-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.781
tmm işte sabah çıkmadan okursun ne var 44 tanede :hulya:
trufffffff canım yaz angel e 44 tane naniknanik
ay canımmm ben hiç unuturmuyum seni yahuu... Aşkolsun sanaa.... Ben 9 ağustosta pozitif sonucu aldım ama benim 12.günüm 11 ağustosa geliyodu onda da test yaptırmıştım ..23 ağustosta kalp atışını gördüm.6+2 de duydum kalp atışını... Ama birtanesini duyamadık.. Bakalım oda atıcak mı yoksa kardeşine erken mi veda edecek yarın gideceğim tekrar doktora.. Muayene 175 tl idi..
anam sizinde elinizden hiç kurtuluş yok walla...
arkadaşlar kaç tane kaldıysa 200 tane de ben okumak istiyorum yazarsanız sevinirim birde son gün ne zamn
şaka tabiki canım
nekadar okuycaksan sen yazdır bacı
zorla okursan dadı olmaz
doğru haklı olabilirsin canım..geçenlerde doğumla ilgili baya bişeyler okumuştum
belki onların etkisinde kaldım...
seyirmeler ile ilgili ilk defa böyle şeyler duydum,ilginç geldi bana...
sol güzümün göz kapağı seyiriyor cnm bugün sağda hiçbirşey yok...
bu arada çatlak oluşumlarını engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz
yada ne yapacaksınız ne zaman başlayacaksınız?
Ben çok sevdiğim bi arkaşımın önerisiyle bazı yağ karışımları var onları alıp pazartesi başlamayı düşünüyorum
Sağol canım inşallah darısı başınız olumunekankayizsmile 2li testte bazen bebek sağlıklı olsada sakat olabilir diyip insanı 6 ay strese sokuyorlar dedi arkadaşım. kimi doktorlar önermiyor bu yüzden falan dedi ya ne bileyim işte düşünceliyim eyvahedigeldismile amaaan kadın değil miyiz kafamıza takcak birşey buluyoruz
unutma heeeeaklinialirimsmile
canım benim sağol yine yetiştin cvpladın sorularımı...
sen erken gitmişsin...bana niye 21 gün sonra dedi bunlar yaaa...alsanaalsanasmile
diğer bebişin içinde hayırlısı olsun iinşallah...ikiz gebelik zor şey...
ama rabbim gönlüne göre versin canım..sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimize...:Saruboceq:
evet 100 tanede ben okuyabilirim pzt akşamı tatlım
kızlar tefriciyeyi 1 kişi için mi okuyorsunuz? yoksa genel nisan anneleri içinmi?
ben tatile gitcem ama okursam size sayı bildiririm...
arkadaşlar şimdi sordum bir gün içinde okunması şart değilmiş ama tavsiye edileni buymuş.tefriciyeye başlamadan iki rekat namaz kılmak gerekiyor. sonrasında da başlama duasını okumak gerekiyor. yasin kitabında varmış başlama duası bende yok. 4444 tefriciye okunduktan sonra bir yasin okunup teslim duası ediliyor. yalnız kimin adına ya da adlarına yapılıyorsa belirtilmeli. biz 2011 nisan anneleri diyeceğiz. boy abdesti olması yeterli. sadece yeme içme anında okunması yasak. iş yaparken de okuyabilirsiniz. en güzeli konsantre olmak ama o biraz zor oluyor. ben pazartesi 200 tane okuyacağım. hepimize kolay gelsin. rabbim kabul etsin aminnn
kızlar ben geldim.. benim için de 100 tane yazın da iftara kadar okuyayım. gerçi işe gidicem ama.. yarına kadar okurum inşallah.. bu arada son gün de belli olsunda kimseninki sonraya kalmasın. ben şimdi işe gidiyorum..
mrb arkadaşlar bende katılmak istiyorum bebeklerimiz için tefriciye duasına nasıl okuycaz okurken yapmamız gerekecek şeyler var mı açıklarsanız bende bi 200 300 tane okumak isterim
pazartesi başlanıp bitcek canım
hepsini bi günde mi okumak gerekiyo kelebek yoksa p.tesi ye kadar parça parça okunabilir mi
12. haftadan sonra başlanıyor kremlere. Ama krem falan kar etmiyor maalesef. Bol su için. Dışarıdan çok içeriden nemli tutmak çok önemli. Ben kızımda lierac, Roc, Acıbadem sütü kullandım. Sabah akşam sürdüm. 8. aya kadar bişey yoktu. Bir gün bir baktım çatır çatır çatlamışım. Çok su içmiyordum. Ondan oldu galiba. Bir de 8. aydan sonra karnım çok büyüdü. Eğer fazla kilo alınmazsa çatlama da pek olmuyor.
2'li test en güzel testlerden biri bence. İlk kez bebeğini bebek olarak görüyorsun bir kere. Hareket ederken ellerini ayaklarını hatta parmaklarını görüyorsun. Her yerini uzun uzun inceliyorlar. Çok güzel geçiyor. İçin rahat olsun. Zaten burun kemiği, ense kalınlığı normalse kan testi pek bişey anlatmıyor. Olmadı 3'lü teste sokuyorlar. Ya da dobbler'e alıyorlar. Yani 6 ay stresle falan yaşamıyorsun. Galiba 24. haftada detaylı usg'ye giriyorsun. O çok daha güzel oluyor. Kalbinin odacıklarını dahi net görüyorsun. Stres yapacak hiçbirşey yok bence.
arkadaşlar bişey söylemem lazım yalnız benim hafif pembemsi kanamam var bu durumda okumam yada namaz kılmam olur mu ben bi heyecanlandım hemen yavrularımız için düşünmeden okurum dedim ama bilgisi olanlar bi problem olup olmayacağını söylerse memnuniyetle okurum eğer okuyamıycaksam da özür dilerim nolur ksr bakmayın
canım sen bu halde namaz kılabilirsin
kuran okuyabilirsin
çünkü özür kanı
adet kanaması
lohusalık kanaması değil
kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
karından ultrsnda sıkışık mı gittiniz ben 3 buçukta doktora gidiyorum çok akıntım var su gibieyvahedigeldismile
kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
karından ultrsnda sıkışık mı gittiniz ben 3 buçukta doktora gidiyorum çok akıntım var su gibieyvahedigeldismile
2'li test en güzel testlerden biri bence. İlk kez bebeğini bebek olarak görüyorsun bir kere. Hareket ederken ellerini ayaklarını hatta parmaklarını görüyorsun. Her yerini uzun uzun inceliyorlar. Çok güzel geçiyor. İçin rahat olsun. Zaten burun kemiği, ense kalınlığı normalse kan testi pek bişey anlatmıyor. Olmadı 3'lü teste sokuyorlar. Ya da dobbler'e alıyorlar. Yani 6 ay stresle falan yaşamıyorsun. Galiba 24. haftada detaylı usg'ye giriyorsun. O çok daha güzel oluyor. Kalbinin odacıklarını dahi net görüyorsun. Stres yapacak hiçbirşey yok bence.