- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.721
kızlar benim midem çok yanıyor.mide bulantısından daha çok halsizlik var. henüz tiksinme falan bişey yok. bir de hazımsızlık çok rahatsız ediyor beni.
kızlar dün ben rüyamda doğurdum...
ama 3 aylıkken,dr.kontrolüne gidiyorum nst ye sokuyorlar doğum başlamış diyorlar,
ne olduğunu anlamadan (nasıl doğdunuda görmedim)kucağımda bebeğim..
10-12 cm diyorlar ama benim gözüme normal bir bebek gibi görünüyor...
bebek avaz avaz ağlıyor süt vermem lazım ama göğsümü sıkıyorum sıkıyorum süt çıkmıyor,bu arada cinsiyetini görmedim ama erkeği andırıyordu tipi..birde sarı kumral gibiydi saçları ama baba ve ben esmeriz..
kızlar hoşgeldiniz? ben şimdi yumurta yicem.. kahvaltısını etmeyenler hadi yemeğe..
kızlar bu topik çok kalabalık yahu, herkese laf yetiştirilmiyo
nisan ayı çatır çatır doğurcaz inşallah... bebişlerimiz gelcek :ecrin_bebek:
boşver canım bu dönemde hiç böyle şeyleri takma kafana..
sen sadece bebeğini ve kendini düşün gerisi önemli değil...
insan bu dönemde daha çok ilgi ve anlayış bekliyor evet ama
bazılarıda kendi bildiklerinden taviz vermiyorlar...
neyseki annen yanında,şükret olmayanlarda var,
benimkide uzakta k.validem saolsun çok ilgili bana poşet taşıtmıyor ama
insanın kendi ailesi gibi olamaz kimse...
merhabalar. ben yeni katıldım aranıza. benim de son adet tarihim 5 temmuz kilo 55 yaş 26 ilk bebeğim olacak inşallah.
ohh süper ne güzel temiz hava alırsınız, iyi düşün iyi olsun :1hug:kızlar ben sadece elma yedim henüz,
çok bulantım var yaaa...akşamda yola çıkcaz..
ptesi tatilmiş, 3 gün şileye gitcez.. inşallah oralarda
kötü olmam..
Ankara 4-5 saatlik yol gözünde büyütme :1hug:bende tuhaf rüyalar görüyorum ama umursamıyorum hamilelikten bence bunlar.
bizde ankaraya gidicez bayramda
o yolu gözüm hiç kesmiyor ama napıcam bilmiyorum
Geçmiş olsun :teselli: hazımsızlık için gün kurusu kayısıyı şiddetle tavsiye ediyorum ve bol su kaydirigubbakcemile5kızlar benim midem çok yanıyor.mide bulantısından daha çok halsizlik var. henüz tiksinme falan bişey yok. bir de hazımsızlık çok rahatsız ediyor beni.
Hayır olsun inşallah, bende geçen gün buna benzer bi rüya gördüm ama çok karmaşıktı uyandığımda net hatırlayamadım bile..
İnşalah süt sıkıntımız olmaz :Saruboceq:
inşaallaah canım...:CüvCüv:
Bende kahvaltımı ettim geldim,
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
1,5 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1 kibrit kutusundan az helva
1 dilimde tam buğday ekmeği yedim
Birazdan ara öğün olarak 4 tane ceviz ve 8-9 tane fındık yicem :ecrin_bebek:
ooh afiyet olsun...süper bir menü tebrik ederim..her besin grubu var çok sağlıklı..
ara ögünün de süper,bende kendime bir kuruyemiş kutusu yaptım ceviz fındık ve b.leblebi
aralarda yiyorum..ceviz çok faydalı mutlaka yemek lazım...
Ne güzelBenim kayınvalidemde çok anlayışlıdır
saol canım
Geçmiş olsun :teselli: hazımsızlık için gün kurusu kayısıyı şiddetle tavsiye ediyorum ve bol su kaydirigubbakcemile5
Selam tatlı hamilelerimiz hepinize, bugün bizim günümüz akşam saat 4 te randevum inşallah duyarız. Anladığım kadarıyla burdaki doktorun cihazı fazla iyi değil, benle günü aynı olan arkdaaş çarşamba gitti duyamadı. Şimdi beni bi endişe sardı, kalp atışlarını duymakta hamileliği öğrenmek kadar heycanlıymış. inşallah duyarız. 7+1 olduk bugün. Ultrasyona ilk girecem ya,hamile kaldığımdan beri, bugün anlıyacam inşallah hamile olduğumu. Daha idrak edemiyorum. Kızlar ben çok açıkıyordum ya, bu sabah itibariyle mide bulantıları başladı, çubuk kraker yiyorum, bastırsın diye.
Selam tatlı hamilelerimiz hepinize, bugün bizim günümüz akşam saat 4 te randevum inşallah duyarız. Anladığım kadarıyla burdaki doktorun cihazı fazla iyi değil, benle günü aynı olan arkdaaş çarşamba gitti duyamadı. Şimdi beni bi endişe sardı, kalp atışlarını duymakta hamileliği öğrenmek kadar heycanlıymış. inşallah duyarız. 7+1 olduk bugün. Ultrasyona ilk girecem ya,hamile kaldığımdan beri, bugün anlıyacam inşallah hamile olduğumu. Daha idrak edemiyorum. Kızlar ben çok açıkıyordum ya, bu sabah itibariyle mide bulantıları başladı, çubuk kraker yiyorum, bastırsın diye.
ahh cnm ben annemden buraya geliyoruz arabayla çıkarmadan asla inmem arabadan.(20 dk lık yol)
4 5 saat düşünemiyorum.
ama neyseki özel arabayla gidicez
slm kızlarkaydirigubbakcemile5 nasılsınız ne güzel kaynatıyorsunuz bende çok çabuk acıkıyorum ama iş yerinde utanıyorum yemeye:kedi: aç aç duruyorum oda bulantı yapıyor
olumunekankayizsmilekızlar bu arada benim kayınvalidem bana karşı çok iyi ama ben yabancıyım ailede 3 gelini var eltimi sezeryan oldu gitmedi herkes dediği halde memlekete o yüzden önce Allah sonra eşim kendi ailem zaten gurbette:gitme::gitme::gitme: Allah yardımcımız olsun kimseye muhtaç etmesin bu arada tefriciyeleri en son pazartesi demişti turufbilmiyorumkismile
evet kesinliklee,benimde yıllardır yaptığım bişey..ama kötü yanı vvar
eğer ara verirsem hemen kabızlığa dönüyor oyuzden düzenli yapmak lazım..
bnde 7+1 de duymuştum kalp pıt pıtlarını:)
inş. duyarsın sende
eyvahedigeldismileçok heyecanlı ya güzel haberleriniz bekliyoruz canm dualarımız seninle:Saruboceq::1hug:
Kızlllaaaarrr ben geldim dr.dan :))) bebişim 21 mm olmuş gördüm pıt pıt kalp atışlarını :)) canım benim ne çabuk büyüyor ve ultrasonda 9 haftalık olmuş :)) 1 hafta ileride yani.sata göre bulmuş haftasını. 11.haftaya 2li test için ve tam kan için randevu verdi. 2li test konusunda bir arkadaş aklımı karıştırdı yarın özel dr a gitcem ondan daha detaylı bilgi alırım inş. hastanede insana tek laf etmiyorlar . neyse keyfim yerine geldi anlayacağınız miniğimi görünce:lepi:
16.haftadan sonra dr. kendi verecekmiş çatlak kremini..bu arada çatlak oluşumlarını engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz
yada ne yapacaksınız ne zaman başlayacaksınız?
Ben çok sevdiğim bi arkaşımın önerisiyle bazı yağ karışımları var onları alıp pazartesi başlamayı düşünüyorum
canımcıklarım merhaba opuyorumnanaktan
çarşamba bebişimi gördüm eşşek kadar olmuş sıpacığım :asigim:
bebişim hep gününde görünürken -transferimden 14 gün önce- şimdi
2 gün öne atlamış -tam adet gününe gelmiş- o hesaba göre bu gün 8+5 bile olmuşum :lepi:
1 kilo daha vermişim 60 kg olmuşum. ya rejim yaparken canım çıkıyordu. şimdi vermemek için ne yapsam kilo kaybım devam ediyor bilmiyorumkismile . mide bulantısı son sürat. yalnız öğle ve akşamları çok fena oluyor. bol bol limon yiyorum. çok iyi geliyor bulantıma. limona tuz döküp portakal gibi yiyorum. aşermek ilk 12 haftada olurmuş. ben daha hiç aşermedim.
tefriciyeden bahsetmişsiniz benim bildiğim arkadaşlar bir gün içinde okunması lazım ve onun secdesi var teslim duası var biz tüm sülale okumuştuk ama teslim duasını ve secdesini ben yapmamıştım. kim yapcak bunu da belirlemek lazım. ben 200 tane okurum.
hpinize bebişinizle güzel bir gün diliyorum.. opuyorumnanaktan
Günaydıın zemuszemus
Trufçım bende şimdilik 200 tane tefriciye okuyabilirim, bittikçe yine almaya çalışırım opuyorumnanaktan
kızlar dün akşam tefriciye duasından bahsedilmiş
nezaman başlancak nekadar sürede okunacak karar verilirse
bende okumak isterim
işyerinde bi arkadaşımda var o hamile değil ama bizim için okumak istiyor
bugün belirlenirse p.tesi 30 ağustos tatilinde evdeyim daha rahat okurum.
günaydın kızlaar,a.s.
maşaallah 1 gün kaytardık 7 sayfa okumak zorunda kaldık,sabahtan beri anca bitirdim...
biz dün bebişimle işten kaytardık ve bol bol yüzdük...çok iyi geldi bana...
sonrada eve gelip bir sürü yemek yaptım,vakit geçmek bilmedi işe gitmeyincee...
kızlar,benim çok şükür hiçbirşeyim yok mide bulantım filan,gayet iyi gidiyor
hatta o kadar iyiki bazen acaba bebeğim hala ordamı diyorum...boshayallersmile
yeni gelen arkadaşlar olmuş,diğer aylardan transfer bile yapıyoruz maşallaah,
baharın bereketi iştee,hoşgeldiniz Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
Tefriciye duasını yeni öğrendim,ama bende aranıza katılırım memnuniyetle
100 tane okurum..bu arada okurken abdestli ve kapalı olmak şart mı,nasıl okuyacağız?
günaydın arkadaşlar...
bende okuyabilirim Tefriciye. yalnız bir arkadaş eski türkçe okunması gerekiyor demiş. ben eski türkçe bilmiyorum acaba yeni türkçe ile yazılmış arapça olarak okusam olur mu diyecektim...
günaydın kızlar... bende daha kahvaltı yapmadım eşim nöbetçiydi dün daha gelmedi onu bekliyorum.oğluşuma yedirdim. benim sabahları fazla olmuyor bulantılarım öğleden sonra ve akşam üzeri oluyor. hazımsızlık ve yanma oluyor..
tefriciyeden bende 100 tane okuyabilirim..
kızlar tefricityeyi ne kadar sürede okuyaCAZ BELİRLEYİN ONA GÖRE sayı söyliyim size.listeye beni yazdınızmıııı? sat,17 temmuz,28 yaşındayım,54 kiloyum,doğum 23 nisan,
Kızlllaaaarrr ben geldim dr.dan :))) bebişim 21 mm olmuş gördüm pıt pıt kalp atışlarını :)) canım benim ne çabuk büyüyor ve ultrasonda 9 haftalık olmuş :)) 1 hafta ileride yani.sata göre bulmuş haftasını. 11.haftaya 2li test için ve tam kan için randevu verdi. 2li test konusunda bir arkadaş aklımı karıştırdı yarın özel dr a gitcem ondan daha detaylı bilgi alırım inş. hastanede insana tek laf etmiyorlar . neyse keyfim yerine geldi anlayacağınız miniğimi görünce:lepi:
Hadi gözünaydın :lepi: darısı bizim başımıza :Saruboceq:
Maşalah miniğine, kocaman olmuş
2li test konusunda kafan neden karıştı anlamadım?