- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.841
canım morelini bozma bebekler zaman zaman emmeyi reddediyor bi ara benimde öyle oldu yılmadım verdim sen yinede emzirmeye çalış muhakkak emecekbebeğim emmeyi reddediyor 2 3 gündür.moralim çok bozuk aç aç yatıyor ne yapacağımı şaşırdım memeyi bırakmayamı çalışıyor
Cnm otribebe hasta olmasıyla alakalı değil burnu takalı olduğu zamanlarda burnunu serum fizyolojikle nemlendirip temiznlemen için kullanılan bir ürün.Ben acaip memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum hepinize
bizde bugün annemdeydik yine,sabahtan gittik kahvaltımızı yaptık biraz oturup geldik.
kızlar ya kafaya taktım saç düzleştirici alacağım ama modele karar veremedim.remington en iyisiymiş araştırdığıma göre ama 2 model arasında kaldım.aranızda kullanan var mı?
Arda uyuyor benimde uykum var ama eşimi bekliyorum.bir taraftan saç düzleştiricilere bakıyorum karar veremedim birtürlü off off
Ya kızlar var ya bu eşimde o kadar bunaltıyor ki artik burada sizi sisirecegime bir derdim vara konu mu açsam diye düşünüyorum artık
kızlar kaynanam mevlüt için geldi sabah gitti ve bir sürü canımı sıktı ve sütüm çokkk azaldı bebeğim doymuyor ve ağlıyor...eşime annen canımı sıkıo ondan kesildi sütüm dedim kıyamet koptu kavga ettik napıomuş o kadın bana???doğru ya oğlu yanımdayken melek o gittimi lafları sokuo....çok moralim bozuk kızlarrr keşke böle ailesi olan bi adamla ölsemde evlenmeseydimmm...sen kaynanalık görmemişsin dio eşim bana bu ne demek ya
kızlar kaynanam mevlüt için geldi sabah gitti ve bir sürü canımı sıktı ve sütüm çokkk azaldı bebeğim doymuyor ve ağlıyor...eşime annen canımı sıkıo ondan kesildi sütüm dedim kıyamet koptu kavga ettik napıomuş o kadın bana???doğru ya oğlu yanımdayken melek o gittimi lafları sokuo....çok moralim bozuk kızlarrr keşke böle ailesi olan bi adamla ölsemde evlenmeseydimmm...sen kaynanalık görmemişsin dio eşim bana bu ne demek ya
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim
eşimin çalışma saatleri düzensiz olunca giremiyrum.
kaynana eş durumlarından bahsetmişiniz
bende yaşıyprum bu tür şeyler
bebişim iyi çok şükür gaz sorunumuz hala ddevam ediyor
nezaman biter acaba.
geçmişi bir okuyayım.
Gülay benim eşim öyle yapacak olsa ağzımı açmam inanki . Benim eşimse aksine ailesini koruyor . Herşeye bir bahaneleri var. Benim aileme karşı beni utandırıyorlar.Cok yüzsüzler. Sinir oluyorum yaa .
benim bebeğiminde dılı beyaz ama bembeyaz değil süt içtiği için olmuyormu bir de su verıyormusun ben hiç vermedım ama geçen annem bıraz verdı :26: ve pamukçuk nasıl oluyor linktekı vıdeoyu ızledım ama dılı beyaz sut içiyo dıye heralde yanağında fılan bişey yok :18: Pamukçuk belirtileri nelerdir? - UZMANTV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?