2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk başladığında garip geliyo insana bikaç gün becerememiştim ben tam temizlenmemişti ama sonradan alıştım ewet rüya da çok ağlıyodu çekerken ama şimdi ağlamıyo eliyle tutup çekiyo hortumunu kafasını sağa sola çeviriyo karşı koyuyo ama ağlamıyo yani alıştı sanırım o da. serum fizyolojik damlattıktan sonra pislikler yumuşuyo sanırım çok rahat çekiliyo bence sakın kuru kuruya çekme önce muhakkak damlat kuru kuruya kılcal damarlar zarar görmesin. pisliği yakaladığım zaman dışarı doğru gelmesini sağlıyorum pisliğin ucu çıkınca mendille alıyorum bazen de çok kolay çıkıp zımbırtının içine giriyo mendile gerek kalmıyo inatçıysa çıkmıyosa nefesim yettiğince uzun çekiyorum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar ilk zaman korkuyodum canı yanıyomu diye ama temizlenmedikçe daha çok kötü oluyo çocuk dediğin gibi ememiyo, uyuyamıyo ağızdan nefes almayı pek beceremiyolar çünkü. iki deliği de birer kere çektikten sonra tekrar damla damlatıp bekliyorum bidaha çekmeyi deniyorum bişey gelmiyosa, çektiğimde tıkanıklık hissi almıyosam bırakıyorum zaten açılmış oluyo rahatlıyo
ben her kullanımda ucunu değiştirmiyorum zaten arada mendille de aldığım için çok kirlenmiyo 3-4 sefer kullanıyorum aynı ucu zaten 2günde bir tıkanıyo burnu soğuk buhar makinesi kullandığımdan beri hergün gerek kalmıyo önceden günde iki kere bile olurdu temizlediğim ev kaloriferli içersi sıcak ve kuru olunca çok tıkanıyodu

Son düzenleme:
kızım dün 6 saat yattı gece ama gündüz pek uyumadı saat 12 ye gelıordu yattı sabah 6 DA kalktı üzülüyorum acaba çok yatıyo aç kalıodur DIYE gece kaldıramıyorum da ama dıyorum gündüzlerde pek yatmıo gerçi bugun yattı .üzülmelımıyım :26: bırde sezaryanlı doğum yapanlar kanamanız bıttıkten sonra ne zaman ilişkiye gırdınız :26:

Başak ben de yazsam kaynanam ve görümcem hakkında aynen bunları yazardım herhalde. Ben mevlüdümüzü dün yaptım. Haber vermeme rağmen sadece evden çıkarken tabak çanak lazım mı diye sordu. İçine ne koyacaksın ben bişey yapayım mı demedi. 46 gün içinde 5 kere almamıştır kızımı kucağına. Kırkım çıkana kadar bir kere bile kalmadı benimle aynı şehirdeyiz evi dibimizde. Misafir geleceğini duyunca bir bakıyorum damlıyo. Çayını pastasını yiyip hemen gidiyor. Misafirlerimi kapıya kadar uğurluyor hazırlığı o yapmış gibi kasım kasım kasılıyor. Annem de garibim kendini paralıyor hem kendi evine hem bana yetişmeye çalışıyor. Dediğin gibi eşimi bile görmeye tahammülüm kalmadı. Bu akşam kızımın odasından çıkmadım televizyonun karşısında kıçını devirip yatmasına tahammül edemiyorum. Ama annesi hakkında düşündüklerimi şöyle suratına suratına söylesem öyle bir rahatlarım ki. Annem o kadar yaptı etti yine de utanmaz kocam için kaypak anası daha kıymetli. Allahından bulsun inşallah üç kızı var benden beter etsin Allahım inşallah.

kızlar az önce kızım emdikten sonra kustu(burası normal tabi)amaa burnundan da bi kaç damla süt geldi
sizde hiç oldu mu burnundan geliyo yavrumun ya

kızlar nasılsınz ben kötüyüm eşimi iştn çıkardılar kış günü ew taşıyacağız yine memleket yolcusuyuz sanırım ne yapcaz hiç bilmiyorm rabbim yawrumuzun kısmetine hayırlı bi iş nasip eder inş annemle kayınwalidem gelecek yarın ew toplmaya oooooofffff yyyaaaaa burdan taşındğımz için mutluym ama eşim iş yüzünden çok kötü we bu bizede yansıyo bakalım hayırlısı olur bundan sonra inş

bizimde iş yerindn arkadşlar geliyo arada bizde gidiyoruz ama yine ewin içi bişey farketmiyo neyse memlekete dönüyoruz gezcem artık bol bol bende inş

hmm bende soyunuyorm atletle uyuyorm bazen bende bi tek ben terliyorm sanıyodm bana terlemen ii dediler ama nedn oldğunu sölemediler yaw kızımı emzirmeye kalkınca kötü oluyo terim üzerimde soğuyor sonrada böbrklerim sancıyo

kızlar az önce kızım emdikten sonra kustu(burası normal tabi)amaa burnundan da bi kaç damla süt geldi
sizde hiç oldu mu burnundan geliyo yavrumun ya

tatlım bizdede oldu bi kere çok korktuk ama olurmuş bebğin genzine kaçınca burnundan gelirmiş banada kayınwalidem söledi o zaman

günaydın kızlar.dün akşam misafirimiz vardı biraz geç yattık uykusuzluktan ölüyorum.kahvaltıya anneme geldik kahvaltıdan sonra Ardayı anneme bırakırım vurur kafayı yatarım.akşamada kayınvalideme geçeceğiz yemek derdim yok.
sheker_cat Allah yardımcınız olsun cnm inşallah en kısa zamanda güzel bir iş bulur eşin.
loliss benim oğlanda her emmeden sonra(çok emerse)kusuyor ama hiç burnundan gelmedi.genzine kaçtığı için burnundan gelmiş olabilir.biz yetişkinlerde bile olabiliyor su genzine kaçınca burnundan gelir.

sağol canım rahatladım biraz
bu arada eşinin işten çıkarılmasına çok üzüldüm inş en kısa zamanda yeni bi iş bulur

gnaydın canım dediğin gibi genzine kaçtı galiba zaten hiç tepki vermeden çıkardı,can yanmadı büyük ihtimal.
ben de kızı yeni uyuttum 7.30dan beri ayaktaydık,kahvaltımı edip tekrar yatmayı düşünüyorum ama ders çalışmam lazım
dün eltimlere gittik,kızımla ilk ve son ev oturmamız oldu sanırım,çok huzursuz oldu kuzum durmadan ağladı,uyutana kadar canımız çıktı valla

günaydın kızlarr

lolis ben oğlanada oluyo arada ben de ilk gördüğümde şaşırmıştım ama normalmiş

şekerchat hayırlı bi kapı açılır inş. size..kış günü taşınmak zor olur ..allah yardımcınız olsun..

slm annişler..topigimiz epey sessiz.. valla aralık annelerini takip etcem hea
benim ufaklık uyumama konusunda hala aynı ısrarını sürdürüyor..gözünden uyku akıyo..bu seferde basıyı yaygarayı..sankii ben uyutmuyom..(aslında düşünmüyo degilim,belki akıllanır) uykusu bi düzene girse yapcak çok işim var..40ım pzt cıkıo öbür pztye de artık yalnızız..maratona alışmam için biraz uuması şart.. bi yandan da kpss çalışıyyım istiyorum.. şu rapor olaylarına gıcık oldum kadroya gecmek istiyorum.. diger tarftan da tez bitirmem lazımm...huff işim çokkkkkkkkkkkkkkk..

,sheker_cat, cnm çok geçmiş olsun..inş en kısa zamnda iş bulur eşin.. bebişiniz berektiyle gelmiştir,siz canınızı sıkmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…