2011 Nisan Anneleri

tamam o zaman canım bende 100 tane alıyım. pazartesi okuyoruz o zaman dimi canım...

tamam canım ekledim

kızlar ben çıkıyorum.. sela okundu gidip bi yasin okuyayım dua edeyim bizlere.. hadi hayırlı cumalar tekrar.. görüşürüz canlar..

Allah kabul etsin canım

Aa öylemi dikkat etmemişim, zaten herkes uygun gibi görünüyor..
Benim içinde uygun 4444 e tamamlamamız lazım dimi?

evet tamamlamak lazım 3350 oldu şu an

truf
canım ben 100 tane alim
arkadaşımda 500 okuycak alkisalkisalkis sağolsun

ekledim canım
arkadaşına selamlar
çok sağolsun

yalnız arkadaşlar herkes bu duayı okurken çok dikkatli olması lazım
ne bi eksik ne bi fazla olmaması gerekiyor
vede siz nasıl biliyorsunuz bilmiyorumda annemin dediğine göre
bu duaya iyi konsantre olmak lazımmış
ben bu duayı okurken tlf kapatıyodum mesela
kapı çalınca falan bi süre bekleyip sonra tekrar niyetlenmek gerekiyomuş
ben bu şekilde billiyorum ama yanlışsa uyarın

evet canım aynen öyle
ne bi eksik
ne bi fazla
ne kadar salih bir niyetle okursak o kadar iyi

evet gülüm ama günler dakikalar geçmiyor hiç bişeyi bu kadar önemseyeceğim aklıma gelmezdi . bu arada tatlım kasıklarınızda sancı oluyormu benim çok sancım oluyo sol kasığımda özellikle dr olur demişti ama sancı tutunca ayakta duramıyorum

ben keseyi 2 gün önce görmüşüm akannehir sanki haftalar oldu gibi
çarşamba günü de kalp atışları için gidicem ama hakikaten vakit geçmiyo ya

Benimde sol kasığımda sancım oluyo, doktorum normal olduğunu söyledi
birde eğer dayamayacağın kadar şiddetli olursa minoset alabilirsin demişti..
ama çok şükür dayanılmayacak gibi değil

Bu arada kelebek Allah arkadaşından razı olsun teşekkürlerimi ilet lütfen olumunekankayizsmile

ben keseyi 2 gün önce görmüşüm akannehir sanki haftalar oldu gibi
çarşamba günü de kalp atışları için gidicem ama hakikaten vakit geçmiyo ya

Benimde sol kasığımda sancım oluyo, doktorum normal olduğunu söyledi
birde eğer dayamayacağın kadar şiddetli olursa minoset alabilirsin demişti..
ama çok şükür dayanılmayacak gibi değil

Bu arada kelebek Allah arkadaşından razı olsun teşekkürlerimi ilet lütfen olumunekankayizsmile

banada minoset içebilirsin dedi ama bende içmedim hiç tatlım bulantı için ilaç verdi onu bile içmiyorum

kızlar tefriciyeyi 1 kişi için mi okuyorsunuz? yoksa genel nisan anneleri içinmi?
ben tatile gitcem ama okursam size sayı bildiririm...

banada minoset içebilirsin dedi ama bende içmedim hiç tatlım bulantı için ilaç verdi onu bile içmiyorum
Bende çok fazla sıkışmadığım sürece ilaç almayı düşünmüyorum

kızlar tefriciyeyi 1 kişi için mi okuyorsunuz? yoksa genel nisan anneleri içinmi?
ben tatile gitcem ama okursam size sayı bildiririm...

Genel Nisan anneleri için bebikim kaydirigubbakcemile5

bacım ben pazartesi evde olmayacam ama çorbada benimde tuzum olsun istiyorum 20 tane okusam ayıp olur mu?

angel bizi unuttun hee...gelmiyon diğer topiğe...
sana bişey sormam lazım cvplarsan sevinirim...
kap atışları için sonucu öğrendikten 21 gün sonramı gittin?
ve kaç para muayene parası verdin?

arkadaşlar şimdi sordum bir gün içinde okunması şart değilmiş ama tavsiye edileni buymuş.tefriciyeye başlamadan iki rekat namaz kılmak gerekiyor. sonrasında da başlama duasını okumak gerekiyor. yasin kitabında varmış başlama duası bende yok. 4444 tefriciye okunduktan sonra bir yasin okunup teslim duası ediliyor. yalnız kimin adına ya da adlarına yapılıyorsa belirtilmeli. biz 2011 nisan anneleri diyeceğiz. boy abdesti olması yeterli. sadece yeme içme anında okunması yasak. iş yaparken de okuyabilirsiniz. en güzeli konsantre olmak ama o biraz zor oluyor. ben pazartesi 200 tane okuyacağım. hepimize kolay gelsin. rabbim kabul etsin aminnn

kızlar ben geldim.. benim için de 100 tane yazın da iftara kadar okuyayım. gerçi işe gidicem ama.. yarına kadar okurum inşallah.. bu arada son gün de belli olsunda kimseninki sonraya kalmasın. ben şimdi işe gidiyorum..

angel bizi unuttun hee...gelmiyon diğer topiğe...
Sana bişey sormam lazım cvplarsan sevinirim...
Kap atışları için sonucu öğrendikten 21 gün sonramı gittin?
Ve kaç para muayene parası verdin?

ay canımmm ben hiç unuturmuyum seni yahuu... Aşkolsun sanaa.... Ben 9 ağustosta pozitif sonucu aldım ama benim 12.günüm 11 ağustosa geliyodu onda da test yaptırmıştım ..23 ağustosta kalp atışını gördüm.6+2 de duydum kalp atışını... Ama birtanesini duyamadık.. Bakalım oda atıcak mı yoksa kardeşine erken mi veda edecek yarın gideceğim tekrar doktora.. Muayene 175 tl idi..

mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum bebeklerimiz için tefriciye duasına nasıl okuycaz okurken yapmamız gerekecek şeyler var mı açıklarsanız bende bi 200 300 tane okumak isterim

X