2011 Nisan Anneleri

2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım 2 aydır ilaç kullanmıyorum yarın sabah bi test daha yapıcam inşallah buda kimyasal değildir.

sağol tatlım, gördüm böyle daha iyi olmuş, sırasının üstüne görüyom. eline sağlık.

valla bende rüyadayım, hala inanamıyorum.

babybicim demek ikiz eşisin. sen keseyi gördün tekdi demi.

hadi bakalım bekliyoz seni.

hayırlısı olsun canım, bi dahaki aya, mayıs annesi olursun komşu oluruz.

evet canım tek di gördüğümde ama daha belli olurmu acaba ikiz olsa bile?

bende sonucumu aldım canım 88 çıktı. :nazar: :nazar:
Allahıma şükürler olsun
Doktorum değerin 1000 i geçince geldi
erken öğrenmekte biyerde iyi olmuyo şimdi nasıl geçcek 10 gün :)
oh oh maşallah canım ama bence bıyandan erken öğrenmek iyi oluyor çünkü enazından hareketlerıne dikkat ediyorsun düşük ihtimalinden dolayı.bilmesek allah korusun ters bı harekette kaybetsek bılmeden kahroluruz ben böle düşünüyorum yani...o günden beri ne ağır kaldırıyorum ne hızlı hareket edıyorum ne yuksege uzanıyorum.temizliği bile eşim yapıyor:)))

2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım 2 aydır ilaç kullanmıyorum yarın sabah bi test daha yapıcam inşallah buda kimyasal değildir.

benıdme 8 gün önce testte gölge gibi çıkmıştı canım 3 gun sonra gene yaptım hemen çıkmıştı ozamanda daha adet görmemiştim bende.doktor bıle gecıkme olmadan nasıl gördün ki testte dedi.biz biraz aceleciyizde doktor beycim dedim:)))

merhaba kızlar,
ben daha çizgiyi göremedim sabah tekrar yapıcam neden çıkmıyorsa siniroldum
karamel çokyorulma yat dinlen birde doktora git mutlaka
benim ilk hamişliğim öyleydi progestan kullanmıştım

aşk meleği canım bende senden haber bekliyordum. inşallah bir sonraki ay olursun. tuliny sen ve yeteeer dualarımdasınız. inşallah fadiğin hamileliği de yola girer. allahım bu mübsrek günlerin yüzü suyu hürmetine seslerimizi duyar isteyen herkese nasip ederr. aminnn.
Simtencim sen benden bir hafta önde gidiyorsun, bu yüzden sorularım olacak sana arkadaşım. Kalp atışı duymaya giderken idrara sıkışık mı olma gerekiyormuş?
Birde 2li tarama hemen mi yapılıyor, daha 2. ayında??
Hamile olduğuma bende inanamıyorum, sanırım kalp atışlarını duyunca biraz daha farkında olacağım durumun.
canım ikili test 12. haftada. 15 gün sonra genel bir kontrol ondan sonra 12. haftada gideceğiz orda da ikili test yapacağız inşallah.
ya kızlar ya bu kahverengı leke ne zaman gıtcek bugun cok geldı adeta zannettımkı adet oldum boyle olan varmı aranızda
canım geçem hafta benim bir kaç damla k.rengi akıntım oldu aklım çıktı. hemen acile gittim. benim bebeğimin tüp olduğunu duyunca hastane ayağa kalktı. doktor bile koşarak geldi. ben bu doktorunun rahatlığını anlamadım. bebişin sağlığı her şeyden önemli şiddetle doktoe değiştirmeni tavsiye ediyorum. akıntın olunca kesildiği günden itibaren 10 gün boyunca dinlenmen lazım. rapor al bi şey yap. ben halaa yanımızdaki lokantaya ve hastane dışında hiç bir yere gitmedim. evde sadece yemek yedikten sonra mide sorunu yaşamamak için oturuyorum onun dışında ya ayaklarımın altında sürekli bir yastık o şeklide sırt üstü ya da sola yatıyorum. annemler 5. katta oturoyorlar ve asansör yok. ben gebeliğim boyunca annelere gitmeyi düşünmüyorum. yıllık iznim yarın bitiyor. heyet raporu için yarın başvuracağım. ilkinde dikkat etmemenin cezasını bebişimi kaybetmek ile buldum. biraz daha dikkat arkadaşlar. gamyoncuiremsu

ya arkadaşlar ben sabahları o kadar iyiyimki bebeğime bi şey oldu sanıyorum. ama saat sabah 11-12 civarında başlıyor bulantılar resmen ölüyorum ya bi garip var ben de çözemedim. sabah değil de öğlen ve akşam bulantıları olan var mı ? yoksa bi ben mi tuhafım. sempatiksalakcinni

ya arkadaşlar ben sabahları o kadar iyiyimki bebeğime bi şey oldu sanıyorum. ama saat sabah 11-12 civarında başlıyor bulantılar resmen ölüyorum ya bi garip var ben de çözemedim. sabah değil de öğlen ve akşam bulantıları olan var mı ? yoksa bi ben mi tuhafım. sempatiksalakcinni

benim hiç bulantım olmuyoo, :CüvCüv: illa olacak diye bişey yokki
benim bi arkadaşımında sadece gece bulanıyodu olabilir yani
merak etme canım herşey yolundadır inşallah

arkadasım k.rengı geldıgınde dr. ne verdı sana
ben bir proluton depot iğne vuruldum. akıntım durdu. bir daha vurmadım. zaten progynex kampul kullanıyorum. jel kullanıyorsan iğneye geçmeyi danış derim. ama dinlenmek mesele olan. önemsememesi garibime gitti. bana kalsa sakın yerinden kıpırdama diyeceğim. hala kesilmemesi ve doktorun bunu önemsememesi garip.
sen kıme gıdıyosyn
canım ben istanbulda değilim. umutta süleyman beyle tedavyi başlattık. ama kanamam olduğunda ona ulaşamadım. zaten tedavi bittikten sonra beni hep hemşirelere yönlendirdiler. o da ilaçları soruyorumç hangisini bırakayım hangisi devam felan. yoksa kimsenin senle ilgilendiği yok.
bulunduğum ilde şu ana kadar üç doktora gittim. diğer ikisi ile ilaçlarım konusunda sorun yaşadım. eski tüp bebek merkezim ilaçlarımı anladığı için daha kolay anlaşıyorum. daha çok oraya gidiyorum. ama üç ay sonra başka bir doktora gidicem. çünkü tüp bebek merkezi hiç bir tahlil -kalp atışından sonra kan ve idrar tahlilleri yapılıyor- yapmadı ve ultrasonları çok kötü. tavsiyem memnun değilsen değiştir. bizim ve bebrğimizin sağlığı daha önemli.

arkadasım k.rengı geldıgınde dr. ne verdı sana

Bu şekilde kanama durumlarında progestan diye bi hap var onu veriyolar canım,
bencede doktorun bu kanamayı kahverengide olsa kesinlikle önemsemeliydi.
ve bi kanama olduğunda iyileşmesi 10 gün sürermiş ve bu süre içinde yatarak dinlenmek lazımmış. Geçmiş olsun canım..

X