- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 36
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
Allah esirgesin canım inşallah bişey olmaz. Sağ salim kucağını alırsın.
amin canım inşallahh cümlemize nasip etsin ALLAHIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah esirgesin canım inşallah bişey olmaz. Sağ salim kucağını alırsın.
Mrb canım hoşgeldin Allah tamamına da erdirsin inş.Doktorun rahatlanmış bak ne güzel sen de sıkma canınıyerimseniben
tatlişoğlum özelden attığım mesaj ulaştımı sana canım
evet canım ulaştı ekledim senide listemize sende hoşgeldin aramıza...olumunekankayizsmile
pastil kullanabilirsin canım adı şimdi aklıma gelmedi bi marka varya meyvelileri falan var.
doktora sormuştum ben. rahatlatır baya
evet özellikle bazı bitki çayları gebelikte çok zararlıymış diye duymuştum.. Neden doktorunla görüşmüyorsun.. Daha sağlıklı olur...
Ay canım sağlıklı olsun da ikiz yada tek farketmez.Nette can sıkıcı bir sürü şey yazıyor.Onlar olmasın da Allah korusun.Peki canım senin bebeğin doğdu mu yoksa hamile misin daha? Herşey yolunda mı yani? Hani değerlerimiz aynı gibi ya ondan soruyorum.
kızlar 2-3 gundure internetimizde sorun vardı şükür şimdi düzeldi inşallah bir daha gitmrz ama telefon hattımız hala sorunlu
ya dunden beri feci gaz durumundayım ya 2 şişle soda içtim bana mısun demiğyor sabah kalvaltıda domates yedim o mu yaptı ki ay hamiş olmasam metsil içicem ama çok sıkıstıtıroyor karnımı 4 aylık gibi şiş karnım şu an ne yapbilirm kızlar ya rezene çayı zararlı mı bebeğe
tabi eklenebilir...tatlişoğlum ve fadik listemizi gördümm çok güzel olmuşşşşş :lepi:
ilk ben gördüm sanırım hihoyyyt
yalnız bi sütün daha ekleyebilirsen oraya kese ve kalp atışları yazılabilir :hulya:
çok sevibdim canım....gözün aydın...darısı kalp atışı duymak için bekleyen arkadaşlara inş..kızlar,çok mutluyum :dance:
ilk 4+6 da yani 5.haftaya girerken gitmiştik dr.a ama keseyi görememiştik..
bugüna randevu almıştım bugün gittik keseyi görmek için içimde acaba kalp atışlarını da
duyabilecez mi diye hep bir endişe vardı...
çok şükür, hem kesemizi gördük, hemde kalp atışlarını gördük ve de duyduk...
inanılmaz bir duyguymuş,4.6mm karınca kadar ama kalp atışını görseniz nasıl parlıyor..opuyorumnanaktan..herşey normal dedi,dış gebelik filan yok...
bebeğimin ilk resmi bile oldu,fasulye gibi ama ben herşeyini seçebiliyorum...
bu arada sata göre ben 6+1 oldum bugün usgde de aynı çıktı,dr.a sordum aynı mı yani dedim evet dedi..ama ben anlamadım ansıl aynı olabilirmi ki,döllenme tarihi yani reglmin ilk günüfisfisfis
inşaalaah en kısa zamanda sizlede bu duyguları yaşarsınız,sağlıklı günler bizimle olsun...
hoşgeldin canıma.s.kızlar slm herkeze bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım son adetim 13 temmuz ve ilk ultrasonum 31 ağustos ama benden çok az kahve akıntı geliyor 2 defa proluton yapldı dr . değerlerin ii bi şey olmaz inşallah dedi ama ben tedirginim nede olsa bide tedavi gebeliği
inş canım...benim SAT 23 temmuz.
normalde bugun adet gormem gerekirdi.yani bugun 28. gun
insallah hayirlisiyla hamileyimdir yaa
lutfen benim icin dua edin arkadaslar:Saruboceq:
evet özel mesaj senin için daha iyi olur canım...kızlar listemizi fadik arkadaşımızın yardımı ile değiştirdim.sizleri takip etmem çoğu zaman forumdan zor oluyor bana özelden mesaj atarsanız yaş ve kilo bilgilerinizi daha listeye eklemem daha kolaylaşır...
canım içerdeki kanama için nasıl bir tedavi uygulandı sana....canım şükür dısarda kanamamız yoktu içteydi kanamalı bölge
inş nette sorun çıkmaz canım...kızlar 2-3 gundure internetimizde sorun vardı şükür şimdi düzeldi inşallah bir daha gitmrz ama telefon hattımız hala sorunlu
ya dunden beri feci gaz durumundayım ya 2 şişle soda içtim bana mısun demiğyor sabah kalvaltıda domates yedim o mu yaptı ki ay hamiş olmasam metsil içicem ama çok sıkıstıtıroyor karnımı 4 aylık gibi şiş karnım şu an ne yapbilirm kızlar ya rezene çayı zararlı mı bebeğe
canım kalp atışı için erken sakın stres yapma...selam kızlar nasılsınız?
bugün çalıştığım hastanedeki doktora gittim keseyi göremedi 1 ay sonra gel dedi bana zaten 10 gün sonra doktoruma gidicem işallah kalp atışlarınıda görürüz
ayrıca yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hamileliğiniz hayırlı olsun...
aaa süt gaz mı yapıyor...slm canım o şişlik ve gaz problemi bendede var ama bana süt içtiğim için oluyorr üşütmemeye dikkat et canım
selam kızlar nasılsınız?
bugün çalıştığım hastanedeki doktora gittim keseyi göremedi 1 ay sonra gel dedi bana zaten 10 gün sonra doktoruma gidicem işallah kalp atışlarınıda görürüz
ayrıca yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hamileliğiniz hayırlı olsun...
benimde midem ekşiyooooo ((