- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.781
bir bebegin ac oldugu nasil anlasilir ? Kafayi yemek uzereyim. Doyuyormu doymuyormu anlayamiyorum.
selam canım topiğimize geri dönmüşsün:))))
bebişin dilindeki beyazlık pamukçuk olmasın? (inşallah değildir) .. eger öyleyse ellenmez hiç diye biliyorum ben. ?
bir bebegin ac oldugu nasil anlasilir ? Kafayi yemek uzereyim. Doyuyormu doymuyormu anlayamiyorum.
kızlar bebeğimin dili bembeyaz ya su da içemiyo boğulur gibi oluyo
mendili ıslatıp silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını emmeye çalışıyo parmağımı
nasıl temizliycem siz napıyosunuz
benim bebis hic aglamaz . onun icin ac olup olmadigini anlayamiyorum .. Bide kac saatte bir emziriyorsunus, 45 gunluk bebegim gece hic uyanmaz . acaba kan sekeri falanmi dusuyor uyuyo . ayy bunlari diusunmekten kafayi yemek uzereyimmmm
canim tarti aldim . ben kontrol ediyorum .. almaz olaydim onun icin kafayi yemek uzereyim . hergun tartiyorum , almaz olaydim o tartiyi . benim psikolojimi bozdu yaa(
hayir halsiz olmuyor. Hatta etrafa gulucuk sacar.
hayir halsiz olmuyor. Hatta etrafa gulucuk sacar.
hayırlı olsun canım yeni cicileriniz rahatlamışsın çok sevindim üzmez benim damadım zaten annesini düğününde beraber oynarız ohhslm kızlar
oğlum bir haftadır çok huysuzdu sürekli kucakta durmak istiyordu hatta ayakta gezinmem için tepiniyordu resmendün hava çok güzeldi hem gezmek amaçlı hemde oyun halısı almak için bebek mağazasına gittik
malesef istediğim gibi yoktu almadık internetten sipariş verdik artık
gitmişken mama masasına bakalım dedik ben dün beşik beğendim stork dondolino uzaktan kumandalı otomatik sallanan beşik üç yaşına kadar kullanılıyormuş 15 kgya kadar sallanan beşik ondan sonrasıda mama masası olarak kullanılacak çok kullanışlı 290 tlye aldık ve serdar bayıldı beşiğe dünden beri ona koyuyorum hem uyuyor hemde dönencesi var onunla oynuyor uyanıncabende kafa dinliyorum sayesinde yürüteçte beğendim onuda aldık biraz erken ama nasılsa alınacak diye aldık kızlar ilk doğduklarında gerçekten bişi değilmiş bebek bakmak birde etrafta yardımcı çok oluyor başbaşa kalınca asıl mesele büyüdükçe uyku saatleride azalıyor çok yoruyor birde ev işi gelen giden oluyor temizlikti bayağı yoruluyor insan allahım güç kuvvet versin hepimize haftaya dktr kontrolümüz var bu gittiğimde sünnet işinide konuşacağım küçükken yaptıralım diyoruz büyüyüncede düğününü yaptırırız inşallah
benim kızımda öyleydi ilk zamanlar ağlamazdı uyurdu bir güzel annemler aç olsa uyumaz ağlar derdi doktora götürdük meğer kuzum sarılık olduğundan uyanmıyor ağlamıyormuş açmış ama bizde kilo kaybıda olmuştu uyanmıyorsa bile kaldırıp besle demişti doktor öyle öyle kendine geldi kuzucum sende dikkat et doktora götür en iyi o amlar durumundanbenim bebis hic aglamaz . onun icin ac olup olmadigini anlayamiyorum .. Bide kac saatte bir emziriyorsunus, 45 gunluk bebegim gece hic uyanmaz . acaba kan sekeri falanmi dusuyor uyuyo . ayy bunlari diusunmekten kafayi yemek uzereyimmmm
Ya ben bi de şeyi soracaktım . Bu ikinci ay aşıları kaç tane ?Bana sağlık ocağında verem aşısı icin ay sonunda gel dediler. Sonra nette bir kaç aşının daha yapıldığını duydum onlar özel hastanede mi yaptırılıyor ?
günaydın kızlar.
oğlumun burnu hala tıkalı otribebe aldım umarım işe yarar.yavrum emerken falan tıkanıyor hep genzine kaçıyor süt.
bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?