- 1 Şubat 2008
- 3.236
- 8
- 40
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.741
2450 oldu şimdiye kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl okumak istersen canım
kapalı olmana gerek yok
istersen abdest alabilirsin
sn kaç tane alacaksın
1 günde okuycaz
pazartesi günü
kaç tane alırsın
İnşallah duyabilirsin kaydirigubbakcemile5
Beni kalp atışları için 6+2 de çağırdı doktorum
canım hayırlı olsun
seni de eklerim listeye ne demek
Allah rızası için okuna bir dua sen niye olmayasınki
bebeklerimizin kalp atışlarını duymamıza vesile olacak belki bu dua
Peygamber efendimizi aracı kılarak Allah'tan bebeklerimize sağlık sıhhat vermesini dileyeceğiz.
bak ne güzel bebeğin tutunmuş
şimdi sıra geldi kalp atışlarına
inşallah duyarsın yakında onları da
100 tane de sana yazıyorum.
Sağol canım inşallah darısı başınız olumunekankayizsmile 2li testte bazen bebek sağlıklı olsada sakat olabilir diyip insanı 6 ay strese sokuyorlar dedi arkadaşım. kimi doktorlar önermiyor bu yüzden falan dedi ya ne bileyim işte düşünceliyim eyvahedigeldismile amaaan kadın değil miyiz kafamıza takcak birşey buluyoruz
Geçmiş olsun :teselli: Allah gönlünüze göre versingünaydın arkadaşlar benim bulantılarım 2-3 gündür çok arttı iştahsızlıkta başladı birde gece çok üşüdüm titredim hemde terledim sıtma dedikleri şey heralde kansızlıktanmı olduki doktora çarşamba gidicem
Salatı tefrice kaçtane kaldı takip edemedim. bende bu gün eşim nöbetçi 100 tane okuyabilirim.
bu benim 2. çocuğum 8 yaşında bir oğlum var. hayretle beni izliyor. bende böyleler yaptımmı anne diyor. yaşımda geç aslında 35 yaşındayım doktor senin yaşında birşey yok dedi ama hayırlısı eşim kız çocuğu istiyor sağlıklı olsunda...
hepimizi Allah korusun tamamına erdirsin.
bu arada yumurtamı yiyemedim.. nazar mı değdi ne.. :)) birden kokudan felan midem bulandı sadece zeytin ve yoğurt yedim..
birazda ultrasyon cihazlarıyla alkalı canım. hassas olanlarda hemen duyuluyor.
sağol truf...
pazartesi günü oturup okuycam 100 tane...
inşallah duyarım kalp atışlarını...inşallah tüm nisan anneleri sağlikla kucaklarlar bebişlerini...
allahım ne olur mutluluğumuzu yarıda bırakma...dualarımızı kabul et...
kuzularımıza kavuşmayı nasip et...:ecrin_bebek:
Bence bir günde okunması herkes için uygun olmayabilir..
Pazartesi başlayıp cumaya kadar tamamlamak daha iiyi olabilir kaydirigubbakcemile5
1 günde okuyacaksak 100 tane alırım.bu arada beni de listeye eklemeyi unutmayıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol truf...
pazartesi günü oturup okuycam 100 tane...
inşallah duyarım kalp atışlarını...inşallah tüm nisan anneleri sağlikla kucaklarlar bebişlerini...
allahım ne olur mutluluğumuzu yarıda bırakma...dualarımızı kabul et...
kuzularımıza kavuşmayı nasip et...:ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınız?
ben ne zaman duyarım acaba kalp atışlarını merakla bekliyorum çok sabırsızlanıyorum
boshayallersmilebende cnm sen keseyi gördün mü hiç gittin mi doktoraolumunekankayizsmile
bi arkadaş namazı var
1 günde okunması lazım dedi ya o yüzden öyle dedim canım
Allah kabul etsin :Saruboceq:kızlar ben çıkıyorum.. sela okundu gidip bi yasin okuyayım dua edeyim bizlere.. hadi hayırlı cumalar tekrar.. görüşürüz canlar..
Hoşgeldin dscopurcumm opuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız?
ben ne zaman duyarım acaba kalp atışlarını merakla bekliyorum çok sabırsızlanıyorum
gittik doktora ama keseyi göremedik haftaya çarşamba tekrar gidicem off ama çok heyacanlıyım
Allah kabul etsin :Saruboceq:
Hoşgeldin dscopurcumm opuyorumnanaktan
çarşamba günü 5+3 olacaksın değilmi? büyük ihtimalle görürsün ben 5+2 de görmüştüm
yalnız arkadaşlar herkes bu duayı okurken çok dikkatli olması lazım
ne bi eksik ne bi fazla olmaması gerekiyor
vede siz nasıl biliyorsunuz bilmiyorumda annemin dediğine göre
bu duaya iyi konsantre olmak lazımmış
ben bu duayı okurken tlf kapatıyodum mesela
kapı çalınca falan bi süre bekleyip sonra tekrar niyetlenmek gerekiyomuş
ben bu şekilde billiyorum ama yanlışsa uyarın