- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.721
slm annişler..topigimiz epey sessiz.. valla aralık annelerini takip etcem hea
benim ufaklık uyumama konusunda hala aynı ısrarını sürdürüyor..gözünden uyku akıyo..bu seferde basıyı yaygarayı..sankii ben uyutmuyom..(aslında düşünmüyo degilim,belki akıllanır) uykusu bi düzene girse yapcak çok işim var..40ım pzt cıkıo öbür pztye de artık yalnızız..maratona alışmam için biraz uuması şart.. bi yandan da kpss çalışıyyım istiyorum.. şu rapor olaylarına gıcık oldum kadroya gecmek istiyorum.. diger tarftan da tez bitirmem lazımm...huff işim çokkkkkkkkkkkkkkk..
aaa gerçektenmi canımmm,hadi hayırlısı olsun,çok şüpheliki durumun bak merak ettim şimdi.
kızlar az önce kızım emdikten sonra kustu(burası normal tabi)amaa burnundan da bi kaç damla süt geldi
sizde hiç oldu mu burnundan geliyo yavrumun ya
bir de soru sormuştum sezeryan olanlar ne zaman ilişkiye gırdınız dıye
yaaaaaaaa bi de söylemey dilim varmıyo ama hamile olduğumdan korkuyorum:18::18::18:
nasıl yani bismillah dur kız daha erken değilmi
bir de soru sormuştum sezeryan olanlar ne zaman ilişkiye gırdınız dıye
Kizlar yaramazlıklardan bahsetmissiniz biz de 1 haftadır gün sayıyoruz esimle daha bugn 40 olduk ama benim kanamam bitmedi daha bu normal mı peki ?
canım ilk başladığında garip geliyo insana bikaç gün becerememiştim ben tam temizlenmemişti ama sonradan alıştım ewet rüya da çok ağlıyodu çekerken ama şimdi ağlamıyo eliyle tutup çekiyo hortumunu kafasını sağa sola çeviriyo karşı koyuyo ama ağlamıyo yani alıştı sanırım o da. serum fizyolojik damlattıktan sonra pislikler yumuşuyo sanırım çok rahat çekiliyo bence sakın kuru kuruya çekme önce muhakkak damlat kuru kuruya kılcal damarlar zarar görmesin. pisliği yakaladığım zaman dışarı doğru gelmesini sağlıyorum pisliğin ucu çıkınca mendille alıyorum bazen de çok kolay çıkıp zımbırtının içine giriyo mendile gerek kalmıyo inatçıysa çıkmıyosa nefesim yettiğince uzun çekiyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar ilk zaman korkuyodum canı yanıyomu diye ama temizlenmedikçe daha çok kötü oluyo çocuk dediğin gibi ememiyo, uyuyamıyo ağızdan nefes almayı pek beceremiyolar çünkü. iki deliği de birer kere çektikten sonra tekrar damla damlatıp bekliyorum bidaha çekmeyi deniyorum bişey gelmiyosa, çektiğimde tıkanıklık hissi almıyosam bırakıyorum zaten açılmış oluyo rahatlıyo
ben her kullanımda ucunu değiştirmiyorum zaten arada mendille de aldığım için çok kirlenmiyo 3-4 sefer kullanıyorum aynı ucu zaten 2günde bir tıkanıyo burnu soğuk buhar makinesi kullandığımdan beri hergün gerek kalmıyo önceden günde iki kere bile olurdu temizlediğim ev kaloriferli içersi sıcak ve kuru olunca çok tıkanıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?