- 22 Haziran 2009
- 780
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inşallah opuyorumnanaktan
ya su tickerlari nereye yapistiriuoruz profilde ben bulamadim.. koydugum yerde cikmiyor
Günaydın kızlar
bende geldim cizelge yapacagim :)
Denizcim Günaydın a.s.
Günadın canımm nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakiyimmmopuyorumnanaktan
İyiyim canım, iyi hissediyorum çok şükür :1hug:
sadece adet sancısı gibi sancım var 1 haftadır daha geçmedi boshayallersmile
Sen nasılsın nasıl hissediyosun :ecrin_bebek:
Canım ara ara kası sancısı bende de oluyor.Ama bu normalmiş bu dönemlerde bebek yerleşirken böyle ağrıların sancıların olması.
Bana işaret veriyor
hiç şikayetçi değilim kaydirigubbakcemile3
Bugünü saymazsak 5 gün sonra doktora gidicem off daha çok varmış boshayallersmile
Evt canım yaa bebekler yerleşsin de biz sancılara katlanırız de mi:teytey:
Vakit aynen bana da geçmiyoo gibi geliyoo.Biz ne yapacaz böyle bilmiyorum yanii daha yeni 9 ay var yaaaaaaaaboshayallersmile
Bencede kaydirigubbakcemile3
9 ay böyle endişe merak içindemi geçicek acaba
Çok yeni olduğu için belkide böyle sabırsızız bi kaç ay sonra daha da alışırız gibi geliyo boshayallersmile
aman şükürler olsun...aslında vajinal usgnin herhangi bir zararı yok,rahatsız olduğundan mı istemiyorsun,yoksa birşey olur endişesinden mi? bol bol dinlen canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini:ecrin_bebek:
cnm ilk hamileleğimde hiç bi sorun yada şikayetim yoktu hastaneye gitttim ve 7 haftalık olduğu halde alttan bakcaz dedi bende şimdiki kadar bi bilgim olmadığı için tmm dedim ve eve geldik ertesi günü kanamam oldu ve düşük yaptım. ya aslında bi ilgisi yok inanıyorum buna çünkü 3 gün öncede kanamam oldu alttan mı baktırdım yok ama korku olduğu için istemiyorum
arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki. ağlıyorum yazarken. bugün iş çıkışı dr a gittim, tekrar bir kanda baktırayım hemde muayene olayım diye. cumartesi hcg 370.24 'tü. bugün çıkan sonuç 4700. ben mutlu mutlu dr odasına gittim ama ağlayarak çıktım. Çünkü doktor keseyi göremedi karından baktı. dış gebelik, mol gebelik vs bir sürü olasılık sıraladı. artı olarak bonus olarak bir de kistim varmış. mahvoldum. yarın başka bir doktora gideceğim. Allahım yardım et bana.
günaydın cnm.Günaydın kızlar
Bence hissetmeye başladığımızda yani varlığını içimizde kabullendikten sonra biraz daha rahatlarız.İnş Allahım yoksa bu tedirginlikle 9 ay bize zehir olur kızlarsempatiksalakcinni
Şöyle 2-3 ay hemen geçiversin istiyorum
haydaa... şaka gibi.. telaş etme... hemen kendi doktoruna görün bence.. ay söylemek belkşi kötü ama çok beceriksiz doktorlar var... düşünün bende polip vardı tüp bebek merkezine gittim rahim filmi ile doktora polip sorun olurmu diyorum hani nerede diyor bana .. adama ben gösteriyorum... yani her doktor iyi olacak diye bişey yok... sen telaş etme kendi doktoruna görün canım.. üzülme bebeğe zarar verirsin...
merhaba bayanlar diğer yopiği açan arkadaş liste için yeni topik açmamızı önermiş bu görevi ben yapayım dedim şimdi son adet tarihlerimizi ve beklenen doğum tarihlerimizi yazalım listemizi oluşturmay başlayalım
B]بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم [/B],[
2011 NİSAN ANNELERİ LİSTESİ
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Kilo Takip***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
:CüvCüv:|aysu87|?|25-Haziran|2-Nisan
:CüvCüv:|funmak|?|26-Haziran|2-Nisan
:CüvCüv:|emilyyyyyy|?|27-Haziran|3-Nisan
:CüvCüv:|tatlişoğlum|29|28-Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|BALKUPUM|?|28-Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|lollipop83|?|28-haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|simten81|29|29-haziran|5-Nisan|63 kg
:CüvCüv:|life_city|?|29-haziran|5 Nisan
:CüvCüv:|Fadik|29|29-Haziran|5-Nisan|50kg+0kg(6.haftada)
:CüvCüv:|_mai_|?|1-Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|nilufermas|?|1-Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|duyguş|?|2-Temmuz|8-Nisan
:CüvCüv:|catdog|?|3-Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|she35|?|3-Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|landsarc|?|7-Temmuz|13-Nisan
:CüvCüv:|karemel86|?|7-Temmuz|13-Nisan
:CüvCüv:|zerdal|?|8-Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|babybaby86|?|8-Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|zeynep0146|?|8-Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|dilserserin|?|9-Temmuz|15-Nisan
:CüvCüv:|angel74|?|10-Temmuz|16-Nisan
:CüvCüv:|kuzucan|?|12-Temmuz|18-Nisan
:CüvCüv:|mersenem|22|13-Temmuz|19-Nisan|65 kg
:CüvCüv:|denizcim|26|18-Temmuz|24-Nisan|45 kg
:CüvCüv:|truf|26|19-Temmuz|25-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|bammbik|23|19-Temmuz|25-Nisan|53 kg
:CüvCüv:|*papatya*|27|20-Temmuz|26-Nisan|42 kg
:CüvCüv:|kelebek01|?|22-Temmuz|28-Nisan
bu güzel listeye beni eklemek yok mu ? yaş 23 sat 4 temmuz bdt 10 nisan
günaydın cnm.
geçen gün araştırma yapmışsın benim için tşk edrim cnm ilgine. yorulmuşsun benim için şuanda kanamam kesildi doktorumu bekliyorum halen gelmedi tatilden 4 gün sonra gelcek inş onu bekliyorum dört gözle