2011 Nisan Anneleri

kızlar listemizi fadik arkadaşımızın yardımı ile değiştirdim.sizleri takip etmem çoğu zaman forumdan zor oluyor bana özelden mesaj atarsanız yaş ve kilo bilgilerinizi daha listeye eklemem daha kolaylaşır...

Mrb canım hoşgeldin Allah tamamına da erdirsin inş.Doktorun rahatlanmış bak ne güzel sen de sıkma canınıyerimseniben

ewt canım dr. rahatlat tı okadar kendiside rahat ve normal karşılıyor ki anlatamam benim için önemli olan değerlerin diyor onda da problem yokk takma kafanı dior ama işte ben görene kadarr rahatlayamamm sanırımmbilmiyorumkismile

canım hanişim bende bugun 6+6 olduk

[

neyseki azalmış kanamaan,peki dıştan varmıydı kanama yoksa içerde mi sadece..çok geçmiş olsun,geçip gitsin biran evvel,sende dikkat etmişsin zaten,böyle devam et...ne zormuş anne olmak,insan yaşayınca anlıyor wallaa...

canım şükür dısarda kanamamız yoktu içteydi kanamalı bölge

kızlar 2-3 gundure internetimizde sorun vardı şükür şimdi düzeldi inşallah bir daha gitmrz ama telefon hattımız hala sorunlu
ya dunden beri feci gaz durumundayım ya 2 şişle soda içtim bana mısun demiğyor sabah kalvaltıda domates yedim o mu yaptı ki ay hamiş olmasam metsil içicem ama çok sıkıstıtıroyor karnımı 4 aylık gibi şiş karnım şu an ne yapbilirm kızlar ya rezene çayı zararlı mı bebeğe

selam kızlar nasılsınız?
bugün çalıştığım hastanedeki doktora gittim keseyi göremedi 1 ay sonra gel dedi bana zaten 10 gün sonra doktoruma gidicem işallah kalp atışlarınıda görürüz
ayrıca yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hamileliğiniz hayırlı olsun...

slm canım o şişlik ve gaz problemi bendede var ama bana süt içtiğim için oluyorr üşütmemeye dikkat et canım

tatlişoğlum ve fadik listemizi gördümm çok güzel olmuşşşşş :lepi:
ilk ben gördüm sanırım hihoyyyt
yalnız bi sütün daha ekleyebilirsen oraya kese ve kalp atışları yazılabilir :hulya:
tabi eklenebilir...
ben kısa bir süre sonra kalp atışı telaşımız kalmayacağı için tatlişoğlum arkadaşımızı yormayalım diye düşündüm...
listeyle uğraşmak zor baya...başka topikte liste yaptığım için iyi bilirim...
devamlı güncelleme ister...yinede tatlişoğlum arkadaşımız bilir...

çok sevibdim canım....gözün aydın...darısı kalp atışı duymak için bekleyen arkadaşlara inş..

hoşgeldin canıma.s.
lekelenme olabilir çok sitres yapma ama bol bol dinlen sakın kendini yorma...

benim SAT 23 temmuz.
normalde bugun adet gormem gerekirdi.yani bugun 28. gun
insallah hayirlisiyla hamileyimdir yaa
lutfen benim icin dua edin arkadaslar:Saruboceq:
inş canım...
rabbim senin yüzünüde güldürsün...

evet özel mesaj senin için daha iyi olur canım...
yoksa maşallah topiğimiizn sohbeii güzel oluyor arda ekleyeceğin notları bulmak zor olur.....
canım şükür dısarda kanamamız yoktu içteydi kanamalı bölge
canım içerdeki kanama için nasıl bir tedavi uygulandı sana....

inş nette sorun çıkmaz canım...
buralara o kadar alışmışız ki azıcık net olmasa bunalıyoruz....
gaz bende de çok fazla....

canım kalp atışı için erken sakın stres yapma...
inş zamanı gelince duyarsınız...

slm canım o şişlik ve gaz problemi bendede var ama bana süt içtiğim için oluyorr üşütmemeye dikkat et canım
aaa süt gaz mı yapıyor...
ama ben günde sadece bir bardak içiyorum o da ya gece ya sabah...
ama gaz her zaman var....

Mrb canım kese için çok erken zaten ben de gitmedim ama 10 gün sonra falan inş keseyi de kalp atışlarını da görürüz.Rabbim doktordan mutlu gelmeyi nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…