2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım 40 ndan sonra huy değiştiriri düzelir diolar inşallah düzelir seninki,ama benimki hiç değiştirmedi aksine dahada beter oldu bugün 46 günlük oldu.gece uykusu nedir unuttum valla,sabah 5 lere kadar uyanık 5 te uyudumu 11 de kalkıo sonraki uykularıda bölük pörçük.valla nereye kadar daha böyle sürücek bilmiyorum.

aaa gerçektenmi canımmm,hadi hayırlısı olsun,çok şüpheliki durumun bak merak ettim şimdi.

canım aslında hamile kalmama sebep olcak bişey olmadı
yani açık konuşacak olursk eşimle 1 kez birlikte olduk daha ama korunmadan
amaaaaaa tam bi beraberlik sayılmaz
ayyy boşver yaa saçmaladım galiba daha adet olmadım da ondan pimpirikleniyorum sen oldun mu

cancer68 loliss guldeseker gulayy85 deniz1958
kızlar çok saolun önümüzde bi kaç seçenek war beklemedeyiz şuan ewide hemen taşımıyoruz bugün annemle kayınwalidem geliyo eşyaları kolileyip bırakcaz salıya memlekete gidicez artık eşim ne zaman we nerde iş bulursada ona göre gelip ewi taşıyacağız o zamana kadrda kayınwalidemlerde kalıcaz işte asıl sıkıntı orda başlıyoo bence

kızlar bebeğime emzık verdım bugun ama içim sızlıyo onu kandırdığım için bende şu an wee nın slıkon damaklı var eğer emzik kullanmaya devam edersem siz hangi markayı tavsıye edersınız gerçi konuşuldu ama geçmişe bakmak lazım

yarında mevlut verıyoruz .annem bi sürü ley almış salıncağıa kadar çantasına kadar dönencesi ayakkabı çorap eşofman iç badı montlar pantolon havlu bornoz yürüteç mevlüt takımınıda almış gelınlık gıbı,bi sürü hırka kazak örmüş cici cici canım annem babamm durumları da pek ıyı değil şuanda o yüzden uzuluyorum masrafa gırdıler dıye .

lolissssss geçmişe bakıyodum kız dur aha şimdi senin yazıyı görünce aaaaaaaaa diye bağırdım eşim noldu diyor,bizim bi arkadaş hamile olabilirmiş dedim,ne güzel diyo,onlara güzel tabi:))) ayy sonucunu merak ettim,hadi hayırlısı oğlum uyuyordu ama şimdi uyandı,ağlıyor(

Kizlar yaramazlıklardan bahsetmissiniz biz de 1 haftadır gün sayıyoruz esimle daha bugn 40 olduk ama benim kanamam bitmedi daha bu normal mı peki ?

Merhaba kızlar.Benim de telefonum tamir edildi sonunda.eşimin ailesi benim ailem , eşimle aramdaki dertler derken yuvarlanıp gidiyoruz ışte :) anlatmıycam bile düşünmekten yoruldum artik. Eşim daha bi iki ay daha kal diyordu ama artik cok özledi cok zor oluyor boyle 40 nız çıkınca alıcam sizi diyor.Bilmiyorum ne olacak.hemde açık öğretim sınavıma çalışmaya çalışıyorum eve gidersem hic çalışamam . Bi de allah biliyor ya görüncem gelir gitmez evden diye gitmek istemiyorum. O kadar kavga ettik eşimle barışmışlar.Buraya bebek görmeye geldi pişkin pişkin canım cicim diye diye pek alakadar olmadım ama eşimde bende cok yorulduk iki taraftan da bıktık

Kizlar yaramazlıklardan bahsetmissiniz biz de 1 haftadır gün sayıyoruz esimle daha bugn 40 olduk ama benim kanamam bitmedi daha bu normal mı peki ?

Benim bugün 32. Günüm (mehmet ali birantin programı geldi aklıma birden ) neyse hala devam ediyor kanamam .
Eğer ben eve döndüğümde 40mizdan sonra eşim görüncemın gerdek gecemizde olduğu gibi bizde aylarca kalmasına izin verirse bir daha beni rüyasında görür .
Büyük ihtimalde yok çocuğa yardımcı olur yok birlikte ders çalışırsınız bahanesiyle getireceği icin bize hic bir korkum yok bu konudan ötürü

geçmişi okuyamadan yazıyorum. bebeğimin sonuçlarını aldık bugün maalesef enfeksiyonu geçmemiş 7 tane iğne daha verdi doktor. çok moralim bozuldu. zaten az olan sütüm daha da azaldı. eğer enfeksiyon geçmezse başka bi bölüme yönlendircekmiş. dua edin kızlar bize...

teşekkürler önerilerini uygulayacağım. ben de bugün aldım buhar makinesi. şimdi taktık fişe çalışmaya başladı gece odamıza koyalım dedik. umarım işe yarar

Ayy canım allah şifa versin yaa ınşallah geçer artik üzülme diycem sütün azalmasın diye ama ana yüreği dayanmıyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…