- 18 Şubat 2009
- 181
- 53
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
İyi akşamlar kızlar a.s.
arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki. ağlıyorum yazarken. bugün iş çıkışı dr a gittim, tekrar bir kanda baktırayım hemde muayene olayım diye. cumartesi hcg 370.24 'tü. bugün çıkan sonuç 4700. ben mutlu mutlu dr odasına gittim ama ağlayarak çıktım. Çünkü doktor keseyi göremedi karından baktı. dış gebelik, mol gebelik vs bir sürü olasılık sıraladı. artı olarak bonus olarak bir de kistim varmış. mahvoldum. yarın başka bir doktora gideceğim. Allahım yardım et bana.
arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki. ağlıyorum yazarken. bugün iş çıkışı dr a gittim, tekrar bir kanda baktırayım hemde muayene olayım diye. cumartesi hcg 370.24 'tü. bugün çıkan sonuç 4700. ben mutlu mutlu dr odasına gittim ama ağlayarak çıktım. Çünkü doktor keseyi göremedi karından baktı. dış gebelik, mol gebelik vs bir sürü olasılık sıraladı. artı olarak bonus olarak bir de kistim varmış. mahvoldum. yarın başka bir doktora gideceğim. Allahım yardım et bana.
İyi akşamlar canım hoşgeldinhihoyyyt
Canım dur bi sakin ol ağlama...Bugün itibariyle kaç haftalıksın sen o da önemli vajinal mı baktı yoksa karından mı??
karından baktı, bugün itibariyle sanırım 5 hafta 3 günlük.
senağlamanapıcam ben yaa
kan tahlilini işyerime yakın olan küçük bi hastanede yaptırdım. ilk defa gittiğim bir yer. doktor karından göremeyince vajinal ultrason bakabiliriz dedi. açıkçası moralim o kadar bozulmuştuki ve doktorda net birşey demeyip bir sürü olasılık sıraladığı için güvenim kayboldu. yarın ilk işim bildiğim doktora gitmek olacak.
beni en çok korkutan dış gebelik olasılığı. geldiğimden beri netten bakıyorum ama net bişey elde edemedim.
bu arada hepiniz çok sağolun yorumlarınız ve desteğiniz için.
beni en çok korkutan dış gebelik olasılığı. geldiğimden beri netten bakıyorum ama net bişey elde edemedim.
bu arada hepiniz çok sağolun yorumlarınız ve desteğiniz için.
inşallah dediğiniz gibi olur, dua edin bana nolur. yarın doktoruma gideceğim durum neyse belli olur o zaman.
inşallah dediğiniz gibi olur, dua edin bana nolur. yarın doktoruma gideceğim durum neyse belli olur o zaman.