2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ınşallah ameliyata gerek kalmaz canım ya allah şifa versin

[Barkadaşlar bugün diş çektirdim uyuşturdukları 6 saat emzirmemem gerekiyormuş
bende o sırada mama veriyorum
biberonla vermedim alışmasın diye kutunun üzerindeki yazdığı kadar kaseye yaptım ama bir kase tam dolduğu için kasenin çeyreği kadar ancak yedirdim sanki doymamış gibi geldi bebeğim
mama konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz kızlar..[/B]

canım benim kızım çok aç olduğu zamanlar 75ml içiyo çoooooooookkk aç değilse zaten mama yedirmek imkansız

sabahtan beri yarım saat bile uyumadı miray hanım
eşim de işte bugün deli olcam nerdeyse,belim kopmak üzere

slm kızlar
oğlum bir haftadır çok huysuzdu sürekli kucakta durmak istiyordu hatta ayakta gezinmem için tepiniyordu resmendün hava çok güzeldi hem gezmek amaçlı hemde oyun halısı almak için bebek mağazasına gittik
malesef istediğim gibi yoktu almadık internetten sipariş verdik artık
gitmişken mama masasına bakalım dedik ben dün beşik beğendim stork dondolino uzaktan kumandalı otomatik sallanan beşik üç yaşına kadar kullanılıyormuş 15 kgya kadar sallanan beşik ondan sonrasıda mama masası olarak kullanılacak çok kullanışlı 290 tlye aldık ve serdar bayıldı beşiğe dünden beri ona koyuyorum hem uyuyor hemde dönencesi var onunla oynuyor uyanınca bende kafa dinliyorum sayesinde yürüteçte beğendim onuda aldık biraz erken ama nasılsa alınacak diye aldık kızlar ilk doğduklarında gerçekten bişi değilmiş bebek bakmak birde etrafta yardımcı çok oluyor başbaşa kalınca asıl mesele büyüdükçe uyku saatleride azalıyor çok yoruyor birde ev işi gelen giden oluyor temizlikti bayağı yoruluyor insan allahım güç kuvvet versin hepimizehaftaya dktr kontrolümüz var bu gittiğimde sünnet işinide konuşacağım küçükken yaptıralım diyoruz büyüyüncede düğününü yaptırırız inşallah

Kızlar benim bebeğim cok kusuyor yaa.Gazını çıkaramadan uyuya kalınca oluyor genelde .Uzanıyor ağlıyor bir iki dakka sonra kusuyor.Bazen bir avuçtan fazla fışkırtıyor .Normal midir nedir bilmiyorum ama kızımın kilo alımı normal

kizlar yardim . benim bebesim 1 haftadir kilo almiyor , kafayi yemek uzereyim . 4200 dogdu , 3800 kg dustu suan 5160 kg . ve 45 gunluk , kilosu nasil sizce . sutum yok bu aralar . mamaya baslamak istemiyorum . 1 kez verdim . hasta oldu ..sizce kilosu nasil ? bugun aglamaktan gozlerim sisiti . ac gibi sanki , bana bakinca dayanamiyorum , sutum olmadigi icin kendimi sucluyorum ..

Simdi ben varım da ne desem yalan olur. Kızım 3 kilo doğdu.2 750 ye düştü .15 günde 500 sonraki 15 günde 300 gr aldı.Bugün 33 günlük olduk.Doktor normal dedi.
Sütün azaldı ama bebeğin doyuyor mu yani cok mu az ?Eğer doymuyorsa mamaya başla bence.Ya da onun yerine still tea tahin falan yiyip sutunu arttırmaya çalışsan deniyorsundur da belki bütün seçenekleri denedin mi

Son düzenleme:
Butun herseyi denedim .. Denemedigim sey kalmadi .. Ne zaman mama versem cok kotu oluyo 2gun kendine gelemiyo .. Suan ac ac yatiyoo .. Bebegime bakdigim zaman kendimi tutamiyorum aglamaya basliyorum .. Esimde benden uzak tutuyo simdilik ..

kilosu iyi bence benim kızım 40 günlükken 4450 idi.moralini bozarsan sütünü etkiler.sana öyle geliyordur aç değildir.ben de ilk zamanlar evhamlanıp aç mı diyordum,5 dk emiyor bırakıyordu hala öyle,dr. a gittiğimizde kilo alımı normal dedi.aç bebek uyumaz huysuz olur hem.sen emzirmeye devam et.dr. gerek görürse söyler hem.

merhaba ben 2009 ocak annesiyim.
benim sütümü kimyon çok arttırmıştı. sabah iki çay kaşığı akşam iki çay kaşığı kimyon yiyordum. hap yutar gibi suyla direk yutuyordum. hem bebğimin hem benim gazımıza çok iyi gelmişti hemde sütüm coşmuştu. bi dene istersen tabi denemediysen.
birde azaldı azaldı diye düşündükçe daha da azalır pozitif olmaya çalış lütfen. süt gelmese de emzirebildiğin kadar emzir asıl mucize bebeğinin ağzında çünkü. memeni çekici hale getir. mesela ayva suyu değdir meme ucuna. tatlı gelir kabul eder eğer süt gelmiyo diye memeyide reddediyorsa tabiii

kızlar bebeğimin dili bembeyaz ya su da içemiyo boğulur gibi oluyo
mendili ıslatıp silmeye çalıştım ama açmıyo ağzını emmeye çalışıyo parmağımı
nasıl temizliycem siz napıyosunuz

Son düzenleme:

selam canım topiğimize geri dönmüşsün:))))

bebişin dilindeki beyazlık pamukçuk olmasın? (inşallah değildir) .. eger öyleyse ellenmez hiç diye biliyorum ben. ?

mendil filan sokma ağzına pamukçuk gibi birşey diyolar tam olarak bilmiyorum emziriyosan eğer göğüs ucunu karbonatlı suyla sık sık temizleyince geçiyormuş çocuğun dili

benimkide aşırı kusuyor kaç kere doktora gittim bu yüzden ama her seferinde kilo alımı iyi oluyor
yeni doğan çocuklarda oluyormuş reflü sonradan düzeliyormuş benimki 55 günlük biraz biraz düzelmeye başladı seninkide üzelir zamanla takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…