-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.121
ben geldiiimmmmmmmm.allahım okadar rahatladımki anlatamam arkadaşlar.bebeğimi gördük ve kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyum.çünkü orda benımle aynı haftalarda olan arkadaşım denk geldi onun boş gebelik çıktı çok üzüldük.belirtilerimiz aynı onunla bendemı öle olucam acaba dıye düşünmekten strese girdim çok fena eşimde tabi.ama çok şükür benım herşey yolunda 1 ay sonra tekrar gidicem.folbiol dışında başka bişi vermedi gene.inanılmaz bir duydu.allahım herkese yaşatsın bu güzellikleri.ben buarada6+5de duydum kalp atışlarını.
cnm sanırım aynı belgesel ben de onu izlemeye başladım dün 1. bölümü bitti bu arada migren için benimde şuan ağrıdan kıvranıyorum sıcak duş iyi geldi biraz bana omuzve boyun çevreme sıcak su ile masaj yaptım hafifledi birde buz koyanları duydum başına sarıyormuş birde soğuk suda elini ıslatıp boynuna sürüyorsun sinirleri gevşetyrmuş cnmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegeçmiş olsunMerhaba kızlar,
Birde National Geographi 'in Yaşama Yolculuk diye bir DVDsi var, muhteşem, onuda tavsiye edrim. Anne karnında 9 aylık süreci anlatıyor.
Miğde bulantısı filan olmuyor bende şimdilik, ama aşırı uyuyorum, Kızım mı olacak Angel ne dersin:) Çin takvimine göre erkek görünüyor, ama tüp olduğu ve 2 embriyo yerleştiği ama sadece 1 tanesi tutunduğu için bu takvime çok güvenmiyorum.
Ha birde hamilelikte migren için bir öneriniz var mı?? baş ağrım gözlerime vuruyor, sonra midemi bulandırıyor, en sonda kusuyorum. normalde sürec böyle devam ediyor bende. Doğal bir tedavi şekli var mı acaba.
evet canım maşallah güzel artmış...haftasına görede gayet normal...kızlar bende kan testi yaptırdım tekrar 57 idi 6 gün önce bugün 1227 olmuş sanırım sağlıklı ilerliyor çok mutlu oldum diğer düşüğümde 1000 bile olamamıştı erken ama yükselmesi çok mutlu etti benidelikafadulden
olumunekankayizsmile denizcim sağol bitanem desteğin için
bende şimdi tam bu belgeseli arayacaktım sen bulmuşsun canım...Yaşama Yolculuk (anne karnındaki bebekler) 1/2 | Hastalık & Tedavi & Sağlık Videoları
kızlar anne karnında adım adım gelişmenin belgeseliçok eğlenceli
canım sen nasılsın kanaman durdu mu?canım gözünaydın, iki güzel haber birden almışsın.inşaallah haftaya diğerininde kalp atışlarını duyarsınız.darısı tüm bekleyenlerin başına:)
sağol canım... ben tüp bebek yaptırdım.. kanda gebeliği gördükten sonra ilk kez gittik.. daha önce kese görmeye felan gitmedik... mide bulantılarım olmasa gebeliğimden süphe ediyordum arada bir :)))))))))))
evet canım maşallah güzel artmış...haftasına görede gayet normal...
bende şimdi tam bu belgeseli arayacaktım sen bulmuşsun canım...
sağola.s.
hoşgeldin denizcim
amin canım çok ama çok mutlu oldum inş. cümlemizin sağlıklı ilerler ikimizde paylaşırız inş. burada o güzel haberlerimizi bu arada verdiğim linklere müsait olduğunda bak bir istersenn onu izledim:CüvCüv:Hoşbulduk canım...Geçmişi okudum maş bugün coşmuşsunuz oku oku bitiremedim yawakannehirAma hadi Nisa nerdesin niye yazmadın dedim durdum içimden sayfaları okurken veee nihayet gördümmmm.Tebrikler canım çok şükür değerin yükselmiş.Rabbim inş bizlere de keseyi bebişi kalp atışlarını görmeyi nasip eder:Saruboceq:
national geographic linkini kim verdi hatırlayamadım ama çok güzel izledim
nöbetin ilerleyen vakitlerinde izleyeceğim inşallah
bu 1 bölümümü kalan bölümlerine nasıl ulaşabiliriz
teşekkür ederim arkadaşım
Günaydııın a.s.
Kelebekçim yerleşme kanamasıdır belki, hemen bozma moralini bi doktora görün istersen :teselli:
Günaydın kızlar
benimde gece kahverengi akıntım başladı mafoldumben
inşallah bebeğime bişey olmaz
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
aman inşallah öyledir ya off ne bilimm
doktorada cuma günü gitcem, daha erken gitmek istemiyorum.
bol bol su içiyorum inşallah geçer.
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan