2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk beceremedım bugun becerdım burunda sümük gözukmese bıle ılk önce damlayı damlat yumuşasın sonra çek korkma bende korktum bi işe yaramıo dedim bugun korkmadan çektım doktorada gıttık bugun sabah kızım gece sureklı kalktı burnu tıkalı rahat nefes alamıo balgamda var galıba hışıltı yapıo öksürdü hep sabah götürdük doktor baktı burun açıcı yazcaktı ben aldım dedım burun aspıratorude kullanın dedi temizleyın dedi hep antıbıyorık yazdı sanocef ve afferin şurup antıbıyotık kullansam mı kullanmasam mı kararsızım . kullandığın zaman çocuk pek dırençlı olmuo hep antıbıyotık ıstıo allahım bebişlerimize şifa versin hastalık yuzu göstermesın

ben ailesini tanısam evlenir miydim bilmiyorum ama sen evlatlıksın diye kandırmaya çalışırdım heralde :)))

Aman allahım yanlışmı okuyorum diye defalarca okudm ne demek küçücük bebeğin başından un dökmek ya biz bi zarar vermesin diye pudra bile kullanmazken inan şuan şoklardayım canım.Ve sen çooook sabırlıymışsın ben o unu aldığım gibi kaynanamın yada kim dökmeye çalışıyosa onun yüzüne gözüne boca ederdim herhalde.Aklım almıyor ya kayınvalidem çocuk uyurken ona dua okumaya gelmiş ve uyandırmıştı ben ona bile sinirlenmiştim gidip öpücem valla kadını şu okuduklarımdan sonra

Aman allahım yanlışmı okuyorum diye defalarca okudm ne demek küçücük bebeğin başından un dökmek ya biz bi zarar vermesin diye pudra bile kullanmazken inan şuan şoklardayım canım.Ve sen çooook sabırlıymışsın ben o unu aldığım gibi kaynanamın yada kim dökmeye çalışıyosa onun yüzüne gözüne boca ederdim herhalde.Aklım almıyor ya kayınvalidem çocuk uyurken ona dua okumaya gelmiş ve uyandırmıştı ben ona bile sinirlenmiştim gidip öpücem valla kadını şu okuduklarımdan sonra

ewt cnm ne yazıkki öle oldu

selam kızlar ne zamandır giremiyordum topiğe...
kayınvalidemlerin yanındayım.herhalde uzun bir süre daha burda kalıcam.bana İzmir yolları biraz zor gözükür gibime geliyor....
Kızlar aranızda hiç Bandırmada yaşıyan varmı?

Kizlar az önce otribebe yi tam anlamıyla kullandım cektikce inanamadım yavrum nasıl nefes almış o halde...Su an nasıl nefes alıyor oluk gibi :) Ben rahatladım valla görünce :)

Kizlar az önce otribebe yi tam anlamıyla kullandım cektikce inanamadım yavrum nasıl nefes almış o halde...Su an nasıl nefes alıyor oluk gibi :) Ben rahatladım valla görünce :)

banada lazım ondan
eczanelerdekı aspıratorler cekmıyor
ugraş ograş yoruldum..ama hala burnunun ıçınden fırıl fırıl sesler gelıyor...

gaz diye düşünmüştüm başta ama meme ağzına yaklaşnca çığlığı basıyor. bugün biraz daha iyi zorlayacağım bakalım inşallah galip olan ben olurum mam vermiyorum canım

bizim kızda arabada uyuyor ve hiç uyanmıyor acıkırsa ağlıyor uykuda emiyor bazen uyumadığında acaba alıp arabayla gezsek mi diyorum :))

selam kızlar.arda bey banyo yaptı uyuyor şimdi.eşimden pc bana yeni düştü.arda 1 haftadır emdikten sonra kusuyor anlamadım böyle giderse doktora gitmek farz oldu.ilaç kullanmaktan sakındıkça doktorluk oluyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.

kızlar bebeklerinize hangi şampuanı kullanıyorsunuz?ben johnsons baby kullanıyorum memnunum ama değiştirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…