• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim emmeyi reddediyor 2 3 gündür.:43::43::43:moralim çok bozuk aç aç yatıyor ne yapacağımı şaşırdım memeyi bırakmayamı çalışıyor :43::43:
canım morelini bozma bebekler zaman zaman emmeyi reddediyor bi ara benimde öyle oldu yılmadım verdim sen yinede emzirmeye çalış muhakkak emecek :34:mama vermiyorsun demi :26:biberonun tadını aldıysa emmek zor gelmiş olabilir :26:

Cnm otribebe hasta olmasıyla alakalı değil burnu takalı olduğu zamanlarda burnunu serum fizyolojikle nemlendirip temiznlemen için kullanılan bir ürün.Ben acaip memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum hepinize

Hmm sağol canım allaha şükür şimdilik tıkalı değil burnu. Gene de alsam iyi olur

Son düzenleme:
bizde bugün annemdeydik yine,sabahtan gittik kahvaltımızı yaptık biraz oturup geldik.
kızlar ya kafaya taktım saç düzleştirici alacağım ama modele karar veremedim.remington en iyisiymiş araştırdığıma göre ama 2 model arasında kaldım.aranızda kullanan var mı?

canım bende phılıps kullanıyorum çok memnunum

Ya kızlar var ya bu eşimde o kadar bunaltıyor ki artik burada sizi sisirecegime bir derdim vara konu mu açsam diye düşünüyorum artık

kızlar kaynanam mevlüt için geldi sabah gitti ve bir sürü canımı sıktı ve sütüm çokkk azaldı bebeğim doymuyor ve ağlıyor...eşime annen canımı sıkıo ondan kesildi sütüm dedim kıyamet koptu kavga ettik napıomuş o kadın bana???doğru ya oğlu yanımdayken melek o gittimi lafları sokuo....çok moralim bozuk kızlarrr keşke böle ailesi olan bi adamla ölsemde evlenmeseydimmm...sen kaynanalık görmemişsin dio eşim bana bu ne demek ya

kızlar kaynanam mevlüt için geldi sabah gitti ve bir sürü canımı sıktı ve sütüm çokkk azaldı bebeğim doymuyor ve ağlıyor...eşime annen canımı sıkıo ondan kesildi sütüm dedim kıyamet koptu kavga ettik napıomuş o kadın bana???doğru ya oğlu yanımdayken melek o gittimi lafları sokuo....çok moralim bozuk kızlarrr keşke böle ailesi olan bi adamla ölsemde evlenmeseydimmm...sen kaynanalık görmemişsin dio eşim bana bu ne demek ya

Ya insanı eşinden soğutuyorlar hakkaten benim eve dönesim bile kalmadı artik biliyor musun?Yangına körükle gitmek istemiyorum ama bu eşlerimize de ne oluyor anlamıyorum.Biz onlar icin neleri göze alıyoruz .Yaptıkları sadece nankörlük yani

seni o kadar iyi anlıyorumki, sorun ne biliyomusun, eşlerimiz eğer izin vermese bu asla olmz...

bende bu konuda biraz doluyum.. 2 gün sütüm azalmıştı benim, sürekli mama verdim, bu defada bebekte gaz tavan yaptı, inan bana değmez, elde değil üzülmememk, takmamamk biliyorum ama .. böyle düşüncesiz duygusuz ve bencil insanlar içinmi üzülücez...:50:

cnm çok üzüldüm ama sen takmamaya çalışş.. bebişine yazık oldugunu düşün kulak ardı etmeye gayret et.. işte herkesde farklı durum..

ben de dün delirdim.. kayınvalidem 40 ında şu olur bu olur diye eşimi delirtti iyice.. bende kırılmasın diye ne dediyse yaptım eşim de mecbur susmak zorunda kaldı.. akşamada 40 kovalamaya gittik güya.. orda da tutturdu ben un dökecem kafasndan.. anne diyorum oglunu biliyosun kıyameti koparır yeni banyo etmedi mi çocuk diye..yazık ev sahibi bari şapkasının üstünden dökelim gönlü olsun dedi tamam dedim artık..un bi çimke olcaktı seninki doldurdu unu.. bebiş kucagımda tutturdu sacına dökcem.. anne hayır dedikçe ısrar ediyo.. öylelikçe çocugun yüzüne gözüne dökmez mi.. bizimki kıyameti kopardı.. aglıyo ama susturamıyorum. ben onu sakinleştirmeye çalışırken yardıma gelcek sandım.. gelip şapkayı aniden indirip bi de kafasına dökmez m.. bi de gene de yaptım işte diyo.. delirdim resmen.. anne ben cocugu susturmaya calışıyom,agzını gözünü siliyom sana bahk diye.. neymiş efendim böyle yapcagımı bilseydi yapmazmışmış.. ya daha nasıl diyebilirim bilmiyorum yani.. neyse ben acele acele bebişi temizliyormki bi de eşim delirmesin diye.. eve geldik..annem arandıgından heralde..un döktüm karın coştu demez mi?:53: anne o konuyu açmayalım dedim.. çünkü biliorum bana degil ona kızacak eşim.. tabi içeri gittim eşim arkamdan geldi, naptında coştun dedi.. yohk bişey dedimse de zorla anlattırdı.. delirdi..içeri geldi anneme bagırıyo çağırıyo.. o da hem suçlu hem güçlü bana konuyu kapatalım diyo da sana niye anlatıyo diyo.. iyice delirdi eşim bu seferde.. gece gece kırdı kadını.. :52:(acıkcası biraz içim de sogumadı degil..zorla kızdırmıştı..)

ya işin en acısı..dünden beridir biran önce gitsin artık diyordum ki haftasonu gitcekti.. havalar böyle olunca abine söyleyelimde nisana kadar gelmesin diyo.. hiçbişi diyemedim.. ben nisanda işbaşı yapcam zaten..biraz eşimle çocugumla başbaşa kalmak istiyorum yaaaaaaaaaaa:59:

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim
eşimin çalışma saatleri düzensiz olunca giremiyrum.
kaynana eş durumlarından bahsetmişiniz
bende yaşıyprum bu tür şeyler
bebişim iyi çok şükür gaz sorunumuz hala ddevam ediyor
nezaman biter acaba.
geçmişi bir okuyayım.

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim
eşimin çalışma saatleri düzensiz olunca giremiyrum.
kaynana eş durumlarından bahsetmişiniz
bende yaşıyprum bu tür şeyler
bebişim iyi çok şükür gaz sorunumuz hala ddevam ediyor
nezaman biter acaba.
geçmişi bir okuyayım.

3. aydan sonra biter demişti bizim doktorumuz.. kendisi rahatca dönebildigi için artık gaz sorunu kalmz demişti.. inş öyle olur..

Gülay benim eşim öyle yapacak olsa ağzımı açmam inanki . Benim eşimse aksine ailesini koruyor . Herşeye bir bahaneleri var. Benim aileme karşı beni utandırıyorlar.Cok yüzsüzler. Sinir oluyorum yaa .

Gülay benim eşim öyle yapacak olsa ağzımı açmam inanki . Benim eşimse aksine ailesini koruyor . Herşeye bir bahaneleri var. Benim aileme karşı beni utandırıyorlar.Cok yüzsüzler. Sinir oluyorum yaa .

yohk cnm konu batıl inançlar oldugunda böyle.. ve ben biliyorum ki eger ben hayır desem o korumacı olurdu..

günaydın kızlaaaar kadınlar günümüz kutlu olsuun:71::71::71:
yaaa kaynana derdi benim için şimdilik sadece telefonda amaa yakında gelicekmiş yanımıza:95:
allatan kocik ona pabuç bırakmaz:63:

benim bebeğiminde dılı beyaz ama bembeyaz değil süt içtiği için olmuyormu bir de su verıyormusun ben hiç vermedım ama geçen annem bıraz verdı :26: ve pamukçuk nasıl oluyor linktekı vıdeoyu ızledım ama dılı beyaz sut içiyo dıye heralde yanağında fılan bişey yok :18: Pamukçuk belirtileri nelerdir? - UZMANTV

benimki de sütten ve kusmuktan oluyo canım,pamukçuk iltihaplı gibi oluyo
ben ara ara mama veriyorum o yüzden su vermemi söyledi doktor
ama bi aç damla zaten.kız da içemiyo ki boğulur gibi oluyo:52:
korkma sen de süttendir

bizimkinin klasik lafı o "napıyo kadın sana" . görmüyo yapılanları görmek de istemiyo. canını sıkmamaya çalış, sütün etkilenmesin. benim doğumda geldi 2 hafta kaldı sütüm falan kalmadı. hamileyken 20. haftadan beri süt damlıyo oysaki göğsümden. hatırlamak bile istemiyorum o günleri. bazen bende senin gbi düşünüyorum eşimle gerçekten severek evlendim. uzun süre bi beraberliğimiz oldu. şu an hala çok seviyorum. ama ailesini tanısaydım onunla evlenmezdim

Bende en azından nişanlıyken tanisaydim görümcemi gene evlenmezdim . Nişana bile maddi durumları iyi değil diye gelmediler. El öpmeye gittik iki kere. Nikah kıyılmadan bir ay önce gelin geleceğim yep yeni evime gelip yerleştiler.Benim dokunmadığım eşyaların anasını ağlattılar.Hic ortalarda yoklardi eviminden çıkmaz oldular. Neyse nereden girdim nereden çıktım. Bende tanısam bende evlenmezdim.

Back