2011 Nisan Anneleri

unutma heeeeaklinialirimsmile
canım benim sağol yine yetiştin cvpladın sorularımı...
sen erken gitmişsin...bana niye 21 gün sonra dedi bunlar yaaa...alsanaalsanasmile
diğer bebişin içinde hayırlısı olsun iinşallah...ikiz gebelik zor şey...
ama rabbim gönlüne göre versin canım..sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimize...:Saruboceq:

Pişmanlığa, kine yoruluyor maalesef. Sen yine de kötüye yorma.

12. haftadan sonra başlanıyor kremlere. Ama krem falan kar etmiyor maalesef. Bol su için. Dışarıdan çok içeriden nemli tutmak çok önemli. Ben kızımda lierac, Roc, Acıbadem sütü kullandım. Sabah akşam sürdüm. 8. aya kadar bişey yoktu. Bir gün bir baktım çatır çatır çatlamışım. Çok su içmiyordum. Ondan oldu galiba. Bir de 8. aydan sonra karnım çok büyüdü. Eğer fazla kilo alınmazsa çatlama da pek olmuyor.

2'li test en güzel testlerden biri bence. İlk kez bebeğini bebek olarak görüyorsun bir kere. Hareket ederken ellerini ayaklarını hatta parmaklarını görüyorsun. Her yerini uzun uzun inceliyorlar. Çok güzel geçiyor. İçin rahat olsun. Zaten burun kemiği, ense kalınlığı normalse kan testi pek bişey anlatmıyor. Olmadı 3'lü teste sokuyorlar. Ya da dobbler'e alıyorlar. Yani 6 ay stresle falan yaşamıyorsun. Galiba 24. haftada detaylı usg'ye giriyorsun. O çok daha güzel oluyor. Kalbinin odacıklarını dahi net görüyorsun. Stres yapacak hiçbirşey yok bence.

benim kan değerim yüksekti 12.gün 1387 olmuştu ondan çağırdı sanaırım erkenden...

evet 100 tanede ben okuyabilirim pzt akşamı tatlım

pazartesi günü ikindi vaktine kadar yani 4 e kadar bitmiş olacak kızlar dualar
pazar günü ikindi vaktinde de 2 rekat namaz kılıp duasını yapalım ama ben o gün nöbetçiyim maalesef
pazartesi günü bitirme teslim duasını ben yaparım da 2 rekat namaz ve başlangıç duasını kim yapmak ister yasin kitabında var dedi simten

sana yazdım 100 tane

kızlar tefriciyeyi 1 kişi için mi okuyorsunuz? yoksa genel nisan anneleri içinmi?
ben tatile gitcem ama okursam size sayı bildiririm...

öyle olmaz bebikim kesin net rakamlar olacak
genel nisan anneleri için okunacak

tamam öğrendiğimiz iyi oldu

sni de yazdım ama bugün yarın okuma
pazar ikindiden sonra okumaya başlayabilirsin
pazartesi ikindiye kadar yani saat 16,00 dan
yine 16 ,00 a akadar
sana 100 yazdım bugün yarın okusan da Allah kabul etsin mübarek aydayız
sevap hanene yazılır ama pazartesi günü yine 100 tane okursun

mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum bebeklerimiz için tefriciye duasına nasıl okuycaz okurken yapmamız gerekecek şeyler var mı açıklarsanız bende bi 200 300 tane okumak isterim

200 yazdım sana

pazartesi başlanıp bitcek canım

a.s

arkadaşlar bişey söylemem lazım yalnız benim hafif pembemsi kanamam var bu durumda okumam yada namaz kılmam olur mu ben bi heyecanlandım hemen yavrularımız için düşünmeden okurum dedim ama bilgisi olanlar bi problem olup olmayacağını söylerse memnuniyetle okurum eğer okuyamıycaksam da özür dilerim nolur ksr bakmayın

Hamile olduğumu öğrendiğimen beri günde en az 3 lt su içiyorum, inşallah çok çatlamayız eyvahedigeldismile

Ben bebek yağı, bepanthol nemlendirici losyon birde arkadaşımın tavsiye ettiği yağları sürmek isiyorum işi garantiye alalım aklinialirimsmile

pehlivan gibi dolaşırım artık sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3

Bu arada ikili testi okadar güzel anlatmışsın ki bi an önce 2li test zamanı gelse diye beklerim artık

canım sen bu halde namaz kılabilirsin
kuran okuyabilirsin
çünkü özür kanı
adet kanaması
lohusalık kanaması değil

canım sen bu halde namaz kılabilirsin
kuran okuyabilirsin
çünkü özür kanı
adet kanaması
lohusalık kanaması değil

canım saolasın çok tşkler 200 tane okurum ben başlama ve bitirme dualarını da kimler okuycak onları da belirleyelim de listenin son halini yazıver sana zahmet

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
karından ultrsnda sıkışık mı gittiniz ben 3 buçukta doktora gidiyorum çok akıntım var su gibieyvahedigeldismile

hmmm bilenle bilmeyen bir olmuyor işte...sizlerle paylaşmayı bu yüzden seviyorum. sağol bilgilendirdiğin için şekerim vereliniortak

Bammbikcim , Angel
ben erken öğrenmiştim bayağı regle 5 gün kala acaba gözükür mü ama birden bir ağrım var eşimde gidelim diyor iş çıkışı ne yapim sizce yarın 5 haftayı dolduruyr ama:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…