günaydın. yine uykusuz bi gecenin ardından şişmiş gözlerle okudum yazdıklarınızı. şimdi bebeğim uyumaya çalışıyor. çalışıyor diyorum ıkınmaktan uyuyamıyo. bu ıkınma sorunu bi tek bizde mi var. saatlerce ıkınıyor kaka yapmak için. doktor normal dedi ama çocuk acı çekiyo ne yapcağımı şaşırdım. eşim annene götüreyim orda uyu biraz dedi onu da istemedim. annem de çocuk her ağladığında yok sen üşütüyosun, yok sütün gazlı, mama ver çocuğa, sütün az bilmemne deyip beni delirtiyor. kayınvalide desen ayrı dert gelin diye tutturdu. 6 saat yol. zaten hiç anlaşamıyoruz bu karda kıyamette toplayacak milleti eve torun gösterecek. hepsi bi yana bebeğim zaten hasta her akşam iğneden sonra oturup ağlıyorum. yavrum uykularında sıçrıyo babası sabah sevmek için elini uzattı ondan bile korktu sıçradı. altını açacağım zaman da iğne gelcek zannedip ağlıyo bezini açana kadar olay oluyo. bezi açınca anlıyo gülmeye başlıyo. uzun yazdım ama çok bunaldım ben( kızım bi iyileşse artık
herkese günaydın. yine uykusuz bi gecenin ardından şişmiş gözlerle okudum yazdıklarınızı. şimdi bebeğim uyumaya çalışıyor. çalışıyor diyorum ıkınmaktan uyuyamıyo. bu ıkınma sorunu bi tek bizde mi var. saatlerce ıkınıyor kaka yapmak için. doktor normal dedi ama çocuk acı çekiyo ne yapcağımı şaşırdım. eşim annene götüreyim orda uyu biraz dedi onu da istemedim. annem de çocuk her ağladığında yok sen üşütüyosun, yok sütün gazlı, mama ver çocuğa, sütün az bilmemne deyip beni delirtiyor. kayınvalide desen ayrı dert gelin diye tutturdu. 6 saat yol. zaten hiç anlaşamıyoruz bu karda kıyamette toplayacak milleti eve torun gösterecek. hepsi bi yana bebeğim zaten hasta her akşam iğneden sonra oturup ağlıyorum. yavrum uykularında sıçrıyo babası sabah sevmek için elini uzattı ondan bile korktu sıçradı. altını açacağım zaman da iğne gelcek zannedip ağlıyo bezini açana kadar olay oluyo. bezi açınca anlıyo gülmeye başlıyo. uzun yazdım ama çok bunaldım ben( kızım bi iyileşse artık
cnm bizim de durum aynı inan benim bebşimde 52 günlük...bizi canımızdan bezdirdi valla gündüz eziyeti yok fazla ama akşam 8 de bi başlıo oturamıyoruz valla...sallamak bile işe yaramıo gezdirmek az da olsun susturuo ama yerine koyduğun an 10 sn geçmiyor koparıyor yaygarayı...ağırlaştı da valla elimizde can kalmadı gezdirelim derken...dün gece 1 buçuk tu uyuduğund banyo yaptırdık yaptırmasak yine uyku uyumucaktı anlıyacağın..valla biz de başta gazdır falan dedik ama sanmam..şimdi sallanan salıncak siparişi verdeik umarım işe yarar..merhaba, benim 50 günlük bi bebeğim var ama beni çok zorluyor
uyku düzeni hiç yok akşamları 6 dan sonra ne uyumak istiyo ne emmek sürekli huzursuz ve ağlıyor ama minik ağlamalar değil katıla katışa sırtını yere koydurmuyor resmen, koliktir dedik fön makinaları bilmem neler ama bu gaz gitmiyo kızımdan metsil kullanıyorum ne kadar işe yararsa artık, şimdi gündüzleride 10 dk anca uyuyo oda sallarken sonra hemen gözleri açıyo (( napacamı şaşaırdım varmı böyle durumda olan, psikolojim bozuldu artık benim
cnm ben nurse harveys kullandım biz de hiç işe yaramadıı.hatta daha beter oldu kız..şimdi om-x kullanıyoruz rahARTLATIO baya..bende de derman kalmadı inan...umarım düzelirler..dr gaz diyor, nurse harvey oda işe yaramazsa mylicon kullan dedi ama nurse ankarada bulamıyorum eczanelerde yok depolara sordurttum yine bulamadım, bugün o amerikan ilaç olan mylicona başlıcaz bakalım umarım işe yarar zombi gibi oldum sallanıyorum artık ağlarken katılmasa bide o var iyice panik yapoıyp beni elim ayağım boşalıyo ağlamasın die napcamı şaşırdım valla. bugün dr a götürcektim ankara kar altında resmen mahsur kaldık çıkamıyoruz da , dün tüm gün 10 dk dan fazla uyumadı akşama uyur dedim akama iyice çıldırdı uykusuda başına vurdu 12 de battaniyede sallayarak zor uyuttuk sabaha kadarda başında nöbet tabi kımıldadıkça salla offf (
cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:))günaydın diyecegim ama kimsecikler yok galiba.. of offf eskiden buralar böylemiydi hiç
dün evlilik yıldönümümüzdü akşam kaynanama bırakıp dısarı cıktık gelirken aldık kızım saolsun 3e kadar uyumadı:) gecenin devamınıda kızımla kutladık artık:)
sabah 7de actı gözlerini şimdi ayagımda sallıyorum umarım o uyurda biraz bende uyurum:)
kizlar bugun sabah bebegime d vitaminini verdim ardndan genzine kacmis gibi yaparak agzinan kopukler cikarmaya basladi. boguldu morardi nefes alamadi uzun bi sure cok korktum esim ambulansi aradi ama bicok sorular sordular burnunu temizleyin dediler bi sonuc alamadik, doktorumuzu aradik telefona cevap yok.. ne yapacagimi sasirdim agzina parmagimi soktum balgam cikariyordu surekli kopukler hic gitmedi. burnu acik dogdugundan bu yana hic tikanmadi hergun temizliyorum. dundan beri bogazinda hirilti vardi , cigerlerini dinliyorum hirilti yok, sanirim sadece bogazinda balgam var. atesi yok, sirtina gogsune zeytinyagiyla masaj yaptim uzun sure uyutmadim bol bol emzirmeye calistim gogsu rahatlasin diye.. su an bebegim uyuyor.. evde yalnizim kimsem yok yardim alabilecegim, sizlere danisayim dedim neler yapabilirim? bu bronsit belirtisi olabilir mi?
kizlar bugun sabah bebegime d vitaminini verdim ardndan genzine kacmis gibi yaparak agzinan kopukler cikarmaya basladi. boguldu morardi nefes alamadi uzun bi sure cok korktum esim ambulansi aradi ama bicok sorular sordular burnunu temizleyin dediler bi sonuc alamadik, doktorumuzu aradik telefona cevap yok.. ne yapacagimi sasirdim agzina parmagimi soktum balgam cikariyordu surekli kopukler hic gitmedi. burnu acik dogdugundan bu yana hic tikanmadi hergun temizliyorum. dundan beri bogazinda hirilti vardi , cigerlerini dinliyorum hirilti yok, sanirim sadece bogazinda balgam var. atesi yok, sirtina gogsune zeytinyagiyla masaj yaptim uzun sure uyutmadim bol bol emzirmeye calistim gogsu rahatlasin diye.. su an bebegim uyuyor.. evde yalnizim kimsem yok yardim alabilecegim, sizlere danisayim dedim neler yapabilirim? bu bronsit belirtisi olabilir mi?
kızlar bebeklerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz?ben johnsons baby kullanıyorum memnunum ama değiştirmek istiyorum.
cok gecmiş olsun o ıkınma sorununu üç gün yaşadım. kakasını yapamadı bir türlü habire ıkındı durdu dün fitil verdi doktoru 1 saat sonra yaptı kakayı rahatladı. anneni anlatmışsın ya okurken benmi yazdım bunu acaba dedim:) benim kayınvalide daha moral vericidir bu konuda ama annem felaket...
daha en başlarda ben ısrarla anne sütü vermek istedim mama vermedim 2 ay. annem habire bu cocuk doymuyo, sütün az sagıyoruz bakıyoruz süt o zaman için yeterli bu seferde o zaman sütün yaramıyor.. yok sütün üşür yok söyle böyle kaynanadan beterdi. şimdi mama vermeye başladık içi rahatladı.. başlarda cok takıp sıkıldım şimdi inan hiç umursamıyorum. he he diyorum bildiğimi okuyorum.
bebişin bir an önce iyileşir inşallah bi aşı vurduruyoruz kötü oluyo bide hergün iğne cok zordur canım.. geçmiş olsun tekrardan
canım öncelikle allah kolaylık versin ..
ıkınma sorunu bizdede var sabah 5 den beri aynıyız hala devam ediyo üstelik bu hergün böyle ama benimki gazdan dolayı oluyo gerçi kakada yapmıyoruz ama kaka ıkınması daha farklı uzman oldum artık ıkınma konusunda...herşeyi kullandım ama fayda yok hala gaz sancımız devam ediyo 3 aYIN bitmesini bekliyorum o zaman düzelirmiş...
senin meleğinede allah şifa versin ben gaz sancısına dayanamıyorum sen iğnelerden bahsetmişsin inş. atlatır meleğin bu defa
cnm ben nurse harveys kullandım biz de hiç işe yaramadıı.hatta daha beter oldu kız..şimdi om-x kullanıyoruz rahARTLATIO baya..bende de derman kalmadı inan...umarım düzelirler..
cnm çokkk geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce...ıkınma sorunu bizde yok ama bu aralar uyku uyumuyoruz biz de...sen annenin falan dediğine bakma cnm banada sürekli üşütüyosun bebek durmuyor diyor annem ama ben yinede kalın giyinemiyorumm...bence kayınvaldenin yanına da gitmeyi erteleyin bak hem bebeğin hasta daha kötü olmasın çocuk...
çok zor gerçekten allah sabır ve şifa versin inşallah. Allahım tum bebeklere şifa versin
sebamed kullanıyoruz memnunumkızlar bebeklerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz?ben johnsons baby kullanıyorum memnunum ama değiştirmek istiyorum.
günaydın diyecegim ama kimsecikler yok galiba.. of offf eskiden buralar böylemiydi hiç
dün evlilik yıldönümümüzdü akşam kaynanama bırakıp dısarı cıktık gelirken aldık kızım saolsun 3e kadar uyumadı:) gecenin devamınıda kızımla kutladık artık:)
sabah 7de actı gözlerini şimdi ayagımda sallıyorum umarım o uyurda biraz bende uyurum:)