2011 Nisan Anneleri

bu arada yumurtamı yiyemedim.. nazar mı değdi ne.. :)) birden kokudan felan midem bulandı sadece zeytin ve yoğurt yedim..

nasıl okumak istersen canım
kapalı olmana gerek yok
istersen abdest alabilirsin
sn kaç tane alacaksın

1 günde okuycaz
pazartesi günü
kaç tane alırsın

Bence bir günde okunması herkes için uygun olmayabilir..
Pazartesi başlayıp cumaya kadar tamamlamak daha iiyi olabilir kaydirigubbakcemile5

sağol truf...
pazartesi günü oturup okuycam 100 tane...
inşallah duyarım kalp atışlarını...inşallah tüm nisan anneleri sağlikla kucaklarlar bebişlerini...
allahım ne olur mutluluğumuzu yarıda bırakma...dualarımızı kabul et...
kuzularımıza kavuşmayı nasip et...:ecrin_bebek:

Doğru, İnşallah öyle streslerimiz olmaz

Geçmiş olsun :teselli: Allah gönlünüze göre versin

bu arada yumurtamı yiyemedim.. nazar mı değdi ne.. :)) birden kokudan felan midem bulandı sadece zeytin ve yoğurt yedim..

Benimde bugün yediğim yumurtanın kokusu bi değişikti sanki burnumu kapatıp attım ağzıma :1ninca:

birazda ultrasyon cihazlarıyla alkalı canım. hassas olanlarda hemen duyuluyor.

Bencede.. 5+2 çoğu vajinal muayene ile görülebilmiş benimkine karından baktı ve gördük

Aminn :Saruboceq:

Bence bir günde okunması herkes için uygun olmayabilir..
Pazartesi başlayıp cumaya kadar tamamlamak daha iiyi olabilir kaydirigubbakcemile5

bi arkadaş namazı var
1 günde okunması lazım dedi ya o yüzden öyle dedim canım

1 günde okuyacaksak 100 tane alırım.bu arada beni de listeye eklemeyi unutmayıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ekledim canım

rica ederim

kızlar ben çıkıyorum.. sela okundu gidip bi yasin okuyayım dua edeyim bizlere.. hadi hayırlı cumalar tekrar.. görüşürüz canlar..

kızlar ben çıkıyorum.. sela okundu gidip bi yasin okuyayım dua edeyim bizlere.. hadi hayırlı cumalar tekrar.. görüşürüz canlar..
Allah kabul etsin :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız?
ben ne zaman duyarım acaba kalp atışlarını merakla bekliyorum çok sabırsızlanıyorum
Hoşgeldin dscopurcumm opuyorumnanaktan

gittik doktora ama keseyi göremedik haftaya çarşamba tekrar gidicem off ama çok heyacanlıyım

çarşamba günü 5+3 olacaksın değilmi? büyük ihtimalle görürsün ben 5+2 de görmüştüm

Allah kabul etsin :Saruboceq:

Hoşgeldin dscopurcumm opuyorumnanaktan

çarşamba günü 5+3 olacaksın değilmi? büyük ihtimalle görürsün ben 5+2 de görmüştüm

evet gülüm ama günler dakikalar geçmiyor hiç bişeyi bu kadar önemseyeceğim aklıma gelmezdi . bu arada tatlım kasıklarınızda sancı oluyormu benim çok sancım oluyo sol kasığımda özellikle dr olur demişti ama sancı tutunca ayakta duramıyorum

yalnız arkadaşlar herkes bu duayı okurken çok dikkatli olması lazım
ne bi eksik ne bi fazla olmaması gerekiyor
vede siz nasıl biliyorsunuz bilmiyorumda annemin dediğine göre
bu duaya iyi konsantre olmak lazımmış
ben bu duayı okurken tlf kapatıyodum mesela
kapı çalınca falan bi süre bekleyip sonra tekrar niyetlenmek gerekiyomuş
ben bu şekilde billiyorum ama yanlışsa uyarın

hangi duayı okuyorsunuz arkadaşlar bende katkıda bulunmak isterim pzt mi okuycaksınız aydınlatırmısınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…