- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 118
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #27.761
çok geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız bakalımm benim 20lik dişim çıkıyo çok fena ağrıyoo bebeğiminde gözü akıyodu doktora götürmüştükk oda göz yaşı kanalları kapalıymış masaj yapıyorum hergn açılmazsa ameliyatla açacaklar 1 yaşından sonraa
[Barkadaşlar bugün diş çektirdim uyuşturdukları 6 saat emzirmemem gerekiyormuş
bende o sırada mama veriyorum
biberonla vermedim alışmasın diye kutunun üzerindeki yazdığı kadar kaseye yaptım ama bir kase tam dolduğu için kasenin çeyreği kadar ancak yedirdim sanki doymamış gibi geldi bebeğim
mama konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz kızlar..[/B]
canım benim kızım çok aç olduğu zamanlar 75ml içiyo çoooooooookkk aç değilse zaten mama yedirmek imkansız
kizlar yardim . benim bebesim 1 haftadir kilo almiyor , kafayi yemek uzereyim . 4200 dogdu , 3800 kg dustu suan 5160 kg . ve 45 gunluk , kilosu nasil sizce . sutum yok bu aralar . mamaya baslamak istemiyorum . 1 kez verdim . hasta oldu ..sizce kilosu nasil ? bugun aglamaktan gozlerim sisiti . ac gibi sanki , bana bakinca dayanamiyorum , sutum olmadigi icin kendimi sucluyorum ..
yani yarısı kadar vermem gerekir ben çok az verdim aç aç uyudu bebğim 150ml yaptım ama çok az verdim uyanınca yediririm artık
kızlar bebeğimin dili bembeyaz ya su da içemiyo boğulur gibi oluyo
mendili ıslatıp silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını emmeye çalışıyo parmağımı
nasıl temizliycem siz napıyosunuz
kızlar bebeğimin dili bembeyaz ya su da içemiyo boğulur gibi oluyo
mendili ıslatıp silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını emmeye çalışıyo parmağımı
nasıl temizliycem siz napıyosunuz
Kızlar benim bebeğim cok kusuyor yaa.Gazını çıkaramadan uyuya kalınca oluyor genelde .Uzanıyor ağlıyor bir iki dakka sonra kusuyor.Bazen bir avuçtan fazla fışkırtıyor .Normal midir nedir bilmiyorum ama kızımın kilo alımı normal