2011 Nisan Anneleri

baby seninde gözünaydın arkadaşım, Allah sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallah

cnm sanırım aynı belgesel ben de onu izlemeye başladım dün 1. bölümü bitti bu arada migren için benimde şuan ağrıdan kıvranıyorum sıcak duş iyi geldi biraz bana omuzve boyun çevreme sıcak su ile masaj yaptım hafifledi birde buz koyanları duydum başına sarıyormuş birde soğuk suda elini ıslatıp boynuna sürüyorsun sinirleri gevşetyrmuş cnmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilegeçmiş olsun

evet canım maşallah güzel artmış...haftasına görede gayet normal...

bende şimdi tam bu belgeseli arayacaktım sen bulmuşsun canım...
sağola.s.

canım gözünaydın, iki güzel haber birden almışsın.inşaallah haftaya diğerininde kalp atışlarını duyarsınız.darısı tüm bekleyenlerin başına:)
canım sen nasılsın kanaman durdu mu?

sağol canım... ben tüp bebek yaptırdım.. kanda gebeliği gördükten sonra ilk kez gittik.. daha önce kese görmeye felan gitmedik... mide bulantılarım olmasa gebeliğimden süphe ediyordum arada bir :)))))))))))

hepimizde var aynı durum sanırım içim içimi yiyor kalp atışlarını duymadan inanamıyorum hamile olduğuma.bulantılarımda belli belirsiz :/ neyse sen atlattın ilk aşamayı...darısı 2.bebişe diyelim.sağlıcakla kal

hoşgeldin denizcim

Hoşbulduk canım...Geçmişi okudum maş bugün coşmuşsunuz oku oku bitiremedim yawakannehirAma hadi Nisa nerdesin niye yazmadın dedim durdum içimden sayfaları okurken veee nihayet gördümmmm.Tebrikler canım çok şükür değerin yükselmiş.Rabbim inş bizlere de keseyi bebişi kalp atışlarını görmeyi nasip eder:Saruboceq:

Kızlar evde değilim bikaç gün daha da olamayacağım ama geçmişi okumaya çalıştım.Çooookkkkk mutlu oldum bebişini görenlere kalp atışını duyanlara aman Yarabbim ikizlerimiz bile var:lepi:
Allahım cümlemize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşşşşşşş:Saruboceq:
Hepinizi çok öpüyorum kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım çok ama çok mutlu oldum inş. cümlemizin sağlıklı ilerler ikimizde paylaşırız inş. burada o güzel haberlerimizi bu arada verdiğim linklere müsait olduğunda bak bir istersenn onu izledim:CüvCüv:gözlerim doldu yaa anne karnındaki bebişler bakarkenakannehir

national geographic linkini kim verdi hatırlayamadım ama çok güzel izledim
nöbetin ilerleyen vakitlerinde izleyeceğim inşallah
bu 1 bölümümü kalan bölümlerine nasıl ulaşabiliriz
teşekkür ederim arkadaşım

valla kızlar size kırkbin kere maşşallah hızınıza yetişmek mümkün değil epey ilerlemişsiniz yazıların hepsini okumam mümkün olmadı ama özelden mesaj atıp listeye eklenmek isteyen arkadaşları ekledim burdan takip etmem çok zor.özelden bilgilerinizi verirseniz daha kolay olacak.
topiğimiz büyüyüor ve sanırım güzel haberleri alıyoruz fire vermeden şu 9 ayımızı bitiririz inşaallah. bende 31 ine randevu aldım . bakalım bizde kalp atışlarını duysakta rahatlasak..ben birazda tecrübeli olunca sanırım durmadam doktora gitmek istemiyorum herşeyin tam netleşmesini istiyorum o yüzden inş gittiğim zaman 2 ayın dolmuş olacak..güzel hberlerle gelirizde sevinçlerimizi paylaşırız....

Gününüz aydın olsun bebişleriniz sağlıcakla dolsun kızlarkaydirigubbakcemile3

canım altında var 2.bölüm seyret diye ben vermiştim şeyde yapabilirsin o sitede anasayfaya gelip 2. bölümü seçersin diğer verdiğim linkte güzel onuda izle bence oda güzel
http://www.saglik.belgeselgoruntuleri.com/category/gebelik/ burda 2 . bölüm var

Son düzenleme:
Günaydııın a.s.

Kelebekçim yerleşme kanamasıdır belki, hemen bozma moralini bi doktora görün istersen :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…