• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım topiğimize geri dönmüşsün:))))

bebişin dilindeki beyazlık pamukçuk olmasın? (inşallah değildir) .. eger öyleyse ellenmez hiç diye biliyorum ben. ?

selam canım döndüm evett:)))
yok pamukcuk deil canım yeğenlerimden biliyorum pamukçuğu
çok kusuyo ondan kalıyo ağzında:50:

benim bebis hic aglamaz . onun icin ac olup olmadigini anlayamiyorum .. Bide kac saatte bir emziriyorsunus, 45 gunluk bebegim gece hic uyanmaz . acaba kan sekeri falanmi dusuyor uyuyo . ayy bunlari diusunmekten kafayi yemek uzereyimmmm

kızlar bebeğimin dili bembeyaz ya su da içemiyo boğulur gibi oluyo
mendili ıslatıp silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını emmeye çalışıyo parmağımı
nasıl temizliycem siz napıyosunuz

Bana kontrole gittiğimiz de doktoru söyledi.Bir çay bardağı kaynamis ılıtılmış suya 1 çay kaşığı karbonat at çay kasığının sapına gazlı bezi sarıp dilini sil dedi.Bi de göğsümüde silmemi söyledi

benim bebis hic aglamaz . onun icin ac olup olmadigini anlayamiyorum .. Bide kac saatte bir emziriyorsunus, 45 gunluk bebegim gece hic uyanmaz . acaba kan sekeri falanmi dusuyor uyuyo . ayy bunlari diusunmekten kafayi yemek uzereyimmmm

Cnm korkma doyuyordur sık sık kilo kontrolü yaptır en sağlıklı sonucu kilo takibinde alırsın gece hiç mi uyanmıyor bu arada?Hiç uyanmıyorsa bence doktora götür bazı bebekler uyanmaz belki ama genelde gece uyandıkları için bi kontrol ettir doktorla görüş istersen

Ya ben bi de şeyi soracaktım . Bu ikinci ay aşıları kaç tane ?Bana sağlık ocağında verem aşısı icin ay sonunda gel dediler. Sonra nette bir kaç aşının daha yapıldığını duydum onlar özel hastanede mi yaptırılıyor ?

canim tarti aldim . ben kontrol ediyorum .. almaz olaydim onun icin kafayi yemek uzereyim . hergun tartiyorum , almaz olaydim o tartiyi . benim psikolojimi bozdu yaa :((

Bak bizim komşumuzun sütü az geldiği icin doktor mama vermişti.Bebek biberoma alışmasın diye çay kaşığıyla veriyorlarmis mamayi yarısı ağzına yarısı yere. Bebek devamlı ağlıyormus uyumuyormus doktora gitmişler gazi var diye .Doktor demişki bu bebek aç. Bence seninki de aç olsa ağlar. Bi de uyanık olduğu zaman halsiz gözleri bayık mi oluyor ? Yoksa boncuk boncuk bakıyor mu ?

hayir halsiz olmuyor. Hatta etrafa gulucuk sacar.

anlasılan sen cok kafana takmıssın, bence korkmana gerek yok bebeginin kilosu iyi masallah. Ben hic uyanmadan sabahı eden cok bebek duydum buna sükretmelisin bence :) Bebek ac olsa sen zaten anlarsın, bundan farklı olur inan bana. Eğer bebegin mamadan kötü oluyorsa baska marka mama dene bazen bebekler bazı mamalara farklı tepki verbilio. Bunu en iyisi doktoruna danış sana yardımcı olacaktır ve en iyisi sen o tartyı yok et yada haftada bir tart bebeğini cünkü kendin de farkettiğin gibi kafayı yedirir insana.

slm kızlar :3:
oğlum bir haftadır çok huysuzdu sürekli kucakta durmak istiyordu hatta ayakta gezinmem için tepiniyordu resmen:27:dün hava çok güzeldi hem gezmek amaçlı hemde oyun halısı almak için bebek mağazasına gittik
malesef istediğim gibi yoktu almadık internetten sipariş verdik artık:23:
gitmişken mama masasına bakalım dedik ben dün beşik beğendim stork dondolino uzaktan kumandalı otomatik sallanan beşik üç yaşına kadar kullanılıyormuş 15 kgya kadar sallanan beşik ondan sonrasıda mama masası olarak kullanılacak çok kullanışlı 290 tlye aldık ve serdar bayıldı beşiğe dünden beri ona koyuyorum hem uyuyor hemde dönencesi var onunla oynuyor uyanınca :66:bende kafa dinliyorum sayesinde :1:yürüteçte beğendim onuda aldık biraz erken ama nasılsa alınacak diye aldık :32:kızlar ilk doğduklarında gerçekten bişi değilmiş bebek bakmak birde etrafta yardımcı çok oluyor başbaşa kalınca asıl mesele büyüdükçe uyku saatleride azalıyor çok yoruyor birde ev işi gelen giden oluyor temizlikti bayağı yoruluyor insan allahım güç kuvvet versin hepimize:15:haftaya dktr kontrolümüz var bu gittiğimde sünnet işinide konuşacağım küçükken yaptıralım diyoruz :61:büyüyüncede düğününü yaptırırız inşallah:69:
hayırlı olsun canım yeni cicileriniz rahatlamışsın çok sevindim üzmez benim damadım zaten annesini düğününde beraber oynarız ohh :62:

benim kızımda öyleydi ilk zamanlar ağlamazdı uyurdu bir güzel annemler aç olsa uyumaz ağlar derdi doktora götürdük meğer kuzum sarılık olduğundan uyanmıyor ağlamıyormuş açmış ama bizde kilo kaybıda olmuştu uyanmıyorsa bile kaldırıp besle demişti doktor öyle öyle kendine geldi kuzucum sende dikkat et doktora götür en iyi o amlar durumundan

günaydın kızlar.
oğlumun burnu hala tıkalı otribebe aldım umarım işe yarar.yavrum emerken falan tıkanıyor hep genzine kaçıyor süt.
bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Ya ben bi de şeyi soracaktım . Bu ikinci ay aşıları kaç tane ?Bana sağlık ocağında verem aşısı icin ay sonunda gel dediler. Sonra nette bir kaç aşının daha yapıldığını duydum onlar özel hastanede mi yaptırılıyor ?

cnm yohk hepsini saglık ocagı yapıor.. ama bazı saglık ocakları her aşıyı tek tek ay ay yapıor.. bazıları 2. ay 4 aşı birden yapıyor ondan söylememişlerdir sana. canını sıkma yani..

günaydın kızlar.
oğlumun burnu hala tıkalı otribebe aldım umarım işe yarar.yavrum emerken falan tıkanıyor hep genzine kaçıyor süt.
bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

cnm söylemiştim ama tekrar söyleyim..bizim bebişinde burnu tıkanmıştı hatta bırak genzine kaçmayı nefes alamadıgı için ememedi bile, geceleri uyuyamadı nefes alamadıgı için.. bizde o dönem aspiratör kullanmıştık ama doktora gittigimzde bu aylardaki bebklerde aspiratörün iyi olmadıgı bebeklerin burun mukozasını da cektigini önermediklerini söyledi.. istersen bi doktoruna bu konuyu danış..ilerde sorun olabiliyor bu durum çünkü.

Back