2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım allah şifa versin yaa ınşallah geçer artik üzülme diycem sütün azalmasın diye ama ana yüreği dayanmıyor biliyorum

saol canım. gerçekten anne olunca daha iyi anladım bazı şeyleri. insan yavrusuna kıyamıyomuş. ona iğne yaparlaren benim canım yanıyo. bi de iğneden sonra eve gelince çok halsizleşiyo masum masum sessizce bize bakıyo. o haline içim parçalanıyo. Allah bütün bebeklere şifa versin. daha büyük hastalıklar göstermesin inşallah...

canım emin ol kızlarından bulur zatennn.benim babaannem anneme çok eziyet etmiş çıkıo kızlarından şimdi....benim kaynana da büyük oğlundan çekio...artık lafları soku sokuveriyorum valla...
kızlar az önce kızım emdikten sonra kustu(burası normal tabi)amaa burnundan da bi kaç damla süt geldi
sizde hiç oldu mu burnundan geliyo yavrumun ya
bizdede oluo cnm
cnm eşinin işten çıkarılmasına üzüldüm...ama memleketinize dönücekmişsiniz buna sevindim cnm.inş hayırlı bir iş bulsu eşin..
cnm belki görmezsinnn.benim annem emzirdiği sürece hiç adet görmemiş bende öle galiba olmadım çünkü
cnm bende aynıyım...kıyıpta veremiyorum...herkes de ver sen rahat edersin diyor ama kandırmek gibi geliyor bana...babası verio ama..biz de de wee slikon damaklı var bir de chicco damaksız var...chicco daha güzel
ne varsa anamızdan babamızdan varr zatenn
Kizlar yaramazlıklardan bahsetmissiniz biz de 1 haftadır gün sayıyoruz esimle daha bugn 40 olduk ama benim kanamam bitmedi daha bu normal mı peki ?
benim de bitmedi yani daha doğrusu az az akıntı gibi..
cnm hoşgeldin:))ay cnm ya gitme bari bi süre daha eve görümcen yine damlayıp durur...hem ders de çalışamazsın bence kal birz daha
cnm benim ya çokkkkkkkk üzüldüm geçmiş olsun...moralini bozma dicem ama canından bi parça kopuyormuş gibi oluyordur eminimm...inş.iyileşir bebişin cnm

Birde burada babanem kaynananlar çocuğa birşey almadı onu yapmadı bunu yapmadı diye dırdir yapıp duruyor ne rahat insanlar bilmem ne . Iyice bunalttı beni . Derdi çeken benim birde dırdır yiyorum üstüne sanki benim ailem.3 aydır sabah bir kalkıyor yatana kadar bıktım görmediğim halde.Eşimin de benim aileme gelince trip atması kendi kardeşi bana hakaret ettiği halde barışıp bi de buraya getirmesi son damla oldu.Ne yalan söyleyim onlar yüzünden eşimi özleyemiyorum bile

Var ya artik aile gibi olmuşuz bi kaç gün yazamadım herkes ne yaptı merak ettim aklım burada kaldı. Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin.
Sheker_cat allah yardımcın olsun. İnşallah allah eşine hayırlı iş nasip etsin.
Seni görünce halime şükrettim.Bizimde evi ben buradayken taşıdılar hic o curcunada olmadım ama simdi gidince garip olacak tabi.Benimde eşimin şimdiki işi hic iyi değil. İstanbuldan ailesinin yanına köye taşındık ama durumumuz gene de kötü . Allah eşlerimizin kısmetini açsın ınşallah da hayırlısıyla iyi işlere girsinler.Bebek olunca da taşınmak zor olur ama ınşallah allah kolaylık verir sana

Son düzenleme:

belli olmaz canım olmazsın belki hiç sütün korur ama dikkat et öylede çok kalan oluo çünkü

bende eşimle köşe kapmaca oynuyorum resmen,daha hiç yaramazlık yapmadık biz zaten adette oldum bakalım daha ne kadar kaçabilcem:26:

gecenin 3 buçuğu topikte in cin top oynuo benden başka.her zmanki gibi kızımla oturuyoruz bi kaç kişi olsada azcık konuşsak canım sıkılıo

günyadıııııııııııııınnn
kızlar yaa bende hamilelik açlığı geçmiyo bi türlü hala aynı iştahla ve açlıkla yiyorum
sizde öyle misiniz?
emzirdiğimizden galiba:26:

çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olur bebişin biran önce

herkese merhaba

kaç gündür günlük güneşlikti Antalya ama bugün bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor felaket hava kara bulutlar sarmış gökyüzünü kocişimin doğum günü pikniğe gidecektik ama kısmet değilmiş
kızım mışıl mışıl uyuyor hepinizi öpüyoruzz

inş düzelir cnm.. dün misafir geldi..11 aylık çocugu var,onunkide uyumuyomuş..gidene kadar bizimkini gördü.. Allah kolaylık versin bizimki iyiymiş dedi :26:

yaaaaaaaa bi de söylemey dilim varmıyo ama hamile olduğumdan korkuyorum:18::18::18:
anammmmmmmmmm, şoktayımmm.. hayırlı mı olsun deyim, geçmiş olsun mu bilemedim

cnm çok geçmiş olsunnn..inş en kısa zamanda düzelir..

günyadıııııııııııııınnn
kızlar yaa bende hamilelik açlığı geçmiyo bi türlü hala aynı iştahla ve açlıkla yiyorum
sizde öyle misiniz?

bende de bazen oluyo cnm.. ne yiyecegimi şaşırıyom.. hele bazen gece saat 12 de kriz gelioki hiç yemek yememiş gibi oluyommm.. affı yohk yiyommm.. :76:

günyadıııııııııııııınnn
sizde öyle misiniz?

günyadıııııııııııııınnn
sizde öyle misiniz?

Hamilelik açlığımı ?
Anam öyle olsa gene şükrederim ya 3 kat açım artik.Babanemde harekette edemiyorum .Eşim topalak olmuşsun dedi :-( 51 kiloyla hamile kaldım 63le doğuma girdim 60 kiloyum şuan.Bi oturusta bir çiftli ekmeği götürüyorum kahvaltilarda .Hamileyken bile taş gibiydim .Simdi kalçalarım çatlak selülit ve oyuklarla dolu . Sporda yapamıyorum . Öyle yani bakalım bugün yeşil çay içicem kahvaltıda (Artik ne kadar yararsa)

ufff hadi yaaa ben çok açım ama kuş kadar yiyorum eşimin deyimiyle
sık sık yiyorum ama az az.hamileyken de böyleydim
kilo falan da kalmadı ben de
48le hamile kalmıştım 60la doğum yaptım
şimdi en son tartıldığımda50ydim daha bile düşmüş olabilirim

Canım benim senin problemin ne o zaman Ben sık sık yiyorum dolu dolu yiyorum. Hamileyken az az sık sık yerdim.Hele ekmeği ağzıma sürmezdim .Durumum cok vahim ya.Bence sen öyle yemeye devam et .Süt olsun.

Son düzenleme:

benimkide aynı sabahlara kadar hep uyanık uykusuzluk cok kötü gerçekten uykusuz kalınca moralde bozuk oluyor tabi
bende merak ediyorum acaba bugünler ne zaman biter diye :)

nası yaaani.. çiftli ekmek mi? nası yiyosun cnm o kadar? ben kendime çok yiyo diyodum..seni duyunca rahatladım :))

Ayy bende bilmiyorum ne oldu bana 2 dilim ekmeği zar zor yerdim ben hamileyken iştahım açıkken bile .Daha yeni farkına vardım da nasil yediğimin kepekli ekmek falan alicam artik .Bi dur demek lazım bu duruma.
Bi de kızım gece uyumuyor oturuyoruz.Bende haliyle gece de yiyorum tabi ondan boyle tombik oldum ya

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
güldeseker canım plastik kıskaçla yaptırmadık. bana sorarsan çok bekleme ne kadar küçük o kadar iyi biz çok memnun kaldık lokal anesterzi ile yaptırdık. hiç sünnet olmamış gibi hayatına devam ediyor

kızlar biz artık bu gaz sıkıntısıyla baş edemez olduk. gazını çok iyi çıkarıyor ama biraz emince hemen gazı oluyor sonra da emmek istemiyor artık zorla emzirir oldum gezdiyorum emerken yine de kar etmiyor derdime bir çare bulamadım ne yapabilirim sizde de oluyor mu böyle şeyler :84::84:

selam kızlar nasılsınız bakalımm benim 20lik dişim çıkıyo çok fena ağrıyoo bebeğiminde gözü akıyodu doktora götürmüştükk oda göz yaşı kanalları kapalıymış masaj yapıyorum hergn açılmazsa ameliyatla açacaklar 1 yaşından sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…