- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 118
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.801
slm kızlar
oğlum bir haftadır çok huysuzdu sürekli kucakta durmak istiyordu hatta ayakta gezinmem için tepiniyordu resmendün hava çok güzeldi hem gezmek amaçlı hemde oyun halısı almak için bebek mağazasına gittik
malesef istediğim gibi yoktu almadık internetten sipariş verdik artık
gitmişken mama masasına bakalım dedik ben dün beşik beğendim stork dondolino uzaktan kumandalı otomatik sallanan beşik üç yaşına kadar kullanılıyormuş 15 kgya kadar sallanan beşik ondan sonrasıda mama masası olarak kullanılacak çok kullanışlı 290 tlye aldık ve serdar bayıldı beşiğe dünden beri ona koyuyorum hem uyuyor hemde dönencesi var onunla oynuyor uyanıncabende kafa dinliyorum sayesinde yürüteçte beğendim onuda aldık biraz erken ama nasılsa alınacak diye aldık kızlar ilk doğduklarında gerçekten bişi değilmiş bebek bakmak birde etrafta yardımcı çok oluyor başbaşa kalınca asıl mesele büyüdükçe uyku saatleride azalıyor çok yoruyor birde ev işi gelen giden oluyor temizlikti bayağı yoruluyor insan allahım güç kuvvet versin hepimize haftaya dktr kontrolümüz var bu gittiğimde sünnet işinide konuşacağım küçükken yaptıralım diyoruz büyüyüncede düğününü yaptırırız inşallah
heyooooooooooo hamile değilimmm:87::87::87:
günaydın bu arada
canım biz cuma günü sünnetettirdik çok memnunuz hiç düşünme ve geciktirme hemen halledin
kızlar bebeğimin dili bembeyaz ya su da içemiyo boğulur gibi oluyo
mendili ıslatıp silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını emmeye çalışıyo parmağımı
nasıl temizliycem siz napıyosunuz
günaydın..hem degözün aydın sanırsam :)) adet mi oldun.. kaç günlük seni bebiş??
canım 1 çaybardağı kaynamış suya 1 çay kaşığı karbonat ekleyip ağzını sil.
cnm söylemiştim ama tekrar söyleyim..bizim bebişinde burnu tıkanmıştı hatta bırak genzine kaçmayı nefes alamadıgı için ememedi bile, geceleri uyuyamadı nefes alamadıgı için.. bizde o dönem aspiratör kullanmıştık ama doktora gittigimzde bu aylardaki bebklerde aspiratörün iyi olmadıgı bebeklerin burun mukozasını da cektigini önermediklerini söyledi.. istersen bi doktoruna bu konuyu danış..ilerde sorun olabiliyor bu durum çünkü.
cnm yohk hepsini saglık ocagı yapıor.. ama bazı saglık ocakları her aşıyı tek tek ay ay yapıor.. bazıları 2. ay 4 aşı birden yapıyor ondan söylememişlerdir sana. canını sıkma yani..
hadi gözün aydın.. benim de bugün 40ım çıkıyor..kayınvalidem hafta sonu anca gider.. eşimde şafak sayıyo.. eger bende adet olursam nolur bilmiyomevet canım adet oldum çok şükür
eşim biraz bozuldu ama
47 günlük olduk bugün
peki ne yapmak gerekiyormuş tıkanıklık için? sadece serum fizyolojik çok işe yaramıyor çünkü. annemin tavsiyesi üzerine süt de damlattım burnuna, bikaç kere hapşurdu ama yok hala tıkalı hala rahat nefes alamıyor.
Hmm simdi ben ıstanbuldayim ya ınşallah eve dönünce bizim sağlık ocağında bir problem çıkmaz 3. Ayda donucez çünkü
Kızlar ya bu rotavirüsü aşısını yaptıran var mı?Ben yaptırmayı düşünüyordum ama yaptırıpta yan etkisini ağır bi şekilde yaşamış üç arkadaşın yazısını görünce kafam karıştı.3senelik yeni bir aşı ve ishale yakalandığı zaman çocuk yine ağır bi şekilde geçiriyormuş ishali engellemiyormuş bir de düşünüyorum çok elzem bi aşı olsa zaten devlet bünyesine alır zorunlu kılardı diye.Sizler ne düşünüyorsunuz?
saol canım. gerçekten anne olunca daha iyi anladım bazı şeyleri. insan yavrusuna kıyamıyomuş. ona iğne yaparlaren benim canım yanıyo. bi de iğneden sonra eve gelince çok halsizleşiyo masum masum sessizce bize bakıyo. o haline içim parçalanıyo. Allah bütün bebeklere şifa versin. daha büyük hastalıklar göstermesin inşallah...
Kızlar ya bu rotavirüsü aşısını yaptıran var mı?Ben yaptırmayı düşünüyordum ama yaptırıpta yan etkisini ağır bi şekilde yaşamış üç arkadaşın yazısını görünce kafam karıştı.3senelik yeni bir aşı ve ishale yakalandığı zaman çocuk yine ağır bi şekilde geçiriyormuş ishali engellemiyormuş bir de düşünüyorum çok elzem bi aşı olsa zaten devlet bünyesine alır zorunlu kılardı diye.Sizler ne düşünüyorsunuz?
bugün yazdan kalma bir hava vardı Antaya da çekirdek aile olarak gezdik bir güzel rapor paramıda aldım bilezik yaptık :)) yoksa harcanır gider dedik kızımada ciciler aldım çok güzel yazlık giysiler gelmiş ama eşim daha erken dedi onlar için bebeğimizin gelişimine göre alırız dedi sonra olmaz falan diye kızımda uslu uslu durdu çok şükür her arabaya gittiğimizde emzirdim istikbale uğramıştık sıfır koltukların üzerinde altını değiştirdim bir güzel kızımda merakla etrafı inceliyordu mağaza çalışanları geçtikçe şaşırıp sevdi :))
ne akıllı kızım var yaa anası temizlik yaparken gıkı bilem çıkmıyo belli titiz olcak yavrum
maşallah eylül hanıma o yepyeni koltuklara kaka yapmamış bizim kız bu fırsatı kaçırmazdı:90:
bilezik yapmakla iyi yapmışın valla yoksa harcanır gider,biz de elimize 3 kuruş geçse altın yaparız
bu arada kızımıza hesap açtırdık iş bankasında şimdilik hediye gelen altınlarla bilezikler varinş ilerde daha çok şey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?