cnm çok üzüldüm ama sen takmamaya çalışş.. bebişine yazık oldugunu düşün kulak ardı etmeye gayret et.. işte herkesde farklı durum..
ben de dün delirdim.. kayınvalidem 40 ında şu olur bu olur diye eşimi delirtti iyice.. bende kırılmasın diye ne dediyse yaptım eşim de mecbur susmak zorunda kaldı.. akşamada 40 kovalamaya gittik güya.. orda da tutturdu ben un dökecem kafasndan.. anne diyorum oglunu biliyosun kıyameti koparır yeni banyo etmedi mi çocuk diye..yazık ev sahibi bari şapkasının üstünden dökelim gönlü olsun dedi tamam dedim artık..un bi çimke olcaktı seninki doldurdu unu.. bebiş kucagımda tutturdu sacına dökcem.. anne hayır dedikçe ısrar ediyo.. öylelikçe çocugun yüzüne gözüne dökmez mi.. bizimki kıyameti kopardı.. aglıyo ama susturamıyorum. ben onu sakinleştirmeye çalışırken yardıma gelcek sandım.. gelip şapkayı aniden indirip bi de kafasına dökmez m.. bi de gene de yaptım işte diyo.. delirdim resmen.. anne ben cocugu susturmaya calışıyom,agzını gözünü siliyom sana bahk diye.. neymiş efendim böyle yapcagımı bilseydi yapmazmışmış.. ya daha nasıl diyebilirim bilmiyorum yani.. neyse ben acele acele bebişi temizliyormki bi de eşim delirmesin diye.. eve geldik..annem arandıgından heralde..un döktüm karın coştu demez mi?
anne o konuyu açmayalım dedim.. çünkü biliorum bana degil ona kızacak eşim.. tabi içeri gittim eşim arkamdan geldi, naptında coştun dedi.. yohk bişey dedimse de zorla anlattırdı.. delirdi..içeri geldi anneme bagırıyo çağırıyo.. o da hem suçlu hem güçlü bana konuyu kapatalım diyo da sana niye anlatıyo diyo.. iyice delirdi eşim bu seferde.. gece gece kırdı kadını..
(acıkcası biraz içim de sogumadı degil..zorla kızdırmıştı..)
ya işin en acısı..dünden beridir biran önce gitsin artık diyordum ki haftasonu gitcekti.. havalar böyle olunca abine söyleyelimde nisana kadar gelmesin diyo.. hiçbişi diyemedim.. ben nisanda işbaşı yapcam zaten..biraz eşimle çocugumla başbaşa kalmak istiyorum yaaaaaaaaaaa