2011 Nisan Anneleri

kızlar benim midem çok yanıyor.mide bulantısından daha çok halsizlik var. henüz tiksinme falan bişey yok. bir de hazımsızlık çok rahatsız ediyor beni.

bndede hazımsızlık çok oluyor
taş gibi oturuyor mideme yediklerim.az bişey yiyorum zaten ama o bile rahatsız ediyor.
yürüyüş biraz iyi geliyor

valal benim kayınvaldemde ilgisiz biz başka şehirde oturuyoruz 3kızı var eşim hem en küçük hemde tek erkek 3 yıldır başımızı yiyuordu torun diye geç.en aradık eşim dedi bebek geliyor hayıorlı olsun demiş o kadar salı gününden beri ne arıyor ne soruyor.oğlunun çocuğu diye daha kıymetli olması lazım çok değişik tepki bekliyordum.

Günaydın taze anne adaylarıııopuyorumnanaktan
Maş. dünden beri coşmuşsunuz okumaktan yazamıyorum....Ben bi kahvaltı edeyeyim Kendinize ii bakın grş

Hayır olsun inşallah, bende geçen gün buna benzer bi rüya gördüm ama çok karmaşıktı uyandığımda net hatırlayamadım bile..

İnşalah süt sıkıntımız olmaz :Saruboceq:
kızlar hoşgeldiniz? ben şimdi yumurta yicem.. kahvaltısını etmeyenler hadi yemeğe..

Bende kahvaltımı ettim geldim,
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1,5 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1 kibrit kutusundan az helva
1 dilimde tam buğday ekmeği yedim
Birazdan ara öğün olarak 4 tane ceviz ve 8-9 tane fındık yicem :ecrin_bebek:

kızlar bu topik çok kalabalık yahu, herkese laf yetiştirilmiyo
nisan ayı çatır çatır doğurcaz inşallah... bebişlerimiz gelcek :ecrin_bebek:

Evet yavaş yavaş canlanıo topiğimiz :lepi:

Ne güzel Benim kayınvalidemde çok anlayışlıdır

merhabalar. ben yeni katıldım aranıza. benim de son adet tarihim 5 temmuz kilo 55 yaş 26 ilk bebeğim olacak inşallah.

Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:

kızlar ben sadece elma yedim henüz,
çok bulantım var yaaa...akşamda yola çıkcaz..
ptesi tatilmiş, 3 gün şileye gitcez.. inşallah oralarda
kötü olmam..
ohh süper ne güzel temiz hava alırsınız, iyi düşün iyi olsun :1hug:

bende tuhaf rüyalar görüyorum ama umursamıyorum hamilelikten bence bunlar.

bizde ankaraya gidicez bayramda
o yolu gözüm hiç kesmiyor ama napıcam bilmiyorum
Ankara 4-5 saatlik yol gözünde büyütme :1hug:
özel aracınızla gidecekseniz daha zevkli olur geze geze gidersiniz zemuszemus

kızlar benim midem çok yanıyor.mide bulantısından daha çok halsizlik var. henüz tiksinme falan bişey yok. bir de hazımsızlık çok rahatsız ediyor beni.
Geçmiş olsun :teselli: hazımsızlık için gün kurusu kayısıyı şiddetle tavsiye ediyorum ve bol su kaydirigubbakcemile5

ahh cnm ben annemden buraya geliyoruz arabayla çıkarmadan asla inmem arabadan.(20 dk lık yol)
4 5 saat düşünemiyorum.
ama neyseki özel arabayla gidicez

slm kızlarkaydirigubbakcemile5 nasılsınız ne güzel kaynatıyorsunuz bende çok çabuk acıkıyorum ama iş yerinde utanıyorum yemeye:kedi: aç aç duruyorum oda bulantı yapıyor
olumunekankayizsmilekızlar bu arada benim kayınvalidem bana karşı çok iyi ama ben yabancıyım ailede 3 gelini var eltimi sezeryan oldu gitmedi herkes dediği halde memlekete o yüzden önce Allah sonra eşim kendi ailem zaten gurbette:gitme::gitme::gitme: Allah yardımcımız olsun kimseye muhtaç etmesin bu arada tefriciyeleri en son pazartesi demişti turufbilmiyorumkismile

evet kesinliklee,benimde yıllardır yaptığım bişey..ama kötü yanı vvar
eğer ara verirsem hemen kabızlığa dönüyor oyuzden düzenli yapmak lazım..

Selam tatlı hamilelerimiz hepinize, bugün bizim günümüz akşam saat 4 te randevum inşallah duyarız. Anladığım kadarıyla burdaki doktorun cihazı fazla iyi değil, benle günü aynı olan arkdaaş çarşamba gitti duyamadı. Şimdi beni bi endişe sardı, kalp atışlarını duymakta hamileliği öğrenmek kadar heycanlıymış. inşallah duyarız. 7+1 olduk bugün. Ultrasyona ilk girecem ya,hamile kaldığımdan beri, bugün anlıyacam inşallah hamile olduğumu. Daha idrak edemiyorum. Kızlar ben çok açıkıyordum ya, bu sabah itibariyle mide bulantıları başladı, çubuk kraker yiyorum, bastırsın diye.

bnde 7+1 de duymuştum kalp pıt pıtlarını:)
inş. duyarsın sende

eyvahedigeldismileçok heyecanlı ya güzel haberleriniz bekliyoruz canm dualarımız seninle:Saruboceq::1hug:

ahh cnm ben annemden buraya geliyoruz arabayla çıkarmadan asla inmem arabadan.(20 dk lık yol)
4 5 saat düşünemiyorum.
ama neyseki özel arabayla gidicez

ozaman Allah yardımcın olsun :teselli:

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin :teselli:

evet kesinliklee,benimde yıllardır yaptığım bişey..ama kötü yanı vvar
eğer ara verirsem hemen kabızlığa dönüyor oyuzden düzenli yapmak lazım..

Bencede kaydirigubbakcemile5 ara öğünlerde 1-2 tane yemek lazım

bnde 7+1 de duymuştum kalp pıt pıtlarını:)
inş. duyarsın sende

eyvahedigeldismileçok heyecanlı ya güzel haberleriniz bekliyoruz canm dualarımız seninle:Saruboceq::1hug:

inşallah canlarım. akşamadan beri heycanlıyız. Zamanda geçmiyor, duymayı çok istiyorum sürekli dua ediyorum. benim evde pc yok, pazarteside tatil, ancak salı yazabilirim size. inşallah herşey iyi olur.

İnşallah duyabilirsin kaydirigubbakcemile5
Beni kalp atışları için 6+2 de çağırdı doktorum

Kızlllaaaarrr ben geldim dr.dan :))) bebişim 21 mm olmuş gördüm pıt pıt kalp atışlarını :)) canım benim ne çabuk büyüyor ve ultrasonda 9 haftalık olmuş :)) 1 hafta ileride yani.sata göre bulmuş haftasını. 11.haftaya 2li test için ve tam kan için randevu verdi. 2li test konusunda bir arkadaş aklımı karıştırdı yarın özel dr a gitcem ondan daha detaylı bilgi alırım inş. hastanede insana tek laf etmiyorlar . neyse keyfim yerine geldi anlayacağınız miniğimi görünce:lepi:

bu arada çatlak oluşumlarını engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz
yada ne yapacaksınız ne zaman başlayacaksınız?

Ben çok sevdiğim bi arkaşımın önerisiyle bazı yağ karışımları var onları alıp pazartesi başlamayı düşünüyorum

Hadi gözünaydın :lepi: darısı bizim başımıza :Saruboceq:
Maşalah miniğine, kocaman olmuş

2li test konusunda kafan neden karıştı anlamadım?

16.haftadan sonra dr. kendi verecekmiş çatlak kremini..

ekledim canım

Günaydıın zemuszemus

Trufçım bende şimdilik 200 tane tefriciye okuyabilirim, bittikçe yine almaya çalışırım opuyorumnanaktan

ekledim canım

o gün tek günde okuyup bitiririz o zaman
o vakte kadar dağıtma işini bitirmek lazım
sen kaç tane alacaksın

nasıl okumak istersen canım
kapalı olmana gerek yok
istersen abdest alabilirsin
sn kaç tane alacaksın

latin harflerle yazılmış olanı diye ben copy paste yapmıştım okuyabiliriz tabiki
sana kaç tane yazayım

ekledim canım

kızlar tefricityeyi ne kadar sürede okuyaCAZ BELİRLEYİN ONA GÖRE sayı söyliyim size.listeye beni yazdınızmıııı? sat,17 temmuz,28 yaşındayım,54 kiloyum,doğum 23 nisan,

1 günde okuycaz
pazartesi günü
kaç tane alırsın

gözün aydın canım
darısı bize

Hadi gözünaydın :lepi: darısı bizim başımıza :Saruboceq:
Maşalah miniğine, kocaman olmuş

2li test konusunda kafan neden karıştı anlamadım?

Sağol canım inşallah darısı başınız olumunekankayizsmile 2li testte bazen bebek sağlıklı olsada sakat olabilir diyip insanı 6 ay strese sokuyorlar dedi arkadaşım. kimi doktorlar önermiyor bu yüzden falan dedi ya ne bileyim işte düşünceliyim eyvahedigeldismile amaaan kadın değil miyiz kafamıza takcak birşey buluyoruz

günaydın arkadaşlar benim bulantılarım 2-3 gündür çok arttı iştahsızlıkta başladı birde gece çok üşüdüm titredim hemde terledim sıtma dedikleri şey heralde kansızlıktanmı olduki doktora çarşamba gidicem
Salatı tefrice kaçtane kaldı takip edemedim. bende bu gün eşim nöbetçi 100 tane okuyabilirim.
bu benim 2. çocuğum 8 yaşında bir oğlum var. hayretle beni izliyor. bende böyleler yaptımmı anne diyor. yaşımda geç aslında 35 yaşındayım doktor senin yaşında birşey yok dedi ama hayırlısı eşim kız çocuğu istiyor sağlıklı olsunda...
hepimizi Allah korusun tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…