2011 Nisan Anneleri

nasıl okumak istersen canım
kapalı olmana gerek yok
istersen abdest alabilirsin
sn kaç tane alacaksın

1 günde okuycaz
pazartesi günü
kaç tane alırsın

Bence bir günde okunması herkes için uygun olmayabilir..
Pazartesi başlayıp cumaya kadar tamamlamak daha iiyi olabilir kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun
seni de eklerim listeye ne demek
Allah rızası için okuna bir dua sen niye olmayasınki
bebeklerimizin kalp atışlarını duymamıza vesile olacak belki bu dua
Peygamber efendimizi aracı kılarak Allah'tan bebeklerimize sağlık sıhhat vermesini dileyeceğiz.

bak ne güzel bebeğin tutunmuş
şimdi sıra geldi kalp atışlarına
inşallah duyarsın yakında onları da
100 tane de sana yazıyorum.

sağol truf...
pazartesi günü oturup okuycam 100 tane...
inşallah duyarım kalp atışlarını...inşallah tüm nisan anneleri sağlikla kucaklarlar bebişlerini...
allahım ne olur mutluluğumuzu yarıda bırakma...dualarımızı kabul et...
kuzularımıza kavuşmayı nasip et...:ecrin_bebek:

Sağol canım inşallah darısı başınız olumunekankayizsmile 2li testte bazen bebek sağlıklı olsada sakat olabilir diyip insanı 6 ay strese sokuyorlar dedi arkadaşım. kimi doktorlar önermiyor bu yüzden falan dedi ya ne bileyim işte düşünceliyim eyvahedigeldismile amaaan kadın değil miyiz kafamıza takcak birşey buluyoruz :eek:

Doğru, İnşallah öyle streslerimiz olmaz

günaydın arkadaşlar benim bulantılarım 2-3 gündür çok arttı iştahsızlıkta başladı birde gece çok üşüdüm titredim hemde terledim sıtma dedikleri şey heralde kansızlıktanmı olduki doktora çarşamba gidicem
Salatı tefrice kaçtane kaldı takip edemedim. bende bu gün eşim nöbetçi 100 tane okuyabilirim.
bu benim 2. çocuğum 8 yaşında bir oğlum var. hayretle beni izliyor. bende böyleler yaptımmı anne diyor. yaşımda geç aslında 35 yaşındayım doktor senin yaşında birşey yok dedi ama hayırlısı eşim kız çocuğu istiyor sağlıklı olsunda...
hepimizi Allah korusun tamamına erdirsin.
Geçmiş olsun :teselli: Allah gönlünüze göre versin

bu arada yumurtamı yiyemedim.. nazar mı değdi ne.. :)) birden kokudan felan midem bulandı sadece zeytin ve yoğurt yedim..

Benimde bugün yediğim yumurtanın kokusu bi değişikti sanki burnumu kapatıp attım ağzıma :1ninca:

birazda ultrasyon cihazlarıyla alkalı canım. hassas olanlarda hemen duyuluyor.

Bencede.. 5+2 çoğu vajinal muayene ile görülebilmiş benimkine karından baktı ve gördük :nazar:

sağol truf...
inşallah duyarım kalp atışlarını...inşallah tüm nisan anneleri sağlikla kucaklarlar bebişlerini...

Aminn :Saruboceq:

Bence bir günde okunması herkes için uygun olmayabilir..
Pazartesi başlayıp cumaya kadar tamamlamak daha iiyi olabilir kaydirigubbakcemile5

bi arkadaş namazı var
1 günde okunması lazım dedi ya o yüzden öyle dedim canım

1 günde okuyacaksak 100 tane alırım.bu arada beni de listeye eklemeyi unutmayıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ekledim canım

sağol truf...

rica ederim

kızlar ben çıkıyorum.. sela okundu gidip bi yasin okuyayım dua edeyim bizlere.. hadi hayırlı cumalar tekrar.. görüşürüz canlar..

kızlar ben çıkıyorum.. sela okundu gidip bi yasin okuyayım dua edeyim bizlere.. hadi hayırlı cumalar tekrar.. görüşürüz canlar..
Allah kabul etsin :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız?
ben ne zaman duyarım acaba kalp atışlarını merakla bekliyorum çok sabırsızlanıyorum
Hoşgeldin dscopurcumm opuyorumnanaktan

gittik doktora ama keseyi göremedik haftaya çarşamba tekrar gidicem off ama çok heyacanlıyım

çarşamba günü 5+3 olacaksın değilmi? büyük ihtimalle görürsün ben 5+2 de görmüştüm :nazar:

Allah kabul etsin :Saruboceq:

Hoşgeldin dscopurcumm opuyorumnanaktan

çarşamba günü 5+3 olacaksın değilmi? büyük ihtimalle görürsün ben 5+2 de görmüştüm :nazar:

evet gülüm ama günler dakikalar geçmiyor hiç bişeyi bu kadar önemseyeceğim aklıma gelmezdi . bu arada tatlım kasıklarınızda sancı oluyormu benim çok sancım oluyo sol kasığımda özellikle dr olur demişti ama sancı tutunca ayakta duramıyorum

yalnız arkadaşlar herkes bu duayı okurken çok dikkatli olması lazım
ne bi eksik ne bi fazla olmaması gerekiyor
vede siz nasıl biliyorsunuz bilmiyorumda annemin dediğine göre
bu duaya iyi konsantre olmak lazımmış
ben bu duayı okurken tlf kapatıyodum mesela
kapı çalınca falan bi süre bekleyip sonra tekrar niyetlenmek gerekiyomuş
ben bu şekilde billiyorum ama yanlışsa uyarın

yalnız arkadaşlar herkes bu duayı okurken çok dikkatli olması lazım
ne bi eksik ne bi fazla olmaması gerekiyor
vede siz nasıl biliyorsunuz bilmiyorumda annemin dediğine göre
bu duaya iyi konsantre olmak lazımmış
ben bu duayı okurken tlf kapatıyodum mesela
kapı çalınca falan bi süre bekleyip sonra tekrar niyetlenmek gerekiyomuş
ben bu şekilde billiyorum ama yanlışsa uyarın

hangi duayı okuyorsunuz arkadaşlar bende katkıda bulunmak isterim pzt mi okuycaksınız aydınlatırmısınız beni

X