• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr.. imdattt...

kızım bütün gece uyumadı, ıkındı sürekli, ağladı, sürekli kucakta pış pışlanmak istedi... bu 4 kez başımıza geliyo, doktora götürdüm az evvel, kolik işte..

sabırr sabırrrr.... ne zman geçicek, denemediğim gaz ilacı kalmadı, bide göbek fıtıgı var, ıkındıkça büyüyo göbek .. çok üzülüyorum, uykusuz kaldığım için değil... bebeğim iyi olsun günlerce uyumamam razıyım...:43:

bizde bugün annemdeydik yine,sabahtan gittik kahvaltımızı yaptık biraz oturup geldik.
kızlar ya kafaya taktım saç düzleştirici alacağım ama modele karar veremedim.remington en iyisiymiş araştırdığıma göre ama 2 model arasında kaldım.aranızda kullanan var mı?

bizde bugün annemdeydik yine,sabahtan gittik kahvaltımızı yaptık biraz oturup geldik.
kızlar ya kafaya taktım saç düzleştirici alacağım ama modele karar veremedim.remington en iyisiymiş araştırdığıma göre ama 2 model arasında kaldım.aranızda kullanan var mı?

Canım bende 3 ay oldu alalı remıngton cok memnunum hem falga hem duz kullanıyorum ıkı dakıkada yapıyo valla

kızlar bebeğimin dili bembeyaz ya su da içemiyo boğulur gibi oluyo
mendili ıslatıp silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını emmeye çalışıyo parmağımı
nasıl temizliycem siz napıyosunuz

benim bebeğiminde dılı beyaz ama bembeyaz değil süt içtiği için olmuyormu bir de su verıyormusun ben hiç vermedım ama geçen annem bıraz verdı :26: ve pamukçuk nasıl oluyor linktekı vıdeoyu ızledım ama dılı beyaz sut içiyo dıye heralde yanağında fılan bişey yok :18: Pamukçuk belirtileri nelerdir? - UZMANTV

günaydın kızlar.
oğlumun burnu hala tıkalı otribebe aldım umarım işe yarar.yavrum emerken falan tıkanıyor hep genzine kaçıyor süt.
bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

bende aldım otrı bebe ve fızyolojık serum aldım markası physiologica gifrer bundan kullanan var mı?

bende aldım otrı bebe ve fızyolojık serum aldım markası physiologica gifrer bundan kullanan var mı?

Ben de gifrer kullanıyorum canım düzenli kullanmadığından mı bilmem hiç bi fayda sağlamadı özellikle gece emzirmeden önce damlatiyorum ne cok ilerliyo ne de geciyo iste ...Hatta Dun otribebe aldım ama kullanmayı da beceremedim galiba ....

Benim kızım da babasını cok koruyor. Eşim buradayken kızımın çamaşırlarını makineye atmış. Bi de akıllı kocacım steril olsun diye 90 a atmış bi de 4 yemek kaşığı koyulacak deterjanı 1 sb yakın koymuş.
Ilk günlerdeydi. Ben yatıyorum.Kızım da babanemde uyuyor.Sen makine taş köpür . Makine de mutfakta eşim yiyecek birşeyler hazırlıyor.Kızım uyanmasın diye nasil dua ediyor. Uyansa babanem kızımı bana bırakıp mutfağa geçecek çünkü.
Bende tesadüfen tuvalete giderken gördüm.Eşim birşeyler hazırladı . Bende makinenin başında oturup çıkan köpüklerı sildim.Yerler clok clok ıslaktı . Eşim hem yemek yapmaya hemde makineyi silmeye çalışıyordu . :52:
Allahtan kızım uyanmadi da babanem cakmadı olayı :52:

canim slm . sendemi esinden uzaktasin . biz esimle 2 ayligina ayrilacagiz, ben amerikadayim , annemle birlikte cuma gunu turkiyeye donuyoruz . esim benden 2 ay sonra gelecek , esim burada ogrenci , ben cok uzuluyorum bu duruma , acaba sutum ondan azalmis olabilir mi

bebeğim emmeyi reddediyor 2 3 gündür.:43::43::43:moralim çok bozuk aç aç yatıyor ne yapacağımı şaşırdım memeyi bırakmayamı çalışıyor :43::43:

birisi rota virüsü asını sormus arkadaslar ımkanınız varsa yaptırın belkı kesın onlemez ama bız elımızden gelenı yapalım vıcdan azabı cekmeyelım sonra annem bole bı asıyı duyunca hemen yaptırın demıstı cunku benım bır kardesım 7 aylıkken zehırlı ıshalde vefat etmıs:59:

Kızlar ya bu rotavirüsü aşısını yaptıran var mı?Ben yaptırmayı düşünüyordum ama yaptırıpta yan etkisini ağır bi şekilde yaşamış üç arkadaşın yazısını görünce kafam karıştı.3senelik yeni bir aşı ve ishale yakalandığı zaman çocuk yine ağır bi şekilde geçiriyormuş ishali engellemiyormuş bir de düşünüyorum çok elzem bi aşı olsa zaten devlet bünyesine alır zorunlu kılardı diye.Sizler ne düşünüyorsunuz?

biz yptırdık bu aşı ishali engellemek için değil rota virusu nedeniyle olan ishali engellemek için. ama bu ishal çok kötü hastanelik yapıypr bebekleri serum almadan düzelmiyor.

canim slm . sendemi esinden uzaktasin . biz esimle 2 ayligina ayrilacagiz, ben amerikadayim , annemle birlikte cuma gunu turkiyeye donuyoruz . esim benden 2 ay sonra gelecek , esim burada ogrenci , ben cok uzuluyorum bu duruma , acaba sutum ondan azalmis olabilir mi

Evet o yüzden azalmıştır. Benimde sütüm eşim gittikten sonra azaldı.Hemen süt arttırıcı herseyi yeyip içmeye başladım. Simdi cok da değil az da . Idare ediyoruz cok şükür.
Ben doğumdan 1 ay önce annemlerın yanına geldim. Eşim doğumdan bir hafta önce geldi yanıma . Biz iki haftalıkken gitti . Bu ayın sonuna kadar da buradayız büyük bir ihtimal . Bu ayın sonu 2 aylık olucaz

Arda uyuyor benimde uykum var ama eşimi bekliyorum.bir taraftan saç düzleştiricilere bakıyorum karar veremedim birtürlü off off:37:

Ya kızlar ben hic otribebe falan kullanmıyorum. Hasta olmasa da kullanmak mi gerekiyor hep bebeğe kullanmam gerekli mi bilmiyorum. Doktoru birşey de demedi

kızlarrr.. imdattt...

kızım bütün gece uyumadı, ıkındı sürekli, ağladı, sürekli kucakta pış pışlanmak istedi... bu 4 kez başımıza geliyo, doktora götürdüm az evvel, kolik işte..

sabırr sabırrrr.... ne zman geçicek, denemediğim gaz ilacı kalmadı, bide göbek fıtıgı var, ıkındıkça büyüyo göbek .. çok üzülüyorum, uykusuz kaldığım için değil... bebeğim iyi olsun günlerce uyumamam razıyım...:43:

buzuki orhanı dinltmeyi denesen. benimki çok huysuzlanınca işe yarıyor, sakinleşiyor. tavsiye ederim

Cnm ben babyliss kullanıyorum fena değil aman aman memnunda değilim

Ya kızlar ben hic otribebe falan kullanmıyorum. Hasta olmasa da kullanmak mi gerekiyor hep bebeğe kullanmam gerekli mi bilmiyorum. Doktoru birşey de demedi

Cnm otribebe hasta olmasıyla alakalı değil burnu takalı olduğu zamanlarda burnunu serum fizyolojikle nemlendirip temiznlemen için kullanılan bir ürün.Ben acaip memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum hepinize

Back