2011 Nisan Anneleri

funmakcım böyle güzel haberler duymak mutlu ediyor beni
hadi bakalım
her gittiğinde heyecan basacak ağlamak isteyeceksin

7.haftası içinde sanırım... c.tesi kalp atışlaı bulunamazsa alalım demiş doktoru... sanırım 8.haftayı doktor beklemeyecek...

oda öyle yapacakmış, başka bir doktora daha gidecek, ama zehirleme vakkaları duyuyoruz, allah korusun geç te kalmaması gerekir. ama umudunu yitirmiyor tabi.
6,6 haftalık bu gün 7 oldu.
arkadaşın başka rahatsızlığı falan varmı yada kese veya bebişin ilerlemesi iyimi bilmiyorum...
eğer az da olsa yerinde durmayıp ilerliyorsa bence kesinlikle 8. haftayı beklesin...
7 haftalıkken kürtaja krar vermek çok çok erken...
tanıdığım bir arkadaş aşılama tedavisinde hamile kaldı yani geç döllenme olasılığıda yok...
ama bebşim kalbi 8 hafta olmadan atmadı...
şimdide maşallah gayet iyi...
zehirlenme konusunda dr kotrolunda olur kendine dikket eder...

ben 8 haftadan önce zehirlenme olcağını sanmıyorum...
ben sat olarak 8+4 gün bekledim ama bebiş 6+3 te kalmış...
allaha şükür bana bir rahatsızlık yapmadı...
hatta sonrada kendisi düştü kürtaja bile gerek kalmadı...
arkadaşla bir konuşun eğer sorun sadece kalp atışı ise sakın 8 haftayı tamamlamadan kürtaj olmasın...
allah yardımcısı olsun...

arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..
ben devlet hastanesinde yaptırdım ve hiç para vermedim...
genelde aşağı yukarı aynı testleri yapıyorlar...

gözün aydın canım...
bebişi görebilmen usg aletinede bağlı...
ben bebişi gördükten 2 gün sonra kanamayla gece acile gitmiştim ordaki usg de sadece keseyi gördüler...
yani her usg aynı değil canım...
birde 6. haftadan sonra daha iyi görünür bence...

alttan usg farklı muayene farklı birşey...
usg zaralı değil derler...
ama muayene için spekulum takması gerekir ve buda hamileyken veya hamileliğin bu aylarında sakıncalı olabilir...
spekulum takmadanda akıntıyı gözetlemesi zor olur herhalde...
ama tabi bu sadece benim fikrim bir yerden duymadım...
yani net bilmiyorum...

funmakcım böyle güzel haberler duymak mutlu ediyor beni
hadi bakalım
her gittiğinde heyecan basacak ağlamak isteyeceksin

ay canım çok teşekkür ederim hadi bakalım sıra senin meleklerinde sıra göstersinler artık kaç kişiler değil mi canım senin konrtrolun ne zmaandı

maşallah..çok sevindim cnm..bnmde kanamalı yerler gitmiş görürüz inş..

gözün aydın canım...çok şükür kanamada gitmiş....
çalıştığın için yatma konusu zor ama inş sorun çıkmaz rahatça izin alırsın...

çok zorlamadığı müddetçe içme canım...
bende bulantının iyi olduğunu duymuştum...
ama sakın bulantısı olmayan arkadaşlar sorun aramasınlar buda normal birşey...

şuan 1,5 lt su önümde, içiyorum yavaş yavaş...

Hadi afferim sana, içtikce daha çok içmek isteyeceksin, şişe önünde durdukça unutmazsında.

arkadaşlar doktora ilk muayenemi oldum..bnden kan testi yaptırmamı istedi kanda 9 bulgunun durumuna bakılcak..bağkur indirimiyle 217 tl tutuyo..anlamadım valla..sizlerden yaptıran varmı?? bana birz gereksiz gibi geldi..

Bende az önce doktordan geldim, sanırım 7 kalem test yazmış, ama okuyamıyorum. Sadece birini net biliyorum, trombositime baktıracak, yüzümde lekelenmeler var güneşten, bunlar kan pıhtılaşmasının belirtileri olabilir bi test yapalım dedi.

ay canım çok teşekkür ederim hadi bakalım sıra senin meleklerinde sıra göstersinler artık kaç kişiler değil mi canım senin konrtrolun ne zmaandı

önce ayın 1 inde gel dedi
sonra ben o gün nöbetçi olabilirim deyince
o zaman 6 sı gibi de gelebilirsin dedi
ama benim 5 inde sınavım var o zaman gidebilirim

hayırlı iftarlar sizlerede..Allah kabul etsin..a.s

sağol canım yaptık geldik iftarı

ooo maaşallah

Kızlar kontrolden geldim.
Bebek maşallah gayet iyi görünüyor, gelişimi iyi. 1,37cm olmuş.
Bir sürü tahlil verdi, yarın aç karnına onları yaptıracağım.
Kasıklarında ağrı oluyormu diye sordu, bazen dedim, kese tam olarak yerleşmemiş daha dedi, bir bölümü havadaymış??ne demekse, bu ağrı yapar dedi, ağır kaldırmaca yok vee 16. haftaya kadar ilişki yok dedi, çok kesin konuştu, ama zaten crinone jel kullandığımı duyunca, oo sen zaten oraya çimentoyu dökmüşsün zaten istesende olmaz dedi.:hulya: ne zaman bitcek bu jel yaa, acayip rahatsız ediyo artık beni, vallahi yer kalmadı, jeli itemiyorum bile içeri. Neyseee bunlar güzel dertler.
Bu tüp bebekciden sonra ilk normal jinekolojik Kontrolüm ve ilk kez göbekten kontrol edildi.
Güzel resimler çekildi, 1,37 cm olduğu içinde daha iyi görünüyor, küçük bir solucan gibi, kıvrılmış ve kuyruklu. İlk kez içim bir tuhaf oldu, gerçekten bebeğim oluyor, binlerce kez şükürler olsun, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Beni 5 senedir bekletiyor küçük solucanım, bazen hiç bebeğim olamayacak sanıyordum, ama bu gün ekranda görünce imkansız olmadığını gördüm.
Önce allahıma sonra tüm emek veren doktorlara teşekkür etmem gerek.
Allah doğduğu günü de göstersin inşallah.
Allah Kimseye bebek özlemi çektirmesin, tüm isteyenler bu güzelliği en kısa zamanda yaşasın.

trufcum hadi bakalım az kalmıs sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz
zektbom canım hiç üüzlme düzenli kullan progestanı allahın izniyle geçecek benim kanamalı bölgem 3 hafta önce keseden büyüktü alalhıma şükürler olsunki gitti
ama inanın o kalp atısı hayatımda duyduğum en güzel sesti allahım o nasıl güzel bir atıştır

kızlar bende bugün keseyi gördüm:sm_cool:minnacık bişey yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün görememiştiniz dedim doktora,oda dün keseyi gördümde kalp atışlarını görmeye çalıştım dedi bende şimdi görünmesimi lazımdı dedim yok 6-6,5 haftalıkken görülür ama vajinal baksak kesin görürüz dedi ben istemedim.zaten cumartesi günü başka doktora gidicem.

Allah kucağını istediğin sayıda çocukla doldursun canım
ağır kaldırmadan olmuyor kızım 12 kilo her gün kucak istiyor

evet ya o kalp sesi çok güzel oluyo

dün niye gittin bugün niye gittin
doktorunu tamamen mi değiştireceksin ve neden

dün niye gittin bugün niye gittin
doktorunu tamamen mi değiştireceksin ve neden

canım çalıştığım hastanenin doktoru benim doktorum değil dün keseyi görmek için gittim ama kesenin oluşmaya başladığını söyledi ama bana bu kese falan demedi içim rahat etmedi benimde bugün tekrar girdim ultrasona ve bende gördüm keseyi.

Herkese mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 27 temmuzda aşılamam olmuştu allahıma binlerce şükür tuttu geçen hafta keseyi gördük ctesi günüde beeğimizi görcez inşallah.çok heycanlıyım. Internette hesapladığıma göre 21 nisan tahmini doğum tarihi.

hoşgeldin aramızahihoyyyt

kaydirigubbakcemile5süper canım benim gözün aydın tez zamanda kalp atışlarınıda görürsün inş.

hoşgeldin cnm hayırlı olsun hamişliğin tez zamanda görürsün inş. kalp atışlarınıdaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…