- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.701
Elfella özellikle sana sorayım sen otribebe kullanıyodun değil mi. benim kızımında akşamdan beri burnunun tıkalı olduğunu farkettim aslında bikaç gündür vardı galiba ben yeni farkettim artık çocuk ememez uyuyamaz hale gelmiş. ağzını bi tuhaf şekilde açıp yüzüme bakıyodu anlayamamıştım ağzından nefes almaya çalışıyomuşserum fizyolojik damlattım gece ama fayda etmedi. damlatıyorum öykü normalde ağlar ağlamıyo ben damlattıktan sonra nefes almaya çalışıp bana bakıyo tabi burnundan tuhaf sesler geliyo. uff perişan olduk sabaha kadar uyuyamadı. gece nöbetçi eczanelerde de otribebe bulamadık diğer aletlerden varmış onlarda bişey çekemedi. bu sabah artık eşim otribebeden almış getirdi. ama bebeğim çekerken çok ağladı. Elfella sen çekerken nasıl yapıyorsun sürekli mi yoksa kesik kesik mi çekiyosun. senin bebeğin de ağlıyormu? bir de uçları tek kullanımlık diyor o zaman 3 kere mi kullanabilcez? benimki şimdi ağladı ağladı uyudu ama emerken baktım hala burnundan sesler geliyor. tam temizlenmedi galiba
saol ikbalcim...eşim anasına düşkün deil aslında hep beni korur eder ama anası bi telefonla bile sinirimi bozar...ya belki bilerek yapmıyor ama can sıkıyor işte görgüsüz lafını bilemez bi insan....şöyle örnel verim:::mesela kız doğduğunda inşallh kız babası gibi akıllı zeki olur dedi...sanki ben aptalmışım gibi....yarabbim sabır!!!bazen kaynanam ve görümcemle ilgili kötü düşünüyorum diye vicdan azabı çekiyorum allahım beni affet diyorum ama yinede onları bi zerre sevemiyorum işte olmuyor....ama en kötüsü ailesi yüzünden eşime soğuğum....umarım geçer..
oğlum bugün erkek oldu
sgk ya başvurmuştum rapor parası için mesaj geldi pazartesi alabiliyormuşum iyi gelecek :82:
cnm çok teşekkürler...inan bende dışarı hiç çıkmıyorum evde hapis gibiyim...mahrumiyette diilim ama benimde kimsem yok burda...öğretmen arkadaşlarım var arada onlar arar sorar saolsunlar o kadar....derdimi kimselere anlatamıyorumm...eşimle de paylaşamıyorum kırılcak die...geçen gün söledim ama beni psikoloğa götür ben iyi değilimmm içimdeki sana ve ailene olan soğukluk geçmiyor diye kabuslar görüyrm dedim....o da öptü falan zamanla geçecek dedi aman ne basit dimi zamanla geçicekmiş....
ama iyiki kızım var artık bin şükür....ona bakınca bile insan unutuveriyor kendi sıkıntılarını...
bu arada bende emzirirken sucuk gibi terliyorummm hatta üstümdekini çıkarıp atıyorum...gece uyanınca da öle oluyor terliyorum çıkarıyorum üstümü sonrada bir titreme geliyor....ama baş dönmesi falan olmuyor cnm
kızlar az önce kızım emdikten sonra kustu(burası normal tabi)amaa burnundan da bi kaç damla süt geldi
sizde hiç oldu mu burnundan geliyo yavrumun ya
kızlar nasılsınz ben kötüyüm eşimi iştn çıkardılar kış günü ew taşıyacağız yine memleket yolcusuyuz sanırım ne yapcaz hiç bilmiyorm rabbim yawrumuzun kısmetine hayırlı bi iş nasip eder inş annemle kayınwalidem gelecek yarın ew toplmaya oooooofffff yyyaaaaa burdan taşındğımz için mutluym ama eşim iş yüzünden çok kötü we bu bizede yansıyo bakalım hayırlısı olur bundan sonra inş
bizimde iş yerindn arkadşlar geliyo arada bizde gidiyoruz ama yine ewin içi bişey farketmiyo neyse memlekete dönüyoruz gezcem artık bol bol bende inş
hmm bende soyunuyorm atletle uyuyorm bazen bende bi tek ben terliyorm sanıyodm bana terlemen ii dediler ama nedn oldğunu sölemediler yaw kızımı emzirmeye kalkınca kötü oluyo terim üzerimde soğuyor sonrada böbrklerim sancıyo
tatlım bizdede oldu bi kere çok korktuk ama olurmuş bebğin genzine kaçınca burnundan gelirmiş banada kayınwalidem söledi o zaman
günaydın kızlar.dün akşam misafirimiz vardı biraz geç yattık uykusuzluktan ölüyorum.kahvaltıya anneme geldik kahvaltıdan sonra Ardayı anneme bırakırım vurur kafayı yatarım.akşamada kayınvalideme geçeceğiz yemek derdim yok.
sheker_cat Allah yardımcınız olsun cnm inşallah en kısa zamanda güzel bir iş bulur eşin.
loliss benim oğlanda her emmeden sonra(çok emerse)kusuyor ama hiç burnundan gelmedi.genzine kaçtığı için burnundan gelmiş olabilir.biz yetişkinlerde bile olabiliyor su genzine kaçınca burnundan gelir.
oğlum bugün erkek oldu
kızlar az önce kızım emdikten sonra kustu(burası normal tabi)amaa burnundan da bi kaç damla süt geldi
sizde hiç oldu mu burnundan geliyo yavrumun ya
hayırlı olsun...oğlum bugün erkek oldu
hepsini toplu almak istediğimden rapor biter bitmez başvurdum ilk raporum açık rapordu hem benimdeniz sen raporuyken hiç para aamadın mı onlar için mi başvurdun??
yaaaaaaaa bi de söylemey dilim varmıyo ama hamile olduğumdan korkuyorum:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?