- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.701
kızlar dün ben rüyamda doğurdum...
ama 3 aylıkken,dr.kontrolüne gidiyorum nst ye sokuyorlar doğum başlamış diyorlar,
ne olduğunu anlamadan (nasıl doğdunuda görmedim)kucağımda bebeğim..
10-12 cm diyorlar ama benim gözüme normal bir bebek gibi görünüyor...
bebek avaz avaz ağlıyor süt vermem lazım ama göğsümü sıkıyorum sıkıyorum süt çıkmıyor,bu arada cinsiyetini görmedim ama erkeği andırıyordu tipi..birde sarı kumral gibiydi saçları ama baba ve ben esmeriz..
öyle değişirk bir rüyaydı sonra uyandım,bu arada son 2 gündür yüzümde seyirmeler
var dün çene-ağız bölgemde idi bugün gözül seyiriyor..acaba neden,yaşayan var mı böyle?
kaç gündür aramıyo bile.. bi sıkıntın var mı diye.. dün kızına gitmiş misafiri gelcek diye yemekler yapmış alışveriş yapmışlar.. beni aramadı bile.. halbuki kokulardan tiksindiğim için yemek yapamıyorum.. dr. kesin istirahat dedi.. o yüzden işe de gitmiyorum ve evde yatıyorum.. hergün ya annem gelio ya da beni oraya götürüyolar.. o da demio ki bunlar evdeyken ne yiyip ne içio.. hayır oğlu oruç tutuyo mübarek gün sefil mi oluyo die oğlunu da düşünmez. sadece siz gelin dio..
neden düşünüyorsun ki? boşver gelmesin daha iyi değilmi, kafan rahat olur..
ailen yanındaysa daha ne istiyorsun, bence daha iyi böyle.. kafanı takma..
kızlar bu topik çok kalabalık yahu, herkese laf yetiştirilmiyo
kızlar hoşgeldiniz? ben şimdi yumurta yicem.. kahvaltısını etmeyenler hadi yemeğe..
kızlar dün ben rüyamda doğurdum...
ama 3 aylıkken,dr.kontrolüne gidiyorum nst ye sokuyorlar doğum başlamış diyorlar,
ne olduğunu anlamadan (nasıl doğdunuda görmedim)kucağımda bebeğim..
10-12 cm diyorlar ama benim gözüme normal bir bebek gibi görünüyor...
bebek avaz avaz ağlıyor süt vermem lazım ama göğsümü sıkıyorum sıkıyorum süt çıkmıyor,bu arada cinsiyetini görmedim ama erkeği andırıyordu tipi..birde sarı kumral gibiydi saçları ama baba ve ben esmeriz..
öyle değişirk bir rüyaydı sonra uyandım,bu arada son 2 gündür yüzümde seyirmeler
var dün çene-ağız bölgemde idi bugün gözül seyiriyor..acaba neden,yaşayan var mı böyle?
merhabalar. ben yeni katıldım aranıza. benim de son adet tarihim 5 temmuz kilo 55 yaş 26 ilk bebeğim olacak inşallah.
dikkat et kendine canım.. bizde bayramda tatile gidicez. ama o yol gözümde büyüyo şimdiden.. inşallah sağ salim döneriz..kızlar ben sadece elma yedim henüz,
çok bulantım var yaaa...akşamda yola çıkcaz..
ptesi tatilmiş, 3 gün şileye gitcez.. inşallah oralarda
kötü olmam..
Hayırdır inşallah diyerek yoruma geçelim dermişim.
Biraz aklına fazla takmışsın ondan görmüşsün bence. Doğuma yakın da başka türlü görüyorsun. Bezini değiştirmeyi unutmuşsun, çocuk çıplak kalmış gibi. Ama ben seyirmelere çok inanıırım.
Çene seyirmesi: Kederin gidip yerine iyilik geleceğine ve murada erişileceğine
Alt dudağın seyirmesi: Kederin gideceğine akrabalardan hayır görüleceğine,
Üst dudağın seyirmesi: İstemeyerekfena söz söyleyip pişman olmaya yorumlanıyor. göz seyirmesi hangş gösün ne resinin olduğuna bağlı.
Hayırdır inşallah diyerek yoruma geçelim dermişim.
Biraz aklına fazla takmışsın ondan görmüşsün bence. Doğuma yakın da başka türlü görüyorsun. Bezini değiştirmeyi unutmuşsun, çocuk çıplak kalmış gibi. Ama ben seyirmelere çok inanıırım.
Çene seyirmesi: Kederin gidip yerine iyilik geleceğine ve murada erişileceğine
Alt dudağın seyirmesi: Kederin gideceğine akrabalardan hayır görüleceğine,
Üst dudağın seyirmesi: İstemeyerekfena söz söyleyip pişman olmaya yorumlanıyor. göz seyirmesi hangş gösün ne resinin olduğuna bağlı.
dikkat et kendine canım.. bizde bayramda tatile gidicez. ama o yol gözümde büyüyo şimdiden.. inşallah sağ salim döneriz..