2011 Nisan Anneleri

kızlar dün ben rüyamda doğurdum...
ama 3 aylıkken,dr.kontrolüne gidiyorum nst ye sokuyorlar doğum başlamış diyorlar,
ne olduğunu anlamadan (nasıl doğdunuda görmedim)kucağımda bebeğim..
10-12 cm diyorlar ama benim gözüme normal bir bebek gibi görünüyor...

bebek avaz avaz ağlıyor süt vermem lazım ama göğsümü sıkıyorum sıkıyorum süt çıkmıyor,bu arada cinsiyetini görmedim ama erkeği andırıyordu tipi..birde sarı kumral gibiydi saçları ama baba ve ben esmeriz..

öyle değişirk bir rüyaydı sonra uyandım,bu arada son 2 gündür yüzümde seyirmeler
var dün çene-ağız bölgemde idi bugün gözül seyiriyor..acaba neden,yaşayan var mı böyle?

kızlar bu topik çok kalabalık yahu, herkese laf yetiştirilmiyo :KK1:
nisan ayı çatır çatır doğurcaz inşallah... bebişlerimiz gelcek :ecrin_bebek:

ama 3 aylıkken,dr.kontrolüne gidiyorum nst ye sokuyorlar doğum başlamış diyorlar,

bebek avaz avaz ağlıyor süt vermem lazım ama göğsümü sıkıyorum sıkıyorum süt çıkmıyor,bu arada cinsiyetini görmedim ama erkeği andırıyordu tipi..birde sarı kumral gibiydi saçları ama baba ve ben esmeriz..

öyle değişirk bir rüyaydı sonra uyandım,bu arada son 2 gündür yüzümde seyirmeler
var dün çene-ağız bölgemde idi bugün gözül seyiriyor..acaba neden,yaşayan var mı böyle?

rüyan hayrolsun...dün birisi bana dediki senin gözünmü seğriyo bende bilmem dedim..
belki olmuştur ama hissetmedim..

kaç gündür aramıyo bile.. bi sıkıntın var mı diye.. dün kızına gitmiş misafiri gelcek diye yemekler yapmış alışveriş yapmışlar.. beni aramadı bile.. halbuki kokulardan tiksindiğim için yemek yapamıyorum.. dr. kesin istirahat dedi.. o yüzden işe de gitmiyorum ve evde yatıyorum.. hergün ya annem gelio ya da beni oraya götürüyolar.. o da demio ki bunlar evdeyken ne yiyip ne içio.. hayır oğlu oruç tutuyo mübarek gün sefil mi oluyo die oğlunu da düşünmez. sadece siz gelin dio..

boşver canım bu dönemde hiç böyle şeyleri takma kafana..
sen sadece bebeğini ve kendini düşün gerisi önemli değil...
insan bu dönemde daha çok ilgi ve anlayış bekliyor evet ama
bazılarıda kendi bildiklerinden taviz vermiyorlar...
neyseki annen yanında,şükret olmayanlarda var,
benimkide uzakta k.validem saolsun çok ilgili bana poşet taşıtmıyor ama
insanın kendi ailesi gibi olamaz kimse...

günaydın kızlar... bende daha kahvaltı yapmadım eşim nöbetçiydi dün daha gelmedi onu bekliyorum.oğluşuma yedirdim. benim sabahları fazla olmuyor bulantılarım öğleden sonra ve akşam üzeri oluyor. hazımsızlık ve yanma oluyor..
tefriciyeden bende 100 tane okuyabilirim..

Hayırdır inşallah diyerek yoruma geçelim dermişim.
Biraz aklına fazla takmışsın ondan görmüşsün bence. Doğuma yakın da başka türlü görüyorsun. Bezini değiştirmeyi unutmuşsun, çocuk çıplak kalmış gibi. Ama ben seyirmelere çok inanıırım.

Çene seyirmesi: Kederin gidip yerine iyilik geleceğine ve murada erişileceğine
Alt dudağın seyirmesi: Kederin gideceğine akrabalardan hayır görüleceğine,
Üst dudağın seyirmesi: İstemeyerekfena söz söyleyip pişman olmaya yorumlanıyor. göz seyirmesi hangş gösün ne resinin olduğuna bağlı.

kızlar ben sadece elma yedim henüz,
çok bulantım var yaaa...akşamda yola çıkcaz..
ptesi tatilmiş, 3 gün şileye gitcez.. inşallah oralarda
kötü olmam..

kızlar ben sadece elma yedim henüz,
çok bulantım var yaaa...akşamda yola çıkcaz..
ptesi tatilmiş, 3 gün şileye gitcez.. inşallah oralarda
kötü olmam..
dikkat et kendine canım.. bizde bayramda tatile gidicez. ama o yol gözümde büyüyo şimdiden.. inşallah sağ salim döneriz..

Biraz aklına fazla takmışsın ondan görmüşsün bence. Doğuma yakın da başka türlü görüyorsun. Bezini değiştirmeyi unutmuşsun, çocuk çıplak kalmış gibi. Ama ben seyirmelere çok inanıırım.

Üst dudağın seyirmesi: İstemeyerekfena söz söyleyip pişman olmaya yorumlanıyor. göz seyirmesi hangş gösün ne resinin olduğuna bağlı.

selam ipeğimu, rüya yorumlayabiliyorsan benimkileri de yorumlarmısın?
3 gündür sırayla gördüğüm rüyalar..

1- kayınvaldemin evine hırsız girerken gördüm.
2- toprak altında bi yerde bir sürü altınlar, hazine gibi bişey gördüm.
3- evimde banyoda su borusu patlıyor, duvarlar çatlamaya başlıyor yavaşca, bütün evin belli bölgeleri açılıyor, eşimle engel olmaya çalışıyoruz, beceremiyoruz :2:

çok korkuyorum rüyalarımdan, benim genelde çıkar...

doğru haklı olabilirsin canım..geçenlerde doğumla ilgili baya bişeyler okumuştum
belki onların etkisinde kaldım...
seyirmeler ile ilgili ilk defa böyle şeyler duydum,ilginç geldi bana...
sol güzümün göz kapağı seyiriyor cnm bugün sağda hiçbirşey yok...

bende tuhaf rüyalar görüyorum ama umursamıyorum hamilelikten bence bunlar.

bizde ankaraya gidicez bayramda
o yolu gözüm hiç kesmiyor ama napıcam bilmiyorum

kızlar benim midem çok yanıyor.mide bulantısından daha çok halsizlik var. henüz tiksinme falan bişey yok. bir de hazımsızlık çok rahatsız ediyor beni.

kızlar tefricityeyi ne kadar sürede okuyaCAZ BELİRLEYİN ONA GÖRE sayı söyliyim size.listeye beni yazdınızmıııı? sat,17 temmuz,28 yaşındayım,54 kiloyum,doğum 23 nisan,

X