- 22 Haziran 2009
- 780
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
oh oh maşallah canım ama bence bıyandan erken öğrenmek iyi oluyor çünkü enazından hareketlerıne dikkat ediyorsun düşük ihtimalinden dolayı.bilmesek allah korusun ters bı harekette kaybetsek bılmeden kahroluruz ben böle düşünüyorum yani...o günden beri ne ağır kaldırıyorum ne hızlı hareket edıyorum ne yuksege uzanıyorum.temizliği bile eşim yapıyor:)))
ben bir proluton depot iğne vuruldum. akıntım durdu. bir daha vurmadım. zaten progynex kampul kullanıyorum. jel kullanıyorsan iğneye geçmeyi danış derim. ama dinlenmek mesele olan. önemsememesi garibime gitti. bana kalsa sakın yerinden kıpırdama diyeceğim. hala kesilmemesi ve doktorun bunu önemsememesi garip.
canım ben istanbulda değilim. umutta süleyman beyle tedavyi başlattık. ama kanamam olduğunda ona ulaşamadım. zaten tedavi bittikten sonra beni hep hemşirelere yönlendirdiler. o da ilaçları soruyorumç hangisini bırakayım hangisi devam felan. yoksa kimsenin senle ilgilendiği yok.
bulunduğum ilde şu ana kadar üç doktora gittim. diğer ikisi ile ilaçlarım konusunda sorun yaşadım. eski tüp bebek merkezim ilaçlarımı anladığı için daha kolay anlaşıyorum. daha çok oraya gidiyorum. ama üç ay sonra başka bir doktora gidicem. çünkü tüp bebek merkezi hiç bir tahlil -kalp atışından sonra kan ve idrar tahlilleri yapılıyor- yapmadı ve ultrasonları çok kötü. tavsiyem memnun değilsen değiştir. bizim ve bebrğimizin sağlığı daha önemli.
bende umutta suleyman beye gıdıyorum gunde 3 kere jel kullanıyorum canım aklım karıst ben orda ulun bey var onada danıstım onemsemedı acaba kıme soruyum kıme gıdeyım kızlar dr.kımler sızlerın bana tavsıye edebılecegınız sen suleyman beye soylemısmıydın leke geldıgını soyledıysen sana ne dedi
Mrb kızlar bizde dün doktora gittik. Kesemiz büyümüş . İçinde bebişide gördük. Doktor kalp atışlarından bahsetmedi. Sanırım daha görülemiyor. Çünkü geç döllenme olmuş. Dün 6+4 tüm. Doktor tam 6 haftalık dedi. Aslında tahmin ediyordum. Ovülasyon testi yapmıştım ve geç yumurtladığımı biliyorum. Doktorum yapılması gereken bir takım testler var dedi. 2 tüp kan aldılar birde idrar testi yapıldı. 138 tl ödedik.mafoldumben Biraz fazla geldi açıkçası ama napalım bebişlemiz iyi olsun. Sizlerden yaptıran var mı? 10 gün sonrada başka bir hastaneden randevum var. Birsüre iki farklı doktoro gitmek istiyorum. Bakalım aynı şeyler mi farklı şeyler mi söyleyecekler? Bu zamanda doktorlara da güven olmuyor.zemuszemus
mrhaba
rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın
tahılerını devlet hastanelerınde yaptırıp sonra özel dr göstersen
devlet hastanelerınede gıdebılırsın ordada ıyı doktorlar oluyo
hangı sehırdesın bılmıyorum ama ank buyuk dogum hatta sıncanda nafız körezde hatırı sayılır dr lar var
Amin Cnm Bursada oturuyorum. Doktorun özeline gitsem 150-200tl muayene ücreti ödicem tek artım tahliller çalıştığı devlet hastanesinde yapılacağı için onlara ücret ödemicem. Özel hastaneye 30 tl ücret ödüyorum. Birde bizim burda devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor. Doğumumu devlette yapmayı hiç düşünmedim. Şartları çok iyi değil özellere göre. Normal doğum yaptığın zaman mesai saati değil ve nöbetide yoksa başka doktor doğum yaptırıyor. O zamanda nazını çekmiyorlar tabi. Öyle olmasınıda ben istemiyorum. Normal zamanda da pek gitmem zaten devlete
ay ben sana bısey anlatayımda gulermısın aglarmısın
1 hamılelıgım ank zekaı tahır burak kadın hast.gıdıyorum
sabah kan verıyoruz 14 te kan sonucunu almaya gıdıyorum veren kısı anlıyor eger sorun varsa benı dr yönlendırıyo sanıyorum sonucu alıp eve gıdıyorum
dr göstermek gerektıgını bılmıyorum :hooray::hooray::hooray:delikafadulden
2 dogumumda aynen ama bu sefer ılkınde dr sonucu getır deyınce göturdum normal deyıp 1 ay snr knt dedı ozzaman esım bagkuru yatırmamıs paralı gıdıyorum normal dıye kıyamadım paraya
neyse gel zaman gıt zaman esımden ayrıldım hasta bakıyorum kan sonuclarını alıp dr gösterıyorz veren kısı bakmadan verıyomus sonuçları
gulermısın aglarmısın
ay ben sana bısey anlatayımda gulermısın aglarmısın
1 hamılelıgım ank zekaı tahır burak kadın hast.gıdıyorum
sabah kan verıyoruz 14 te kan sonucunu almaya gıdıyorum veren kısı anlıyor eger sorun varsa benı dr yönlendırıyo sanıyorum sonucu alıp eve gıdıyorum
dr göstermek gerektıgını bılmıyorum :hooray::hooray::hooray:delikafadulden
2 dogumumda aynen ama bu sefer ılkınde dr sonucu getır deyınce göturdum normal deyıp 1 ay snr knt dedı ozzaman esım bagkuru yatırmamıs paralı gıdıyorum normal dıye kıyamadım paraya
neyse gel zaman gıt zaman esımden ayrıldım hasta bakıyorum kan sonuclarını alıp dr gösterıyorz veren kısı bakmadan verıyomus sonuçları
gulermısın aglarmısın[/QU
İnsan bazen düşünemiyor. Olabiliyor öyle şeyler. Belki hastaneyle fazla işin olmadığından olabilir. Allah düşürmesin zaten. Bende hiç sevmem doktoro gitmeyi. Ama mecburen gidiyoruz ve gidicezde artık.
slm kızlar bende nisan annesi olcam inş sat 4 temmuz bdt 10 nisan ben henüz keseyi görmedim alttan muayne istemedim çünkü. bakalım haftaya randevum var çok heyecanlıyım.
zerdalcııııımmmm nerdesııınnn.nasıl gidiyor hamılelıgın bulantı agrı falan varmı ben nerdeyse hamıle degılım gıbı turp gibiyim.agrım olmayınca bebegım yok gibi hıssefıyorum yaaa normalmi acaba.sadece göğüs acım kaldı.
slm kızlar bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim
sat 13 temmuz kan testi yaptırdım 133 çıktı
salı dr randavüm var hayırlısı
herkesin bebişi ahyırlı olsun inş..
hoşşgeldn aramıza cnm.
inş. görürsün bi an önce kesenizi:)